Ce garanție ne oferă un seif rezistent la șocuri mecanice?

2

Rezistența unui seif trebuie privită cu maximă seriozitate, deoarece acest aspect joacă un rol deosebit de important în situații de criză ce au în prim plant tentativele de pătrundere prin efracție. Astfel, într-un mediu de lucru, indiferent de aparteneța acestuia, este recomandat să existe cel puțin un seif rezistent la șocuri mecanice.

Un seif rezistent la șocuri mecanice va garanta o securitate sporită prin nivelul ridicat de rezistență împotriva șocurilor mecanice. Un astfel de seif rezistent la șocuri mecanice va putea menține integritatea bunurilor de valoare depozitate în interiorul său.

Un seif rezistent la șocuri mecanice este solid și greu de penetrat

Seif rezistent la șocuri mecanice preț

Seif rezistent la șocuri mecanice Atlas VTB

Atunci când obiectele de valoare sunt depozitate într-un loc special amenajat se urmarește, bineînţeles, ca acestea să fie în afara oricărui pericol. Dar oare ce pericole se tem cel mai mult oamenii? Unul dintre aceste pericole este reprezentat de posibilitatea ca persoane rău intenționate să încerce să fure respectivele obiecte apelând la meteode tradiționale de pătrundere în interiorul seifului. Un alt pericol este focul, ce mistuie tot în calea lui.

Avantajul unui seif rezistent la șocuri mecanice este acela că mulțumită materialelor de înaltă calitate folosite, precum și a rezistenței împotriva șocurilor de tip mecanic, aceste tentative vor fi destinate eșecului, iar astfel bunurile de valoare vor rămâne în siguranță.

Hoților le trebuie foarte mult timp pentru a putea găuri un seif rezistent la șocuri mecanice din oțel

Un element esențial în momente mai puțin plăcute în care bunurile de valoare reprezintă obiectul unei tentative de furt este timpul. Astfel, în cazul in care obiectele de preț sunt păstrate inspirat într-un seif rezistent la șocuri mecanice, accesul la ele prin metode ce au în prim plan șocurile mecanice vor fi greu de dus până la capăt.

Un seif rezistent la șocuri mecanice este fabricat din materiale de calitate care alcătuiesc o construcție solidă și fiabilă. Oțelul rezistent la șocuri mecanice poate aduce pe lângă o rezistență ridicată, și un design plăcut, prefect pentru orice mediu de lucru.

Un seif rezistent la șocuri mecanice ne oferă garanția unei siguranțe depline în caz de efracție

Fie că ne raportăm la spațiul personal reprezentat de propria locuință, fie că vorbim despre biroul din cadrul unei firme, siguranța trebuie privită la fel. În oricare dintre situații, un seif rezistent la șocuri mecanice este un element de siguranță ce nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din niciun mediul de lucru.

Descrierea seifurilor antifurt Atlas VTB cu închidere electronică

Fabricate din oţel rezistent la şocuri mecanice, cu o grosime totală a uşii de 8 milimetri şi cu un design modern de culoare albastră, seifurile antifurt Atlas VTB cu închidere electronică asigura un nivel ridicat de rezistenţă la tentativele de furt. Finisajele de precizie, estetică modernă şi iluminatul interior automat fac că aceste seifuri cu închidere electronică să fie ideale pentru utilizarea în case şi întreprinderi de toate tipurile. Seifurile antifurt Atlas VTB cu închidere electronică prezintă un cod de la 2 la 15 cifre, se alimentează cu 4 baterii AA de 1.5 V incluse şi prezintă o întârziere programabilă de la 1 la 99 minute. Aceste seifuri sigură protecţie maximă împotriva furturilor şi oferă siguranţă tuturor bunurilor depozitate în interiorul acestuia.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri antifurt cu închidere electronică, rezistente la șocuri mecanice, dar și despre alte seifuri electronice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ce garanție ne oferă un seif rezistent la șocuri mecanice?, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor