Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap munitie si cartuse cu 2 compartimente Big Five 45104 TRZ

956.19 RON
45104 TRZ
in stoc
+
  • Pinterest

Prezentare dulap munitie si cartuse cu 2 compartimente Big Five

Datorita dimensiunilor si a proiectarii practice, dulapul munitie si cartuse cu 2 compartimente Big Five este ideal pentru pastrarea mai multor tipuri de munitie. Este un produs din tabla din otel inoxidabil, cu inchidere mecanica si peretii simpli. Este o necesitate cumpararea unui astfel de dulap pentru a preintampina accidentele neprevazute provocate de accesul la arme a persoanelor neautorizate.

 

Caracteristicile tehnice ale dulapului munitie si cartuse cu 2 compartimente Big Five

Dulapuri si seifuri pentru munitie. Este echipat cu 4 rafturi si acoperit cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica. Satisface pretentiile celor mai multi vanatori si corespunde prevederilor legale. Are 2 buc de chei de siguranta numerotate ce nu se pot copia, pot fi comandate ulterior. Are o greutate de 26 kg si inchiderea sa se face cu broasca mecanica de siguranta.

 

Caracteristicile tehnice secundare ale dulapului munitie si cartuse cu 2 compartimente Big Five

 

IDH

Denumire  seif

Dimensiuni exterioare (mm)

IxAxL

Greutate (kg)

45104

 

Big Five - TRZ

1500x376x260

26 

 

Alte detalii despre dulapul munitie si cartuse cu 2 compartimente Big Five

Accesorii:

  • 2 chei numerotate;
  • Suruburi si dibluri pentru fixare;
  • 4 rafturi.

Optiuni:

  • Culoare conform paletei de culori RAL;
  • Dimensiuni unicat, la comanda.

Tratament de suprafata: 

  • Acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

Cu un dulap munitie si cartuse compartimentat economisesti spatiu

Cand vine vorba despre organizarea intr-un mod cat mai practic si la indemana a munitiei si cartuselor este important sa va puteti baza pe un dulap foarte bine compartimentat. In acest fel veti economisi spatiu si bani.

Un dulap munitie si cartuse Big Five 45104 TRZ este dotat cu 4 rafturi extrem de solide care va permit sa organizati munitia si cartusele intr-un mod eficient si departe de umezeala sau alti factori ce pot contribui la degradarea acestora.

Nu lasa niciodata armele fara a fi inchise sub cheie!

Poate ca sunteti un pasionat de vanatoare sau poate ca aveti pasiunea de a colectiona arme sau pur si simplu detineti o arma pentru a va proteja. Indiferent de situatie, legea va obliga sa tineti armele de foc inchise intr-un dulap sub cheie. Este important sa respectati legea si sa intelegeti fapul ca armele de foc reprezinta o responsabilitate imensa care daca este neglijata poate pune in pericol chiar si vietile celor dragi.

Acelasi lucru este valabil si in cazul cartuselor si munitiei. Acestea trebuie depozitate intr-un mediu protejat de umezeala si de mainile perosanelor neautorizate. Totodata, cartusele si munitia trebuie inchise sub cheie, intr-un dulap munitie si cartuse.

Nu e nevoie sa cumperi doua dulapuri separate daca alegi un dulap munitie si cartuse

Organizarea munitiei si a cartuselor nu va mai fi o problema de acum inainte gratie acestui dulap munitie si cartuse  Big Five 45104 TRZ. Veti scuti bani si spatiu prin achizitionarea acestui dulap deoarece acesta este foarte bine organizat si va permite o mai buna organizare.

Multumita dimensiunilor sale, precum si a proiectarii practice, dulapul munitie si cartuse  Big Five 45104 TRZ este ideal pentru pastrarea mai multor tipuri de munitie. Inchiderea mecanica sigura face ca acest dulap munitie si cartuse sa reprezinte o investitie inteleapta.

Big Five TRZ, o gama de dulapuri munitie si cartuse de inalta calitate

Acest dulap cartuse si munitie  Big Five 45104 TRZ are la baza construtiei sale materiale de inalta calitate care contribuie la aspect solid. Peretii dulapului sunt fabricati din tabla din otel inoxidabil.

Datorita caracterului practic si elegant pe care acest dulap cartuse munitie il are, achizitionarea acestuia reprezinta o necesitate. Astfel se vor preintampina accidentele neprevazute care au la baza accesul la arme si munitie a persoanelor neautorizate.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie