Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Caseta de urgenta pentru o cheie Ushas DRA

123.30 RON
141000102
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere amanuntita a casetei de urgenta Ushas DRA

Caseta de urgenta cu inchidere mecanica cu iala cilindrica pentru o cheie, de dimensiuni reduse, ce ofera protectie impotriva efractiei. Caseta Ushas are fereastra de sticla si percutor. In caz de urgenta puteti sparge fereastra. Folosind o caseta de chei doar persoanele autorizate vor putea avea acces la bunurile, valorile sau spatiile dvs. Acestea sunt recomandate a fi utilizate in locuinte, hoteluri, cladiri de birouri, institutii comerciale si industriale pentru depozitarea in siguranta a cheilor.

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse si sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro isi propune sa aduca o contributie insemnata pentru o societate mai sigura, motiv pentru care furnizeaza numai produse de inalta calitate, certificate dupa standardele europene

Cod: 141000102

Date tehnice pentru caseta Ushas DRA  

De obicei cheile ofera acces in locuri in care nu toata lumea este bine-venita, depozitarea securizata este adesea necesara pentru a asigura ca doar intrarea autorizata este permisa. Gama larga de casete si dulapuri pentru chei disponibile, ofera o depozitare sigura pentru orice numar de chei de la 5 la 5000. 

Caseta pentru o cheie Ushas DRA 

Asigura protectie impotriva furtului

Potrivite pentru depozitarea doar unei singure chei

Cu fereastra de sticla, iala de tip cilindru si percutor

Culoare: rosu    

Cod

Model

Dimensiuni exterioare in mm

I x L x A

Greutate (kg)

Numar de carlige

141000102

Ushas DRA

150 x 120 x 32

1

-

Pentru o mai mare compartimentare a spatiului, accesati sectiunea de Accesorii seifuri si case de bani.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie