Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Casa de valori cu sistem de inchidere digital Vannerro VTB

1,501.00 RON
Vannerro VTB
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie Vannerro VTB

Casa de valori Vannerro VTB cu sistem de inchidere digital este o investitie care merita oricand sa fie facuta deoarece prezinta numeroase beneficii pentru utilizatorii care isi doresc ca obiectelor lor valoroase sa fie depozitate intr-un loc sigur ce ofera o protectie mare impotriva furturilor si atacurilor hotilor. Dotata cu usa din otel cu grosime de 6 milimetrii, detasabila si substituibila, cu partea balamalelor sub rama, aceasta casa de valori cu sistem de inchidere digital este special conceputa impotriva spargerilor si atacurilor agresive. Casa de valori Vannerro VTB cu sistem de inchidere digital permite instalarea atat in perete, cat si in podea, premitiand ascunderea acesteia in spatele unui tablou sau unei piese de mobilier in asa fel in cat nimeni sa nu afle de existenta ei.

COD: Vannerro VTB

 

Caracteristici tehnice casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie Vannerro VTB

•  Grosimea totala a usii: 6 mm;
•  Grosimea peretelui: 2 mm;
•  Culori disponibile: negru.

Dotari casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie Vannerro VTB

•  Sistem de inchidere cu cheie;
•  Sistem de inchidere cu tastatura digitala;
•  Sistem de inchidere de urgenta;
•  Modelul CSE-319 prezinta 2 suruburi cu diametrul de 20 mm;
•  Alimentare cu 4 baterii AA de 1.5 V incluse;
•  Avertizare descarcare baterii;
•  Sursa de alimentare externa cu baterie de 9 V;
•  Prezinta usa detasabila fara balamale;
•  Modelul CSE-319 dispune de 3 LED-uri de iluminat interior.

 

Cod

 Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

 Greutate (kg)

 Capacitate (l)

 Pret (lei)

10861

CSE-270

380x302x370

320x270x327

17

31

1501

10860

CSE-319

520x370x370

420x340x327

25

51

2288

 

Siguranta antiefractie si antifoc cu o casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie

Rezistenta antiefractie pentru o casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie reprezinta un element cheie in orice situatie. Este important ca banii depozitati in interiorul unei astfel de case de bani sa ramana in perfecta siguranta indiferent de situatie.

Pe langa pericolul reprezentat de furt, incendiile sunt extrem de periculoase si pot cauza pagube considerabile daca sunt scapate de sub control. De aceea, o casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie rezistenta atat impotriva efractiei, cat si impotriva focului va fi mereu o alegere inteleapta in ceea ce priveste protejarea numerarului.

O casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie este sigura antiefractie

Sistemul de inchidere reprezinta un element a carui calitate trebuie sa fie una excelenta. Un sistem de inchidere eficient va reusi sa mentina departe persoanele rau intentionate, indiferent de metodele de efractie pe care acestea le-ar putea incerca.

O casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie va fi mereu un element de siguranta indiferent de domeniul in care va fi folosita. Sistemul de inchidere digital este usor de manevrat de catre utilizator, fiind nevoie de introducerea unui cod ales de catre acesta pentru a putea avea acces la continutul seifului.

Cu o casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie daunele produse de incendii sunt minime

Cu totii stim ca focul este un pericol continuu care poate distruge orice in calea sa. Spre deosebire de furturi, incendiile pot creea pagube ireversibile. Din cauza acestui aspect ingrijorator trebuie ca bunurile de valoare, printre care se numara si banii, sa fie depozitate cu atentie intr-un loc special gandit sa ofere protectie indiferent de situatie.

Cu o casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie, daunele provocate de catre incendii pot fi reduse la minim gratie materialelor de calitate utilizate. De exemplu, in cazul acestei case de bani Vannero VTB constructia este una solida, iar la baza acesteia se afla pereti ca caror grosime atinge 2 mm, precum si o usa solida de 6mm grosime.

O casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie are incuietoare sigura si practica

Siguranta unui sistem de inchidere consta in capacitatea acestuia de a proteja continutul casei de bani in orice situatie. Astfel, o casa de bani si valori cu inchidere digitala si mecanica cu cheie se poate spune ca beneficiaza de o modalitate de inchidere sigura si practica in acelasi timp.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie