Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Caseta seif cu inchidere mecanica pentru depozitarea cheilor Arbor CSF

485.00 RON
A09062P006
in stoc
+
 • Pinterest

Descrierea casetei cu inchidere mecanica pentru depozitarea cheilor Arbor CSF

Caseta seif cu inchidere mecanica pentru depozitarea cheilor Arbor este solutia ideala pentru pastrarea in ordine corespunzatoare a cheilor, fiind utila atat pentru fabrici, companii, cat si pentru institutii sau cabinete medicale. Prevazuta cu accesorii pentru fixarea in perete, caseta seif cu inchidere mecanica pentru depozitarea cheilor Arbor are un finisaj lacuit de culoare gri deschis si in interior dispune de un cuier cu carlige ajustabile care permite numerotarea consecutiva si pozitionarea in functie de culori a cheilor. Acest tip de caseta metalica pentru chei poate fi utilizata si in scoli sau cluburi sportive, pentru depozitarea cheilor de la vestiare.

COD: A09062P006

 

Caracteristici tehnice ale casetei cu inchidere mecanica pentru depozitarea cheilor Arbor CSF

Constructie:

 • Usa cu un singur perete;
 • Accesorii pentru fixarea pe perete.

Configuratie de baza:

 • Usa cu balamale in partea dreapta;
 • Cuier cu carlige ajustabile ce permite numerotarea consecutiva si pozitionarea in functie de culori;
 • Finisaj lacuit gri deschis.

Blocare:

 • Blocare de securitate cilindrica (inclus 2 chei).

 

Echipamente optionale ale casetei cu inchidere mecanica pentru depozitarea cheilor Arbor CSF

 • Combinatie cilindrica - 228 RON cu TVA;
 • Disc combinatie mecanica - 993 RON cu TVA;
 • Sistem de blocare profil european - 273 RON cu TVA;
 • Sistem de agatare pentru chei  - 28 RON cu TVA.

 

COD

Dimensiuni externe (mm)

Greutate (kg)

Nr. carlige

Pret (RON)

A09062P001

350 x 270 x 80

3

21

485

A09062P002

350 x 270 x 80

3

42

541

A09062P003

450 x 300 x 80

4

32

558

A09062P004

450 x 300 x 80

4

64

636

A09062P005

550 x 380 x 80

5

50

737

A09062P006

550 x 380 x 80

6

100

870

 

O caseta cu inchidere mecanica pentru chei, necesara in orice institutie

Orice institutie are nevoie de o buna organizare. De la partea administrativa pana la partea legata de depozitarea si pastrarea obiectelor care conduc la buna desfasurare, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii.

O caseta cu inchidere mecanica poate reprezenta un accesoriu de nelipsit din nicio institutie. De exemplu, aceasta caseta cu inchidere mecanica Arbor CSF reprezinta solutia ideala pentru pastrarea in ordinea corespunzatoare a cheilor.

Cheile din cadrul unei institutii se pot pierde usor

Nu de putine ori ne-am lovit de situatia in care efectiv nu gaseam locul potrivit pentru chei sau in situatii mai nefericite, cand le pierdeam foarte usor. Imaginati-va faptul ca intr-o institutie sunt zeci sau poate sute de chei. Acestea se pot pierde cu usurinta daca nu sunt depozitate intr-un mod corespunzator.

Pentru a putea preintampina astfel de situatii se poate apela cu incredere la achizitionarea unei casete cu inchidere mecanica. Caseta Arbor CSF se poate dovedi utila atat pentru fabrici, companii, cat si pentru institutii sau cabinete medicale.

Este necesara o caseta cu inchidere mecanica pentru organizarea cheilor

Pentru a se dovedi o investitie reusita, o astfel de caseta trebuie sa fie sigura si fiabila. Aceasta caseta cu inchidere mecanica se bucura de o constructie solida din materiale de buna calitate si beneficiaza de blocare de securitate cilindrica. In pachet sunt incluse doua chei.

De asemenea, pentru o mai buna siguranta, aceasta vine la pachet cu accesorii pentru fixarea pe perete. Astfel, organizarea cheilor va fi mai facila ca niciodata, iar posibilitatea pierderii cheilor va fi cu mult redusa.

O caseta cu inchidere mecanica ofera garantia ca nicio persoana neautorizata nu va avea acces la chei

Sistemul de inchidere mecanica prezent pe aceasta caseta cu inchidere mecanica Arbor CSF este unul sigur si de incredere. Blocarea de securitate cilindrica va asigura protectia cheilor si astfel nicio persoana neautorizata nu va putea avea acces la chei.

Usa este alcatuita dintr-un sigur perete, iar balamalele sunt montate pe partea dreapta a casetei. De asemenea la interior, caseta cu inchidere mecanica Arbor CSF are un cuier cu carlige ajustabile ce permite o mai buna organizare a cheilor.

am primit produsul in termenul stabilit
Folosesc caseta seif in pensiune, pare destul de sigura si nu regert achizitia!
Lasa o recenzie