Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif mecanic 2 in 1 cu compartiment blindat electronic Penaten DRA

8,803.00 RON
71011181
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere amanuntita a seifului blindat Penaten DRA

Seif de bani si valori de tip depozit cu inchidere mecanica cu compartiment blindat electronic si iala cu barbie dubla, cu grad de siguranta 2 conform EN 1143, oferind protectie impotriva efractiei. Seiful Penaten este prevazut cu o unitate de depozitare interna cu sistem de inchidere electronic cronometrat si o extra iala mecanica pentru deschiderea de urgenta. Cu un seif depozit, banii de intrare pot fi depozitati in siguranta, pana cand acestia vor fi mutati intr-o locatie mai sigura. 

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse si sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro isi propune sa aduca o contributie insemnata pentru o societate mai sigura, motiv pentru care furnizeaza numai produse de inalta calitate, certificate dupa standardele europene. 

Cod: 71011181

Date tehnice pentru seifurile de bani Penaten DRA

Sistemul de clasificare Eurograde EN1143 utilizeaza numere de la 0 la 6 pentru a indica rezistenta seifurilor la atacuri. Calificativul Eurograde 6 indica faptul ca seiful asigura cea mai mare rezistenta la atacuri, in timp ce calificativul Eurograde 0 arata faptul ca seiful ofera cea mai mica rezistenta. Seifurile gradate cu Eurograde 0 sunt mai potrivite pentru uzul casnic si mai putin pentru stocarea unor sume mari de bani sau a unor obiecte de mare valoare.

Seifurile de bani si valori electronice Penaten DRA 

Asigura protectie impotriva furtului (Eurograd 2, conform EN 1143)

Potrivit pentru depozitarea de bani si valori

Sistem de inchidere mecanic, iala cu barbie dubla (2 chei incluse)

Unitatea de depozitare interna are o iala cu inchidere electronica cu timp VdS clasa 2 si o extra iala cu inchidere mecanica, cu barbie dubla (2 chei incluse)

Rafturi ajustabile

Dimensiunile depozitului: 660 x 332 x 270 mm

Culoare: gri, RAL 7035  

Cod

Model

Dimensiuni exterioare in mm

I x L x A

Dimensiuni interioare in mm

I x L x A

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Numar de rafturi

71011181

Penaten DRA

780 x 660 x 460

660 x 540 x 300

200

107

3

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie