Spune-mi câte stele ai ca să-ți spun ce seif antiefracție cu deschidere cu card îți trebuie!

1

Unul dintre aspectele care trebuie bifate de un hotel care se respectă și respectă la rândul lui clienții care îi calcă pragul este reprezentat de garantarea unui nivel de siguranță ridicat pentru obiectele de valoare. Acestea trebuie depozitate cu ajutorul unui seif antiefracție cu deschidere cu card.

În acest sens, există norme metodologice în ceea ce priveste clasificarea structurilor de primire turistice care obligă hotelurile să aibă în dotare soluții de siguranță moderne și eficiente de tipul unui seif antiefracție cu deschidere cu card, de care turiștii să poată beneficia. În plus, în funcție de numărul de stele, un hotel trebuie să aibă în dotare cel puțin un seif antiefracție cu deschidere cu card.

Hotelurile de 1, 2 sau 3 stele trebuie să aibă măcar un seif de hotel cu deschidere cu card la recepție

Seif antiefracție cu deschidere cu card preț

Seif antiefracție cu deschidere cu card

Conform normelor metodologie în vigoare, toate hotelurile trebuie să beneficieze de soluții de securitate cu ajutorul cărora clienții să își poată ține departe de pericole obiectele de valoare personale.

În cazul hotelurilor care se încadrează între 1 și 3 stele este necesară prezența a cel puțin o soluție de securitate așa cum este un seif antiefracție cu deschidere cu card. Seiful poate fi amplasat chiar la recepție, iar turiștii își pot lăsa în interiorul său bunuri de valoare care necesită un plus de siguranță pe durata sejurului.

Pentru hotelurile de 4 sau 5 stele prezența unui seif de hotel cu deschidere cu card în fiecare cameră este obligatorie

Tot în cadrul acelorași norme metodologice, hotelurile de 4, respectiv 5 stele trebuie să asigure câte un seif antiefracție cu deschidere cu card în fiecare cameră. Acest lucru este unul cât se poate de normal, iar nivelul de siguranță va fi în mod clar unul de top.

Sunt importante de știut aceste lucruri deoarece pot cântări greu în alegerea unui hotel pe placul tuturor membrilor familiei în cazul unei vacanțe, iar siguranța bunurilor personale nu trebuie neglijată sub nicio formă, ba din contră, aceasta va fi asigurată de un seif antiefracție cu deschidere cu card.

Un seif de hotel cu deschidere cu card are o tehnologie modernă și sigură de funcționare

Datorită tehnologiei de fabricație, un seif antiefracție cu deschidere cu card este conceput pentru a putea fi ușor și rapid de folosit. Cu ajutorul unui card special, ușa va putea fi deschisă, iar obiectele personale vor putea fi depuse în interiorul unui seif antiefracție cu deschidere cu card cu rapiditate.

De asemenea, un seif antiefracție cu deschidere cu card este prevăzut și cu ială mecanică ce va fi folosită pentru deschiderea de urgență.

Descriere seif cu deschidere cu card

Seifuri electronice cu card pentru hoteluri, ce vin pregătite pentru a fi ancorate la perete sau podea. Seifuri de calitate și de dimensiuni mici, potrivite pentru depozitarea bunurilor și obiectelor personale. Seifurile Apollo sunt prevăzute și cu ială mecanică, pentru deschiderea de urgență. Seifurile electronice Apollo sunt livrate împreună cu un cod Master și, de asemenea au un ușer cod programabil cu cârd. Seifurile de hotel sunt recomandate tuturor hotelurilor inepand cu rangul de 2 stele, pentru a oferi confort interior și intimitate clienților.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri electronice de hotel cu card, dar și despre alte seifuri și case de bani pentru hoteluri, accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Spune-mi câte stele ai ca să-ți spun ce seif antiefracție cu deschidere cu card îți trebuie!, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor