5 sfaturi pentru a alege cel mai bun seif pentru laptop

Home » Articole » 5 sfaturi pentru a alege cel mai bun seif pentru laptop

În primul și în primul rând, atunci când se alege un seif pentru laptop trebuie să se pună preț pe calitate. Pentru a fi sigur că ai ales varianta cea mai potrivită pentru nevoile tale, în continuare sunt prezentate cinci idei care te pot ajuta sa te decizi mult mai ușor.

Înainte să ajungem acolo, o scurtă definiție pentru un seif pentru laptop este aceea că o astfel de soluție de securitate este concepută pentru a garanta securitatea laptopului personal, și implicit pe cea a datelor stocate pe acesta. Nu mai este nevoie să dezbatem faptul că în timpurile noastre, majoritatea informațiilor sunt stocate în format digital, în speță, pe laptopuri. Drept urmare, securitatea acestor dispozitive este deosebit de importantă.

  1. Gândește-te înainte care este scopul pentru care ai nevoie de un seif pentru laptop
Seif pentru laptop Danu BRD preț

Seif pentru laptop Danu BRD

Deși scopul general este acela de a te asigura că laptopul tău beneficiază de siguranța de care are nevoie, trebuie să identifici exact motivul pentru care ai nevoie de un seif pentru laptop, pentru a lua cea mai bună decizie. De exemplu, poate ești o persoană care lucrează într-un mediu al afacerilor, iar în laptop sunt stocate copii ale contractelor pe care le întocmești. Vrei ca acestea să fie în siguranță, iar pe lângă un firewall bun, ai nevoie și de un seif pentru laptop care să completeze nivelul de siguranță și din punct de vedere fizic.

  1. Închiderea aleasă a unui seif pentru laptop trebuie să fie cea mai practică

Este evident faptul că principalul scop al unui seif pentru laptop este acela de a putea fi deschis doar de persoanele autorizate, în cazul de față, de tine. Așdar, tipul de închidere pe care un seif pentru laptop îl are joacă un rol important în economia unei bune securități.

Unele seifuri au încorporate sisteme de închidere mecanice cu cheie, altele sunt ceva mai complexe și se bazează pe închidere cu cifru. Fiecare dintre aceste tipuri de sisteme de închidere beneficiză de avantajele sale. De exemplu, în cazul celor cu cifru, nu vei mai fi nevoit să ai grija cheii, ci te vei baza doar pe un cod pe care îl alegi tu și pe care îl vei știi doar tu.

  1. Cine va avea acces la acest seif pentru laptop?

Aici, totul depinde în mare măsură de tine. Și chiar și în cazul în care un seif pentru laptop este amplasat într-o clădire de birouri în care zilnic intră și ies o mulțime de oameni, nu ai de ce să îți faci griji atâta timp cât doar tu îl poți accesa.

De asemenea, este simplu ca dacă vrei ca și altcineva să aibă acces la un seif pentru laptop, să-i oferi pur și simplu o copie a cheii sau să-i spui cifrul.

  1. Optează pentru un seif pentru laptop cu certificări antiefracție și antifoc

Certificările sunt foarte importante pentru un seif pentru laptop pentru simplul fapt că acestea reprezintă garanția calității. Certificările, atât cele antiefracție, cât și cele antifoc sunt eliberate doar după ce seifurile trec testele de rezistență.

Un exemplu de certificare împotriva efracției este EN 1143-1. Acesta este determinată în funcție de mai mulți paramentrii, cum ar fi tipul materialului folosit la construirea seifului sau grosimea acestuia. În ceea ce privește rezistența împotriva flăcărilor, certificarea S 60, care este echivalentul pentru EN 1047-1, garantează faptul că un seif pentru laptop poate rezista 60 de minute la foc.

  1. Atenție la neatenție! Nu lăsa niciodată deschis un seif pentru laptop

O regulă de bază pentru a evita furturile este să fii atent. Și deși poate suna banal, este important ca înainte de a te baza pe toate caracteristicile unui seif pentru laptop, să nu lași niciodată ușa acestuia deschisă. Dacă acest lucru se întâmplă, nu mai contează nici ce tip de închizătoare are și nici cât de rezistent este împotriva efracției sau a incendiului. Așadar și prin urmare, mare atenție!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
5 sfaturi pentru a alege cel mai bun seif pentru laptop, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Solutie web oferita de BlackCode