Top 5 accesorii seifuri și case de bani pe care le poți achiziționa

0

Seifurile și casele pentru bani sunt de folos atât în mediul rezidențial, cât și în cadrul unor firme, birouri și chiar magazine sau benzinării. Însă, pe lângă seiful propriu-zis, se pot achiziționa și alte accesorii seifuri și case de bani care să faciliteze folosirea de către utilizator.

  1. Absorbant umezeală pentru dulapuri de arme preț

    Absorbant umezeală pentru dulapuri de arme

    Sacii absorbanți de umezeală, accesorii seifuri și case de bani populare și în rândul dulapurilor pentru arme.

Mediile umede pot duce la deteriorarea obiectelor care se află într-un seif antiefracție. De obicei, cel mai adesea au de suferit documentele sau banii, care se pot distruge. Însă și în dulapurile de arme se pot amplasata accesorii antiumezeală, pentru a se evita deteriorarea armelor sau a muniției. Pentru a preveni umiditatea, se pot achiziționa diverse accesorii seifuri și case de bani așa cum sunt sacii absorbanți. Aceste perne previn mucegaiul și rugina, reușind să absoarbă cantități impresionante de apă. Sacul se poate usca și într-un cuptor și apoi poate fi refolosit ori de câte ori este nevoie.

  1. Accesoriile antiincediu sunt foarte utile pentru seifuri și case de bani.

Pentru a putea salva conținutul unor seifuri de la incendiu, se pot monta diverse accesorii care să prevină răspândirea focului. Aceste accesorii seifuri și case de bani antiincendiu sunt reprezentate de pătura de incendiu, extinctor, scară de evacuare și alarmă de fum. În acest fel se asigură un grad cât mai mare de siguranță.

  1. Rafturile interioare sunt accesorii seifuri și case de bani ce ajută la o mai bună organizare.

Nu contează doar dimensiunea unui seif antiefracție, ci și modul în care acesta este organizat la interior. Tocmai de accea se pot cumpăra accesorii seifuri și case de bani care să constea în rafturi interioare, pe care să se așeze cât mai multe bunuri (acte, bani, dosare, bijuterii etc).

  1. Sistemele de iluminat, extrem de folositoare la interiorul unor seifuri și case de bani.

În interiorul unui seif, mai ales când este unul pentru bani sau acte, este nevoie de o sursă de lumină. Atunci când se introduc bani sau se scot documente din seif, este important ca procesul să fie realizat în condiții optime de luminozitate. Astfel de accesorii seifuri și case de bani compuse din lămpi sau diverse becuri cu lumină caldă sau rece, după caz, sunt de un real ajutor utilizatorilor.

  1. Oglinzile industriale, alte accesorii seifuri și case de bani ce previn furtul.

Oglinzile industriale sunt o metodă foarte bună de a preveni furturile din magazine sau din benzinării. Cei mai mulți hoți au strategii bine puse la timp, astfel că se pot strecura oricând și pot încerca să spargă seifurile sau casele de marcat. Oglinzile industriale sunt accesorii seifuri și case de bani care ajută lucrătorii comerciali să vadă ce se întâmplă chiar și în înghiurile care par ,,moarte”. Aceste oglinzi sunt ușor de montat și sunt foarte apreciate de către utilizatori. Cu astfel de accesorii seifuri și case de bani pentru securitate se elimină riscul de accidente și de pierderi materiale care apar în cazul unor furturi.

Mai multe detalii despre accesorii seifuri și case de bani, dar și despre alte produse pentru securitatea bunurilor găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Top 5 accesorii seifuri și case de bani pe care le poți achiziționa, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor