Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif pentru documente cu aspect vintage Lyr BRD

17,995.50 RON
VENERE 1931/C
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere amanuntita – seif documente cu aspect vintage Lyr BRD

Seiful pentru documente Lyr BRD este un seif securizat cu aspect vintage, avand un design foarte deosebit inspirat de stilul anilor 1930. Acest design vintage face ca acest seif pentru documente sa nu fie doar un simplu seif, ci un obiect de mobilier deosebit.

Seiful pentru documente Lyr BRD este format din doua parti – o parte superioara (nisa) si o parte inferioara (sertar). Nisa superioara a acestui seif securizat este prevazuta cu un sistem de inchidere total cu o cheie cu fata dubla. Partea de jos a seifului este un sertar destinat pastrarii de documente, acte, chiar pentru arhivarea dosarelor. Acest sertar din partea de jos se deblocheaza mecanic din interiorul nisei superioare. Acest seif pentru documente are peretii dubli, iar intre pereti are ciment, ceea ce face din acest seif unul foarte puternic si sigur.

 

Detalii tehnice seif documente Lyr BRD

  • Gosimea usii: 8 mm;
  • Grosimea corpului: 4 mm;
  • Otel pe baza de mangan pentru protejarea mecanismelor;
  • Destinat pentru a fi fixat de un perete.

 

Tabel pentru seif documente cu aspect vintage Lyr BRD

Cod Model seif Tip inchizatoare Dimensiuni  exterioare HxWxD (mm) Dimensiuni interioare HxWxD (mm) Dimensiuni sertar HxWxD (mm) Greutate (kg) Volum seif (l) Volum sertar (l)
VENERE 1931/C Lyr VENERE 1931/C BRD Cheie 915 x 500 x 415 500 x 380 x 285 230 x 370 x 355 150 54 30

 

Seif documente personale pentru actele familiei

Siguranta celor dragi are mereu intaietate. Intotdeauna cautam sa oferim familiei confort sufletesc si material, in acelasi timp in care cautam sa ii protejam de pericole. Bunurile noastre si ale celor dragi sunt foarte importante, asa ca trebuie ferite in orice moment. Acelasi lucru se intampla si atunci cand vorbim despre actele familiei, care trebuie pastrate cat mai bine.

Actele necesita atentie suplimentara

Intr-o casa exista multiple documente de valoare. De exemplu, un contract important de vanzare-cumparare trebuie depozitat intr-un seif documente, unde ii sunt asigurate cele mai bune conditii de pastrare. Actele de identitate, contracte importante sau chiar fotografii, vederi sau scrisori cu o valoare sentimentala mare trebuie protejate corespunzator, pentru a se impiedica distrugerea, pierderea sau furtul lor.

Un seif documente personale, cheia catre pastrarea in siguranta a actelor

Este ideal sa pastrati in locuinta seif documente, asa cum sunt seifurile Lyr BRD. Acestea sunt special concepute pentru a depozita multiple documente, dosare sau alte acte. Acestea vor fi pastrate in siguranta in interior, incuietoarea cu cheie asigurandu-va ca nicio persoana neautorizata nu va avea acces. Ba mai mult, acest seif documente Lyr BRD are un aspect vintage placut, usor de asortat oricarei locuinte.

Puteti pastra intr-un seif documente chiar si bani in sume rezonabile, deoarece veti beneficia de protectia acestora. Atentie insa la materialele media: ele nu pot fi pastrate decat un seif special suport media, deoarece necesita alte conditii.

Atentie la organizare cu un seif documente!

Pentru a profita din plin de beneficiile unui seif documente personale, este indicat sa valorificati cat mai inteligent fiecare compartiment al acestuia. Incercati sa va organizati cat mai bine seiful, pentru ca acesta sa fie cat mai incapator. Nu veti irosi astfel spatiul pretios al seifului si veti putea depozita mai multe dosare cu documente. Acest seif documente Lyr BRD curpinde doua parti diferite: nisa si sertarul. In sertar puteti pastra diverse documente sau dosare, caci peretii dubli cu ciment intre acestia asigura protectia bunurilor.

Asadar, pentru a beneficia de siguranta pentru actele casei, e foarte important sa optati pentru un seif documente personale.

E un Seif pentru documente foarte frumos!!! ar arata foarte fain intr-o biblioteca
Lasa o recenzie