Seifuri placate cu lemn: unde avem nevoie de ele?

Home » Articole » Seifuri placate cu lemn: unde avem nevoie de ele?

Știm cu toții că seifurile nu mai sunt doar o parte din viața băncilor sau a firmelor ce pun preț pe securitate. Foarte multe persoane apelează la ajutorul oferit de un seif antiefracție pentru a-și ține sub control banii, actele, bijuteriile sau alte lucruri de valoare.

Seifurile se pot clasifica în mai multe categorii, în funcție de tipul de încuietoare, de scop, de aspect sau de certificări. Există chiar și uși de tezaur construite din materiale dure, care montate transformă o cameră într-un seif gigantic.

Cât de mult contează aspectul unui seif antiefracție?

Seif placat cu lemn cu design elegant preț

Seif placat cu lemn cu design elegant

Bineînțeles că orice proprietar de bunuri de valoare dorește în primul și în primul rând protecție maximă pentru ceea ce depozitează în interiorul seifului. Însă mai există și momente în care nu putem amplasa seiful în podea, în dulap sau în perete, așa că avem nevoie de un design cât mai potrivit cu mediul înconjurător.

De exemplu, putem lua situația în care dorim să amplasăm un seif antiefracție într-un birou elegant, cu mobilă veche din lemn masiv. Un seif cu înveliș metalic nu ar fi cel mai potrivit, asta pentru că ar face notă discordantă cu restul obiectelor de decor și ar atrage atenția asupra lui. Pentru astfel de situații, cea mai potrivită variantă este o gamă de seifuri placate cu lemn.

Însă și pentru o casă decorată într-un stil mai vechi, cu mobilă masivă, aceste seifuri placate cu lemn se dovedesc a fi o alegere cât se poate de inspirată. Asta pentru că un astfel de seif cu un design deosebit se încadrează discret în peisaj și se camuflează ușor. Nu va sări în ochi persoanele rău-voitoare, ci va trece neobservat datorită design-ului care îl aseamănă cu un dulap oarecare.

Chiar dacă montăm seifuri placate cu lemn nu înseamnă că face compromisuri în ceea ce înseamnă siguranța

Un seif placat cu lemn nu înseamnă că este un seif de o calitate inferioară altor game antiefracție. Dimpotrivă, aceste seifuri placate cu lemn pot avea numeroase certificări care să le garanteze capacitatea de a face față anumitor pericole, de la incendii până la încercările de pătrundere prin efracție.

Este adevărat că aceste seifuri placate cu lemn se remarcă prin design-ul elegant, însă pot fi construite din materiale groase, blindate, care să elimine riscul spargerilor. Lemnul este aplicat doar la exterior, pste blindajul specific seifurilor clasice, deci nu sunt cu nimic mai prejos decât gamele tradiționale.

Și pentru că nu toată lumea dorește încuitoarea clasică disponibilă la majoritatea seifurilor, aceea cu cheie, este bine de știut că la gama de seifuri placate cu lemn putem apela atât la încuietoare electronică, dar și la cea cu amprentă. Astfel există garanția că doar proprietarul are acces la bunurile aflate în seif.

Nu trebuie să ne ascundem după deget și să spunem că aspectul nu contează, când meru căutăm soluții să ne decorăm cât mai apectuos casa sau biroul. De ce să facem compromisuri atunci când alegem o măsură de protecție profesională și să nu apelăm la seifuri placate cu lemn cu un design unic și elegant?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Seifuri placate cu lemn: unde avem nevoie de ele?, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Solutie web oferita de BlackCode