Tot ce trebuie să ştii despre un seif cu temporizare de siguranţă ridicată

1

Pentru ca un seif cu temporizare de siguranţă ridicată să fie declarat sigur trebuie să bifeze o serie de caracteristici importante în ecuația unei securități greu de străpuns de către persoanele ale căror intenții nu sunt dintre cele mai bune. De la construcția seifului și sistemul de închidere și până la posibilitățiile de montare, toate au un rol bine definit.

Despre constucţia unui seif cu temporizare de siguranţă ridicată:

Seif cu temporizare de siguranţă ridicată preț

Seif cu temporizare de siguranţă ridicată Ramil VTB

Construcția solidă pentru un seif cu temporizare de siguranţă ridicată este dată în primul rând de materialele din care este construit. Acestea pot opune rezistență împotriva încercării de pătrundere prin efracție, iar grosimea pereților de 2 mm, precum și cea a ușii de 5 mm, au capacitatea de a stopa atacurile.

Despre închiderea unui seif cu temporizare de siguranţă ridicată:

Un seif cu temporizare de siguranţă ridicată prevăzut cu un sistem de închidere electronic asigură o utilizare mai ușoară deoarece utilizatorul nu va mai trebui să se folosească de o cheie ci doar să introducă un cod ales în prealabil. Codul poate fi alcătuit din 4 cifre, fapt ce face posibilă existența a mii de combinații dintre care utilizatorul o poate alege pe cea mai potrivită.

Despre locul unde trebuie amplasat un seif cu temporizare de siguranţă ridicată:

Fiind o soluție de secruitate modernă și inteligent construtită, un seif cu temporizare de siguranţă ridicată se poate regăsi în orice mediu de lucru și totodată este proiectat în așa fel încât poate fi încorporat fie în perete, fie în mobilier.

Ce se poate păstra într-un seif cu temporizare de siguranţă ridicată:

Ce anume se poate depozita într-un seif cu temporizare de siguranţă ridicată ține în primul rând de dimensiunea seifului, dar și de utilizator. De la dipozitive de stocare digitale și până la numerar și acte personale, toate pot fi stocate cu încredere într-un astfel de seif.

Descrierea seifurilor Ramil VTB cu deschidere electronică

Seifurile Ramil VTB cu deschidere electronică, realizate din oțel rezistent sunt ideale pentru păstrarea de dispozitive precum hard-uri, DVD-uri, USB-uri, CD-ROM-uri. Oferind o siguranță și o rezistentă maximă, aceste seifuri sunt prezavute cu 3 orificii pentru fixare și bolțuri de prindere incluse, având posibilitatea de a fi montate în dulapuri sau zidit pe perete. Seifurile Ramil VTB cu deschidere electronică dispun de o tastaura digitală programabilă și foarte ușor de manevrat, cu un cod de 4 cifre și pot fi folosite în locuințe, unități de valoare, birouri sau spații comerciale. Compacte și unor de manevrat, seifurile Ramil VTB cu deschidere electronică reprezintă soluția la îndemnă pentru depozitarea unor bunuri de valoare inestimabilă.

Pentru mai multe detalii despre aceste seifuri cu deschidere electronică pentru depozitarea bunurilor, dar și despre alte seifuri electronice accesați seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Tot ce trebuie să ştii despre un seif cu temporizare de siguranţă ridicată, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor