Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Caseta de pistol cu fixare Draco 44103 TRZ

356.23 RON
44103 TRZ
in stoc
+
  • Pinterest

Prezentare caseta metalica pistol cu fixare Draco

Caseta de pistol cu fixare Draco a fost proiectata astfel incat sa poata fi folosita pentru depozitarea celor mai mari pistoale. Se fixeaza in podea, in perete sau pe dulap. Daca este incuiata, caseta poate fi transportata in siguranta si compartimentul din interiorul sau este ideal pentru pastrarea munitiei in locas separat. Are 3 x 2 chei numerotate pentru caseta pistol, pentru caseta de munitie si una pentru sina de fixare.

 

Caracteristicile tehnice ale casetei metalice pistol cu fixare Draco

Aceasta este o caseta speciala pentru pistoalele mai mari cu sina de fixare. In interiorul casetei exista un burete pentru pastrarea calitatii pistolului. Caseta trebuie alunecata in sina si o data cu invartirea cheii in inchizatoare, caseta este fixata si nu mai poate fi miscata decat daca se va redeschide inchizatoarea. Are un locas separat pentru pastrarea munitiei si se fixeaza in podea, in perete sau pe dulap.

 

Caracteristicile tehnice secundare ale casetei metalice pistol cu fixare Draco

 

IDH

Denumire  seif

Dimensiuni exterioare (mm)

IxAxL

Greutate (kg)

44103

Caseta de pistol cu fixare Draco - TRZ

100x358x258

4

 

Alte detalii despre caseta metalica pistol cu fixare Draco

Accesorii:

  • 3 x 2 chei numerotate pemtru caseta pistol, pentru caseta de munitie si una pentru sina de fixare (nu pot fi copiate, dar pe baza numarului pot fi comandate uterior);
  • Burete in interiorul casetei pentru pastrarea calitatii pistolului;
  • Sina pentru fixare.

Optiuni: 

  • Culoare conform paletei de culori RAL.

Caracteristici: 

  • Sina poate fi fixata in podea, in perete sau pe dulap;
  • Caseta trebuie alunecata in sina si o data cu invartirea cheii in inchizatoare caseta este fixata si nu mai poate fi miscata decat, daca se va redeschide inchizatoarea;
  • Dupa ce este scoasa din sina, caseta poate fi transportata in siguranta daca este incuiata;
  • Compartimentul din interiorul casetei este ideal pt. pastrarea munitiei in locas separat.

Tratament de suprafata: 

  • Acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

 

Cum functioneaza o caseta siguranta pistol montata in podea sau perete?

Armele de foc in general reprezinta un pericol in mainile persoanelor neautorizate. De accea, legea in vigoare obliga orice detinator de arme de foc sa depoziteze acele arme sub cheie, astfel incat sa nu existe acces la ele decat din partea proprietarului.

Aceasta caseta siguranta pistol Draco 44103 TRZ este proiectata astfel incat sa poata fi folosita pentru depozitarea si transportarea celor mai mari pistoale. De asemenea, gratie constructiei sale, aceasta caseta siguranta pistol Draco 44103 TRZ se poate fixa in podea, in perete sau intr-un dulap. Acest lucru o face usor de adaptat oricaror conditii si foarte usor de manevrat.

Pistoale trebuie transportate intr-o caseta de siguranta speciala

Transportul pistolului este de asemenea o operatiune extrem de importanta. Pistolul trebuie transportat in conditii de siguranta si conforme cu legea in vigoare. Pentru acest lucru este nevoie de o caseta siguranta pistol.

Aceasta caseta siguranta pistol reprezinta o caseta speciala pentru pistoalele mai mari si este prevazuta cu sina de fixare. In interiorul casetei peretii sunt prevazuti atat pe partea superioara cat si pe cea inferioara cu burete pentru a putea permite o fixare cat mai buna a pistolului in timpul transportului sau a depozitarii.

O caseta siguranta pistol pe sine, cheia catre stabilitate si siguranta

Principalele obiective cand vine vorba despre depozitarea si transportarea pistolului sunt reprezentate de stabilitatea si siguranta armei, dar si a utilizatorului. Astfel aceasta caseta siguranta pistol Draco 44103 TRZ reprezinta o investitie inteleapta care se va dovedi extrem de utila in orice imprejurare.

Sina cu care acesta caseta siguranta pistol este prevazuta permite fixarea casetei in diverse locuri, facilitand astfel manevrabilitatea acesteia.

Alege o caseta siguranta pistol din gama Draco TRZ

Aceasta caseta siguranta pistol Draco 44103 TRZ este extrem de eficienta chiar si in cele mai dificile situatii. Permite transportarea si depozitarea in conditii de siguranta deplina a pistoalelor impreuna cu munitia ncesara acestora. Munitia poate fi depozitata in cutia special amenajata in interiorul casetei.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie