Unde folosim uși de tezaur pentru o protecție maximă?

Home » Articole » Unde folosim uși de tezaur pentru o protecție maximă?

În ceea ce privește standardele de siguranță, specialiștii recomandă ca obiectele de valoare să fie depozitate, în locuri special amenajate și gândite pentru a garanta securitate maximă. De regulă, în bancile comerciale sunt pastrate obiecte de valoarea mare și sunt depozitate în număr destul de mare. Aceste elemente ce poartă denumirea de uși de tezaur sunt construite dintr-un material foarte rezistent, mai exact tablă de oțel și sunt blindate.

Scopul unor uși de tezaur este acela de a aduce un plus consistent de siguranță și rezinteță pentru încăperea în care sunt depozitate obiectele de valoare. Există mai multe tipuri de uși de tezaur, iar unele dintre acestea garantează siguranța bunurilor chiar și în situații extreme, precum sunt incendiile.

Montarea unor uși de tezaur creează dintr-o cameră un seif uriaș

Uși de tezaur blindate antiefracție certificate EN 1143-1 preț

Uși de tezaur blindate antiefracție certificate EN 1143-1

Gândiți-vă ca într-u seif normal nu puteți depozita foarte multe lucruri. Bineînțeles, sunt seifuri și de mari dimensiuni, dar oricât de mari ar fi nu puteți depozita atât de multe lucruri cum ați putea-o face într-o camera, de exemplu. Ei bine, mulțumită acestor uși de tezaur puteți transforma o banală încăpere într-un adevărat seif, doar că mult mai mare.

Din punct de vedere al structurii, aceste uși de tezaur sunt concepute pentru a rezista împotriva efracției și respectă standarde importante în ceea ce privește siguranța. Montarea unor uși de tezaur nu necesită foarte mare efort, iar o dată fixată nu vor mai exista probleme. Sistemul de închidere poate varia în funcție de modeulul ușii de tezaur și poate fi mecanic, dar și cu cifru mecanic cu patru rotițe, de exemplu.

Băncile folosesc cel mai adesea uși de tezaur pentru protejarea valorilor

Îndeosebi în cadrul bancilor comerciale sunt întâlnite astfel de uși de tezaur și implicit camere care respectă întocmai standardele de securitate. Scopul acestora este de a menține integritatea și securitatea valorilor bancare în condiții de maximă siguranță. Iar toate acestea fără prea mari eforturi.

De asemenea, așa cum menționam și anterior, sunt uși de tezaur care beneficiază de un plus de calitate în sensul că sunt construite pentru a rezista la incendii. Acest aspect este foarte important în economia asigurării unei siguranțe ca la carte. Unele uși de tezaur sunt certificate cu Eurograde de siguranță 5 sau mai mare, conform EN 1143-1. Cu alte cuvinte, aceste standarde garantează, atât calitatea ușii, cât și rezistența.

Ușile de tezaur rezistente antiefracție și antifoc sunt imposibil de distrus de pericole

Pericolele există și vor exista mereu, însă și soluțiile de contracarare ale acestora sunt pe măsură. Este bine ca fiecare detaliu să fie luat în calcul și tratat cu maximă atenție pentru că în fond și la urma urmei este vorba despre siguranța proprilor bunuri de valoare. Aceste uși de tezaur vin în completarea nevoii de siguranță pe care oricine o manifestă, iar judecând după caracteristici, o ușp de tezaur care este rezistentă, atât impotriva efracției, cât și împotriva focului este fără îndoială un aliat de nădejde în lupta cu pericolele.

Ar putea părea ca aceste uși de tezaur sunt greu de folosit. Greșit. Se comporta ca niște uși normale, doar că beneficiază de o calitate net superioară. De exemplu, în unele cazuri, rama unor uși de tezaur poate măsura în grosime 62 de mm, fiind fabricată în mai multe straturi. Grosimea ușii poate fi și ea de 105 mm, iar în ceea ce privește aspectul exterior, se poate alege dintr-o gamă variată de culori și modele.

Siguranța și eleganța merg mână în mână, iar utilizatorii vor știi în fiecare clipă că obiectele personale sunt în siguranță deplină, orice s-ar întâmpla.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Unde folosim uși de tezaur pentru o protecție maximă?, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Solutie web oferita de BlackCode