Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Salvati 5%

Cutii de siguranta pentru pistol 44101 TRZ

Pret vechi: 206.24 RON
195.00 RON
Discount: 11.24 RON (5%)
44101 TRZ
in stoc
+
  • Pinterest

Prezentare cutie de siguranta pentru pistol 44101 TRZ

Cutia de siguranta pentru pistol face posibila pastrarea si transportul aproape oricarui tip de pistol. In interiorul casetei este un compartiment separat, cu inchizatoare pentru munitii, astfel pistolul si munitia sunt intr-un singur loc, dar in acelasi timp conform cerintelor in compartimente separate. De asemenea, acasa sau la birou are un rol de protectie fata de persoanele neautorizate si fata de copii.

 

Caracteristicile tehnice cutie de siguranta pentru pistol 44101 TRZ

Aceasta caseta pentru pistoale permite pastrarea in conditii de siguranta a armelor si munitiilor si este executata conform normelor specifice din tarile UE. In interior are locaj separat pentru munitii cu bureti si este echipata cu insertie burete pentru protejarea armei.

 

Caracteristicile tehnice secundare cutie de siguranta pentru pistol 44101 TRZ

 

IDH

Denumire seif

Dimensiuni exterioare (mm) IxAxL

Greutate (kg)

44101

Cutii de siguranta pentru pistol - TRZ

60x280x180

1,8

 

Alte detalii cutie de siguranta pentru pistol 44101 TRZ

Accesorii:

  • 2 x 2 chei numerotate ;
  • Burete in interiorul casetei pentru pastrarea calitatii pistolului.

Optiuni: 

  • Culoare conform paletei de culori RAL;

Tratament de suprafata: 

  • Acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

O cutie de siguranta pentru pistol, cadoul ideal pentru un posesor de arma

Fiecare dintre noi isi doreste sa se simta in siguranta in fiecare moment. Pentru momentele in care au nevoie de aparare, multe persoane aleg sa achizitioneze o arma. Odata inregistrata din punct de vedere legal, este momentul sa aveti mare grija cu manuirea acesteia. Folosirea de catre persoane neautorizate poate duce la accidente sau chiar tragedii.

Ce cadou putem face unui posesor de arma?

O persoana care detine o arma in locuinta sa trebuie sa aiba o grija sporita. Arma trebuie depozitata cu mare atentie, caci neglijenta poate fi fatala. Copiii pot provoca adevarate nenorociri daca sunt lasati nesupravegheati in preajma unui pistol. Din punct de vedere legal, o arma de foc trebuie tinuta sub cheie. Fie ca alegeti un seif port-arma, dulap port-arma sau o cutie de siguranta pentru pistol, este esential sa urmariti calitatea.

Ii puteti darui unui posesor de arma o cutie pentru munitie si gloante. Acesta este un cadou excelent, caci are rolul de a tine la adapost munitia. Pe de alta parte, o cutie de siguranta pentru pistol este la fel de utila. Aceasta este ideala atat pentru pastrarea armei, cat si pentru transportarea acesteia in cele mai bune conditii.

Alegeti o cutie de siguranta pentru pistol cu inchizatoare cu cheie

Atunci cand doriti sa achizitionati o cutie de siguranta pentru pistol, este esential sa optati pentru una de calitate, cu o durabilitate mare. Inchizatoarea trebuie sa fie si ea eficienta, pentru a putea securiza pistolul. Odata inchis cu cheia, pistolul din interior trebuie sa ramana neatins, pentru ca riscul declansarii neintentionate sa dispara.

O cutie de siguranta pentru pistol cu inchidere cu cheie este perfecta atat la birou, cat si in confortul propriei locuinte. In acest fel arma este pastrata intacta, prevenindu-se astfel deteriorarea ei sau accidentarea altor persoane.

Opteaza pentru cutii de siguranta pentru pistol 44101 TRZ

O cutie de siguranta pentru pistol din gama 44101 TRZ este ideala pentru a pastra si transporta o arma de foc. In compartimentul special din interior se pot pastra munitiile, astfel ca toate normele specifice tarilor din UE sunt respectate. Inchiderea cu cheie ofera un grad mare de protectie a pistolului, pentru a nu fi accesat de catre persoanele neautorizate.

Aceasta cutie de siguranta pentru pistol are insertie de burete in interior, pentru inlaturarea riscului de deteriorare a armei, fiind acoperita cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie