Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Salvati 13%

Caseta cu fanta pentru bani tip pusculita mobila Norma TRZ

Pret vechi: 109.73 RON
95.00 RON
Discount: 14.73 RON (13%)
21014 TRZ
in stoc
+
  • Pinterest

Prezentare caseta cu fanta pentru bani tip pusculita Norma

Pusculita mobila Norma este o caseta mai mica cu fanta pentru bani, in care pastrezi banutii, si chiar daca nu primesti nici o dobanda, s-ar putea sa ai o surpriza placuta cand vei numara economiile facute. Se foloseste pentru depozitarea banilor, documentelor, si a altor documente personale pentru o perioada temporara. Oferindu-le copiilor cadou o pusculita, poti incepe sa-i inveti sa economiseasca, motivandu-i astfel sa adune cat mai multi banuti.

 

Caracteristicile tehnice ale casetei cu fanta pentru bani tip pusculita Norma

Odata ce se umple cu monede, pusculita mobila nu va trebui sparta, aceasta fiind dotata cu o incuietoare pentru acces rapid. Economiile dumneavoastra odata introduse in pusculita se evapora. Dispune de fanta pentru introducerea monedelor, peretii sunt simpli si este destul de rezistenta impotriva diferitelor incercari de jefuire. Este de marime medie si acoperita cu vopsea sintetica.

 

Caracteristicile tehnice secundare ale casetei cu fanta pentru bani tip pusculita Norma

 

IDH

Denumire  seif

Dimensiuni exterioare (mm)

IxAxL

Greutate (kg)

21014

Norma - TRZ

80x250x170

1,2


 

Alte detalii despre caseta cu fanta pentru bani tip pusculita Norma

Caracteristici: 

  • Pusculita Norma poate fi folosita pentru depozitarea banilor, documentelor,â si a altor documente personale pentru o perioada temporara;
  • Cu fanta pentru monede.  

Optiuni: 

  • Culoare conform paletei de culori RAL.

Accesorii: 

  • 2 chei de siguranta numerotate (pe baza numerotarii pot fi comandate ulterior).

Tratament de suprafata:

  • Acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

5 motive pentru care o caseta cu fanta pentru bani este perfecta pentru economii

Cu totii ne dorim sa facem economii si sa cheltuim cat mai inteligent banii munciti. Pentru a nu cheltui mai multi bani decat ne propunem, este important sa avem un plan pentru fiecare luna. Trebuie sa stabilim exact cati bani cheltuim pe alimente, haine, intretinere sau alte servicii si cum sa ii chibzuim cat mai bine pe cei ramasi. Desi poate parea o joaca de copii, clasica pusculita poate fi o solutie buna de economisire. De ce sa alegi pentru casa ta o caseta cu fanta pentru bani?

1. O caseta cu fanta pentru bani este comoda si la indemana

Nu trebuie sa mergi nicaieri sa depui bani intr-un cont. Pur si simplu, cand ajuns acasa iti golesti buzunarele si adaugi tot maruntisul inauntru.

2. O caseta cu fanta pentru bani te responsabilizeaza

Nu vei mai fi atat de nepasator cu banii primiti ca rest si vei lua chiar si ultimii banuti, ganditu-te ca ii adaugi in pusculita. O asemenea caseta cu fanta pentru bani este perfecta tocmai din acest motiv pentru copii, pentru ca ei adora sa stranga banuti intr-o pusculita.

3. O caseta cu fanta pentru bani este ieftina

Puteti gasi o caseta pentru bani de tip pusculita la preturi mici, deci investitia initiala este una inteligenta. De exemplu, o caseta cu fanta pentru bani din gama Norma TRZ costa aproximativ 100 lei, suma accesibila pentru toti. In plus, caseta nu se sparge cand dorim sa scoatem bani, ci se deschide cu cheia, deci poate avea o durabilitate foarte mare.

4. O caseta pentru bani are fanta

Fanta este o crapatura in caseta care permite inserarea banilor fara a fi nevoie sa se deschida usa. In acest fel este mult mai rapid procesul de introducere al banilor, iar copiilor le va aduce aminte de pusculita de tip purcelus cu fanta pe spate.

5. O caseta cu fanta pentru bani poate fi multifunctionala

Inauntrul unei asemenea casete cu fanta tip pusculita puteti depozita pentru perioade scurte de timp si documente importante sau acte personale. Daca nu aveti unde sa le pastrati pe moment, aceasta pusculita va poate ajuta. In plus, aspectul sau este unul elegant, modern, caseta Norma TRZ fiind acoperita cu vopsea sintetica de tehnologie ecologica ce se poate alege conform paletei de culori RAL.

Desi nu va ofera dobanda, o caseta cu fanta pentru bani poate fi o unealta utila in casa. Cand o veti deschide cu siguranta veti avea o surpriza frumoasa!

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie