Facebook Facebook

Cum cumpar?

Cum se comanda:
Trimite mail la info@seifurile.ro cu datele tale pentru factura proforma si produsul dorit. Scrie si adresa de livrare daca difera cat si numarul de telefon mobil pentru curier.
Produsul se plateste integral anticipat.

Cum se face livrarea produselor:
Prin curier rapid. Daca produsul este pe stoc, termenul de livrare este 2-3 zile.

Care sunt modalitatile de plata:
Transfer bancar, OP sau depunerea banilor in cont.

seifurile.ro

 

Livrare & Retur


Informatii privitoare la termenul de livrare


Termenul de livrare este de cca. 1 - 45 zile, daca nu se specifica altfel, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra, iar in acest caz este dat minimul si maximul cu care lucram in mod uzual. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

 


Modalitati de livrare:


Cheltuielile de livrare sunt in medie de 15.5 lei per comanda (pret valabil pentru livrarile la domiciliu de catre o firma de curierat rapid). Desigur, acesta e un pret minim la 1 kg/colet iar pe masura ce greutatea creste va creste si costul livrarii. Recomandam din acest motiv sa se faca plata anticipat integral pentru a evita costul transportului rambursului. Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt cu TVA inclus.


Produsele de mari dimensiuni vor fi livrate la domiciliu de catre o firma de curierat rapid. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul Dvs. de telefon si datele exacte de livrare pentru inlaturarea oricaror obstacole la livrare.


Informatii privitoare la returnarea produselor:


Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Seifurile.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit conditiilor interne, situl Seifurile.ro ofera in acest sens un termen de 14 zile lucratoare. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu talonul de retur sau cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin colet postal (nu in plic recomandat) cu confirmare de primire. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs ci doar pe cele platite prin banca.


Seifurile.ro are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor, a degradarii ambalajului. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul cu alt produs similar dupa o perioada de folosire, schimbarea de acest gen se accepta numai in momentul livrarii daca se constata deficiente de producator.


Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin virament bancar in contul clientului.


Termene de garantie


Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 - republicata, HG 982/2007, fara a fi limitativ prevazute. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul unuia dintre prestatorii autorizati si agreati de firma noastra. Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.


In cazul efectuarii unei reclamatii in perioada de garantie, cumparatorul are obligatia de a prezenta factura fiscala, in original, eliberate la data cumpararii produsului.


Seifurile.ro comercializeaza bunuri de folosinta curenta si bunuri de folosinta indelungata. Daca produsul achizitionat de Dvs. nu este insotit de certificat de garantie, atunci acesta nu face parte din categoria bunurilor de folosinta indelungata asa cum aceasta definitie este prevazuta de O.G. nr. 21/1992 - privind protectia consumatorilor, actualizata prin care: "produs de folosinta indelungata" - produsul relativ complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere din partea furnizorului, nu al cumparatorului".


Seifurile.ro respecta dispozitiile Legii 449/2003, prin care compania noastra raspunde pentru lipsa de conformitate aparuta intr-un termen de 2 ani calculat de la data livrarii produsului.

Pinterest