Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap metalic cu compartimente cu cheie pentru pistoale Crater 44105 TRZ

3,693.51 RON
44105 TRZ
in stoc
+
 • Pinterest

Prezentare dulap cu compartimente pentru pistoale Crater TRZ

Face posibila pastrarea si transportarea practica si in siguranta a revolverelor. Acest dulap metalic cu compartimente cu cheie pentru pistoale este prevazut cu sine de fixare si alunecare prevazute cu dispozitiv de blocare cu cheie. In acest fel cutia se poate folosi si pentru depozitarea fixa in conformitate cu prevederile legale dar se poate debloca de pe sina cu care este prevazuta si poate fi utilizata la transportul armelor in conditiile legii. Este accesorizat cu insertie burete inferioara - superioara pentru protectia calitatii armelor si chei de siguranta ce nu pot fi copiate.

 

Caracteristicile tehnice ale dulapului cu compartimente pentru pistoale Crater TRZ

Modelul acesta de dulap metalic pentru pistoale permite depozitarea sau transportul a 8 buc casete cu fixare. Pastreaza in siguranta casetele pentru pistoale, care pot fi scoase cu o singura miscare cu ajutorul cheii si astfel caseta poate fi transportata la poligonul de tragere sau in alte locuri in deplina siguranta. Aceste casete cu sina de fixare sunt introduse in dulap cu o singura miscare in sina prevazuta in acest sens si incuiate.

 

Caracteristicile tehnice secundare ale dulapului cu compartimente pentru pistoale Crater TRZ

 

IDH

Denumire  seif

Dimensiuni exterioare (mm)

IxAxL

Greutate (kg)

44105


Crater - TRZ

300x270x400

44

Ale detalii despre dulapul cu compartimente pentru pistoale Crater TRZ

Certificari:

 • Certificare A MABISZ.

Accesorii: 

 • 8 casete cu fixare;
 • Pentru fiecare caseta cate 3 x 2 chei de siguranta (nu pot fi copiate, dar pe baza numerotarii pot fi comandate ulterior);
 • Pentru dulap 2 chei (nu pot fi copiate, dar pe baza numerotarii pot fi comandate ulterior);
 • Burete;
 • Suruburi si dibluri pentru fixare.

Caracteristici: 

 • La proiectare am pus accentul pe siguranta si confort;
 • Siguranta este oferita de tabla din otel si incuietoarea Maurer cu certificare MABISZ;
 • Sinele de fixare si cele pt alunecare ofera confortul;
 • Casetele cu sina de fixare, pot fi introduse in dulap cu o singura miscare in sina prevazuta in acest sens si incuiate;
 • Dulapul pastreaza in siguranta casetele pt. pistoale, care pot fi scoase cu o singura miscare cu ajutorul cheii si astfel caseta poate fi transportata la poligonul de tragere sau in alte locuri in deplina siguranta.

 

Un dulap cu compartimente pentru pistoale, o solutie practica de transport

Pistoalele sau armele de foc in general reprezinta o responsabilitate importanta pe care un pasionat trebuie sa si-o asume in totalitate. Legea in vigoare obliga orice posesor de arme de foc sa tina respectivele arme inchise sub cheie.

Daca nu sunteti pasionat de vanatoare, dar totusi aveti unul sau mai multe pistoale in proprietate, atunci trebuie sa le depozitati in mod corespunzator. Cea mai buna varianta pentru acest lucru este reprezentata de un dulap cu compartimente pentru pistoale.

Transportarea armelor pana la poligonul de tragere fara un dulap special este periculoasa si ilegala

Un dulap cu compartimente pentru pistoale Crater 44105 TRZ reprezinta o solutie practica si la indemana oricarui posesor de pistoale. Acesta face posibila pastrarea si transportarea rapida si in siguranta a revolverelor. Este prevazut cu compartimente ce fac depozitarea si organizarea pistoalelor mult mai usoara.

De asemenea este prevazut cu sine de fixare si alunecare dotate cu dispozitiv de blocare cu cheie. In acest fel dulapul Crater 44105 TRZ respecta legea in vigoare si face posibila atat depozitarea in siguranta a armelor, cat si transportarea acestora.

Un dulap cu compartimente pentru pistoale ajuta la o transportare multipla

Unul dintre multiplele avantaje pe care acest dulap cu compartimente pentru pistoale Crater 44105 TRZ il are este reprezentat de faptul ca poate transporta pana la 8 casete cu fixare. Astfel creste eficienta transportarii unui numar mai mare de pistoale catre poligonul de tragere sau catre alte locatii.

Dulapul cu compartimente pentru pistoale este accesorizat cu insertie de burete pe partea inferioara, respectiv superioara, pentru o mai buna protejare a armelor.

Alege un dulap cu compartimente pentru pistoale certificat

Certificarea unui dulap cu compartimente pentru pistoale reprezinta un aspect extrem de important deoarece acesta garanteaza calitatea unui dulap si totodata fiabilitatea acestuia.

Dulapul Crater 44105 TRZ cu compartimente pentru pistoale se bucura de o constructie solida ce ofera siguranta dorita. Acest lucru este oferit de tabla din otel, precum si de incuietoarea Maurer cu certificare MABISZ.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie