Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulapuri pentru chei din otel inoxidabil Clivia CSF

1,674.00 RON
A09067P003
Momentan Indisponibil
 • Pinterest

Descrierea dulapurilor metalice pentru chei din otel inoxidabil Clivia CSF

Dulapurile pentru chei din otel inoxidabil Clivia au o constructie rezistenta si dispun de accesorii care fac posibila montarea lor pe perete. Ideale pentru vestiarele in salile sportive, din fabrici sau centre comerciale, dulapurile pentru chei din otel inoxidabil Clivia ofera posibilitatea atat a pastrarii cheilor importante, cat si a ordonarii corespunzatoare a acestora. In interior, cheile pot fi agatate de carlige ajustabile in mod individual, acestea fiind asezate in randuri orizontale. Dulapurile pentru chei din otel inoxidabil Clivia au un sistem de blocare de securitate cilindrica, dispunand de doua chei si optional, pot fi dotate cu diverse sortimente de carlige pentru agatarea cheilor.

COD: A09067P003

 

Caracteristici tehnice ale dulapurilor metalice pentru chei din otel inoxidabil Clivia CSF

Constructie:

 • Usa cu un singur perete;
 • Fata plata;
 • Accesorii pentru montarea pe perete.

Configuratie de baza:

 • Usa cu balamale in partea dreapta;
 • Carlige ajustabile in mod individual;
 • Constructie din otel inoxidabil.

Blocare:

 • Blocare de securitate cilindrica (inclus 2 chei).

 

Echipamente optionale ale dulapurilor metalice pentru chei din otel inoxidabil Clivia CSF

 • Sortimente de carlige pentru agatare chei (20 mm) - 17 RON cu TVA;
 • Sortimente de carlige pentru agatare chei (30 mm) - 17 RON cu TVA;
 • Sortimente de carlige pentru agatare chei (40 mm) - 17 RON cu TVA;
 • Combinatie cilindrica - 229 RON cu TVA;
 • Disc combinatie mecanica - 993 RON cu TVA;
 • Sistem de blocare profil european - 368 RON cu TVA;
 • Dispozitiv de insertie chei - 184 RON cu TVA;
 • Sistem de agatare pentru chei - 28 RON cu TVA.

 

COD

Dimensiuni externe (mm)

Greutate (kg)

Nr. gauri pentru carlige

Pret (RON)

A09067P001

350 x 270 x 130

4

40

1674

A09067P002

450 x 300 x 130

7

60

1813

A09067P003

550 x 380 x 130

9

90

2003

A09067P004

550 x 380 x 210

13

180

2695

 

Un dulap metalic pentru chei, „cheia” către organizare

Indiferent de institutie, organizarea in general trebuie sa fie pusa foarte bine la punct. O organizare exemplara se va reflecta cu siguranta si in buna functionarea a respectivei institutii. Astfel ca nici organizarea cheilor nu trebuie sa fie neglijata in vreun fel.

Este bine cunoscut faptul ca de multe ori cheile se pierd extrem de usor. Din aceasta cauza, cea mai buna solutie pentru a inlatura problema depozitari cheilor este reprezentata de achizitionarea unui dulap metalic pentru chei.

Avem nevoie de un dulap metalic pentru chei in locurile cu multe incaperi

In spatile in care exista mai multe incaperi vor exista mereu si mai multe chei. Acestea trebuie lasate intr-un loc sigur in care sa ai certitudinea ca se vor gasi si a doua zi. Un dulap metalic pentru chei poate fi amplasat pe perete, in vestiarele salilor de fitness, in vestiarele fabricilor sau ale firmelor.

Astfel, cei care au nevoie de cheile respective vor sti mereu unde sa le caute si totodata unde sa le lase atunci cand nu mai au nevoie de ele. In acest fel se elimina orice posibilitate ca respectivele chei sa fie pierdute.

Este important sa alegem un dulap metalic pentru chei cu suport reglabil pentru a economisi spaţiu

Un alt aspect extrem de important care nu trebuie neglijat sub nicio forma cand vine vorba de alegerea unui dulap metalic pentru chei este reprezentat de spatiul pe care acesta il ocupa si tipul suportului pe care acesta il are.

Acest dulap metalic pentru chei Atalanta CSF este dotat cu un suport reglabil care face posibila atat pastrearea cheilor in siguranta, cat si organizarea acestora in ordine cronologica sau dupa culori. La acest lucru contribuie si carligele ajustabile care sunt montate pe suport.

Cu cat design-ul unui dulap metalic pentru chei este mai modern, cu atat acesta este mai usor de integrat într-o institutie

Nici capitolul estetic nu trebuie neglijat la alegerea unui dulap metalic pentru chei. Acesta joaca un rol extrem de important cand vine vorba de integrarea dulapului intr-o institutie. Pe langa aspectul practic pe care acest dulap metalic pentru chei Atalanta CSF il are, el se bucura si de un design modern ce il face potrivit pentru orice institutie.

Finisajul este unul lacuit de culoare gri deschis. De asemenea, pentru o mai buna integrare, dulapul are posiblitatea fixarii pe perete, in pachet fiind incluse toate accesorile necesare. Usa este prevazuta cu balamale pe partea dreapta si pe partea stanga, fapt ce faciliteaza manevrabilitatea dulapului si accesul la chei dupa preferintele montajului.

asi avea nevoie de un dulap pentru chei, asta se pare ca ar face treaba buna
Lasa o recenzie