Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Cutie pentru munitie si cartuse Big One 45101 TRZ

84.37 RON
45101 TRZ
in stoc
+
  • Pinterest

Prezentare cutie pentru munitie si cartuse Big One 45101 TRZ

Aceasta cutie pentru munitie si cartuse este optimala pentru pastrarea oricarui tip de munitie. Este prevazuta cu o incuietoare de siguranta dubla si are incorporat un compartiment intern pentru munitie. Cu pretul deosebit de scazut si echiparea deosebit de bogata satisface pretentiile armatorilor. Armonie perfecta calitate pret design.

 

Caracteristicile tehnice cutie pentru munitie si cartuse Big One 45101 TRZ

Caseta pentru cartuse si munitie permite pastrarea in conditii de siguranta a munitiilor. Inchiderea sa se face mecanic, are peretii simpli si cantareste doar 0,7 kg. In interior este echipata cu burete pentru pastrarea calitatii munitiei si cartuselor si are 2 buc chei de siguranta numerotate ce nu se pot copia. Acoperita cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

Caracteristicile tehnice secundare cutie pentru munitie si cartuse Big One 45101 TRZ

 

IDH

Denumire seif

Dimensiuni exterioare (mm) IxAxL

Greutate (kg)

45101

 

Big One - TRZ

110x110x60

0.7

 

Alte detalii cutie pentru munitie si cartuse Big One 45101 TRZ

Accesorii:

  • 2 chei de siguranta numerotate (nu se pot copia, pot fi comandate ulterior);
  • Bureti.

Optiuni:

  • Culoare conform paletei de culori RAL;
  • Dimensiuni unicat, la cerere.

Tratament de suprafata:  

  • Acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

 

O cutie pentru munitie, un cadou perfect pentru posesorii de arme

Siguranta noastra si a celor dragi este prioritara. Din acest motiv firmele investesc sume mari de bani in sisteme moderne de siguranta sau seifuri antiefractie pentru documentele importante. Si pentru uzul privat se folosesc seifuri antiefractie moderne, menite sa protejeze bunurile casei.

Cunoasteti proprietari de arme de foc?

Poate ca este vorba despre un unchi, un bunic, tatal sau un prieten. Exista un numar mare de persoane care poseda arme de foc. Fie ca acestia au o arma de vanatoare sau o arma pentru autoaparare, este important ca aceste arme sa fie protejate corespunzator.

Legea obliga proprietarii de arme sa le mentina in siguranta sub cheie. Astfel, achizitionarea unui seif sau dulap pentru arme este obligatorie intr-o casa unde exista arme. Pentru iubitorii sau posesorii de arme de foc puteti face multiple cadouri, precum: munitie, cartuse sau chiar o cutie pentru munitie.

Cumpara o cutie pentru munitie pentru cei care au o arma de foc

Poate este ziua de nastere sau este o aniversare importanta a unui posesor de arme de foc. O cutie pentru munitie poate fi un excelent cadou pentru aceste persoane dragi. Cu cat este mai eleganta si mai calitativa caseta, cu atat cadoul va fi mai apreciat.

O asemenea cutie pentru munitie si cartuse este optimala pentru mentinerea in siguranta a oricarui tip de munitie. In interiorul ei se pot pastra la loc uscat si ferit de riscuri munitia si cartusele necesare functionarii armelor.

Big One 45101 TRZ, o cutie pentru munitie de calitate

O cutie pentru munitie perfecta pentru a fi oferita drept cadou unui proprietar de arme este Big One 45101 TRZ. Aceasta caseta este potrivita pentru a depozita orice tip de munitie, de la orice categorie de pusti sau pistoale.

Aceasta caseta Big One TRZ are incuietoare de siguranta dubla, oferind un grad sporit de protectie. Cu un compartiment intern pentru munitie, aceasta cutie este una incapatoare si eleganta, cu un design modern. Acoperita cu vopsea sintetica cu

Deoarece are o greutate de doar 0,7 kg, este usor sa transportati aceasta cutie. De exemplu, un vanator poate transporta de acasa pana in padure aceasta cutie cu munitie fara probleme. Cartusele vor ramane in siguranta, uscate si perfect functionale.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie