Firmă nou-înființată? Nu uita din câte încurcături te poate scoate un seif mic de birou!

0

Chiar dacă o firmă este la început de drum, nu trebuie să scape din vedere aspecte care se vor dovedi importante atât la început, cât și pe parcursul desfășurării activității. Siguranța datelor, precum și cea a documentelor importante pentru firmă trebuie pusă la loc de cinste. Pentru a face asta, specialiștii recomandă ca într-o firmă să se găsească cel puțin un seif mic de birou în care angajații să poată depune bunurile de valoare ale instituției, pentru a evita în acest fel deteriorarea lor sau chiar furtul.

Într-un seif mic de birou se pot depozita cele mai importante documente sau bunuri

Seif mic de birou preț

Seif mic de birou Hamilton VTB

După cum bine se cunoaște acest fapt, o instituție este alcătuită din mai multe birouri în care există o serie de obiecte care stau la baza unei bune desfășurări a activității firmei. Astfel, în fiecare birou este recomandat să existe câte un seif mic de birou în care angajații să poată depune documentele de valoare la sfârșit de zi sau în momentul în care nu sunt necesare.

La o bună siguranță oferită de un seif mic de birou contribuie în mod decisiv construcția solidă, precum și sistemul de închidere eficient. Aceste 2 elemente pot fi privite precum 2 piloni de rezistență ce fac dintr-un seif mic de birou un aliat de nădejde în lupta privind combaterea furturilor.

Bunurile depozitate într-un seif mic de birou nu vor fi pierdute sau sustrase

Pe lângă o siguranță ridicată asigurată, un seif mic de birou oferă utilizatorilor posibilitatea să își organizeze bunurile de valoare într-un mod eficient și corespunzător. În acest fel se elimină riscul ca obiectele să fie rătăcite sau sustrase de către persoane rău intenționate.

Închiderea electronică a unui seif mic de birou, un avantaj în ceea ce privește accesul sigur și rapid

Un seif mic de birou are avantajul major că poate fi acționat extrem de rapid fără a mai fi pierdut timp prețios în momente cruciale. Față de un seif prevăzut cu sistem de închidere mecanic, un seif mic de birou cu închidere digitală poate fi deschis ușor prin simpla tastare a codului ce poate varia între 3 și 8 cifre. Cu alte cuvinte, simplu, rapid și fără bătăi de cap.

Descrierea seifurilor de birou Hamilton VTB cu încuietoare electronică

Seifurile de birou Hamilton VTB cu încuietoare electronică sunt seifuri standard adecvate pentru utilizarea la birou. Pentru a deschide seifurile este necesară setarea unui cod cuprins între 3 și 8 cifre pe care utilizatorul îl alege, fiind în acest fel mult mai uosr de amintit. Când codul secret al utilizatorului este introdus, șuruburile monitorizate se retreg și ușă se deschide în mod automat. Alimentarea seifurilor de birou Hamilton VTB cu încuietoare electronică se face cu 4 baterii AA de 1.5V ce sunt incluse în pachetul de achiziționare al produselor și acestea dețin funcția de avertizare a descărcării bateriilor. Bateriile sunt amplasate pe partea exterioară a cutiei seifurilor de birou, facilitând astfel reînnoirea acestora.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri de birou cu încuietoare electronică, dar și despre alte seifuri electronice, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Firmă nou-înființată? Nu uita din câte încurcături te poate scoate un seif mic de birou!, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor