Un seif electronic rezistent la foc, sigur și modern

2

Este lesne de înțeles faptul că oricine își dorește un grad ridicat de securitate când vine vorba de protejarea bunurilor de preț personale. Datorită acestui aspect este recomandat ca în orice locuință sau firmă să existe cel puțin un seif electronic rezistent la foc.

Un astfel de seif electronic rezistent la foc se pretează pentru protejarea obiectelor de valoare chiar și în cazul unor situații extreme, așa cum sunt incendiile. Din păcate, incendiile pot avea efecte devastatoare dacă sunt scăpate de sub control, iar obiectele care cad pradă unor astfel de evenimente cu greu mai pot fi recuperate.

60 de minute: timpul de rezistență al unui seif electronic rezistent la foc testat conform normei NT Fire

Seif electronic rezistent la foc preț

Seif electronic rezistent la foc Vesta DRA

Când vine vorba salvarea unor bunuri din calea flăcărilor, timpul joacă un rol deosebit de important. Este esențial ca pompierii să ajungă în timp util, astfel încât să poată fi recuperate măcar o parte din bunuri.

Mulțumită tehnologiei de fabricație și a materialelor de înaltă calitate, un seif electronic rezistent la foc poate ține piept flăcărilor timp de 60 de minute, timp suficient până ca personalul specializat să intervină pentru stingerea flăcărilor. Un seif electronic rezistent la foc timp de 60 de minute este testat conform normei NT Fire, reprezentând astfel o garanție a calității.

Încuietoarea unui seif electronic rezistent la foc oferă siguranță și rapiditate în accesare

O altă caracteristică extrem de importantă în ceea ce privește nivelul de siguranță pe care un seif electronic rezistent la foc îl poate oferi este reprezentat de către sistemul de închidere cu care acesta este prevăzut.

Tipul de încuietoare al unui seif electronic rezistent la foc oferă utilizatorului controlul deplin al seifului și totodată facilitează manevrarea seifului în orice moment. Spre deosebire de un sistem de închidere mecanic cu cheie, cel electronic poate fi accesat prin introducerea unui cod ales de către utilizator, nemaifiind necesară cheia.

Montarea unui seif electronic rezistent la foc în birouri sporește siguranța pentru acte

Într-un birou se găsesc numeroase documente a căror importanță uneori nu poate fi estimată. Specialiștii recomandă ca orice birou să fie echipat cu cel puțin un seif electronic rezistent la foc în care cei care își desfășoară activitatea acolo să își poată păstra documentele de valoare sau orice alt fel de bun important. Pentru o siguranță sporită, acest seif electronic rezistent la foc poate fi ancorat în podea.

Descrierea acestui seif electronic rezistent la foc

Seifuri electronice de dimensiuni variabile pentru bunuri şi documente cu nivel de siguranţă 1 conform NCP-Olanda. Seifurile sunt certificate şi testate antifoc, rezistente o oră la incendiu, conform normei NT Fire-017 60P la temperaturi de peste 1090 grade celsius. Seifurile Vesta vin pregătite pentru ancorarea la podea şi sunt recomandate pentru depozitarea contractelor importante, bunurilor valorice, documentelor, banilor.

Mai multe detalii despre aceste seifuri antifoc electronice rezistente 1 oră la incendiu, dar și despre alte seifuri antifoc găsiți pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (4 votes cast)
Un seif electronic rezistent la foc, sigur și modern, 4.3 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor