Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Salvati 4%

Dulapuri metalice pentru pistoale si munitie Centaurus 45107 TRZ

Pret vechi: 271.86 RON
260.00 RON
Discount: 11.86 RON (4%)
45107 TRZ
in stoc
+
  • Pinterest

Prezentare dulap metalic pentru pistoale si munitie Centaurus TRZ

Dulapul metalic pentru pistoale si munitie este creat pentru a depozita orice tip de munitie in cea mai mare siguranta. Este un seif fabricat din tabla de otel de calitate, cu peretii simpli si are broasca mecanica de siguranta. Se fixeaza in podea sau in perete si cantareste doar 5 kg. Acoperit cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica si cheia este retinuta in incuietoare in pozitia deschis.

 

Caracteristicile tehnice ale dulapului metalic pentru pistoale si munitie Centaurus TRZ

Aceste dulapuri/rasteluri reprezinta o metoda economica de depozitare a armamentului si a munitiei conform legii avand posibilitate de prindere in perete si in podea. Permite pastrarea in conditii de siguranta a armelor si munitiilor si este executat conform normelor specifice din tarile UE. Are 2 buc chei si suruburi necesare pentru fixare. Este fabricat din tabla de otel de calitate, cu perete simplu.

 

Caracteristicile tehnice secundare ale dulapului metalic pentru pistoale si munitie Centaurus TRZ

 

IDH

Denumire  seif

Dimensiuni exterioare (mm)

IxAxL

Greutate (kg)

45107

Centaurus - TRZ

150x240x200

5


 

Alte detalii despre dulapul metalic pentru pistoale si munitie Centaurus TRZ

Optiuni:

  • Culoare conform paletei de culori RAL;
  • Cheie suplimentara (nu se poate copia);
  • Poate fi folosit si pentru obiecte de o valoare mai mica pentru o perioada scurta de timp. 

Descriere: 

  • Fabricat din tabla de otel de calitate, cu perete simplu;
  • Poate fi fixat in podea sau in perete.

Accesorii:

  • Suruburile necesare pentru fixare;
  • 2 chei.

Tratament de suprafata: 

  • Acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

Un dulap metalic pentru pistoale, cheia catre siguranta celor dragi

Siguranta celor dragi este mai presus decat orice si tocmai de accea este important sa ne asiguram ca nimic rau nu se poate intampla. In momentul in care intr-o casa exista una sau mai multe arme de foc este obligatoriu sa fie inchise sub cheie, astfel incat acestea sa nu ajunga in mainile unor persoane neautorizate. In acest fel se va respecta legea in vigoare si se vor evita evenimente neplacute.

Foloseste un dulap metalic pentru pistoale!

Un dulap metalic pentru pistoale Centaurus TRZ se bucura de un raport calitate-pret excelent si este ideal atat pentru depozitarea corespunzatoare a pistoalelor, precum si pentru transportarea acestora in deplina siguranta si in conformitate cu legea in vigoare.

Dulapul pastreaza in siguranta casetele pentru pistoale, casete care pot fi scoase cu o singura miscare cu ajutorul unei chei. Astfel, procesul de transport este cu mult simplificat si se vor evita situatii neprevazute ce s-ar putea ivi.

Transporta in siguranta armele pana la poligonul de tragere intr-un dulap metalic pentru pistoale

Legea obliga orice posesor de arme de foc ca pe langa depozitarea acestora intr-un dulap metalic certificat, sub cheie, sa respecte criterile impuse si in momentul transportului armelor spre poligonul de tragere sau alte locatii. Mai precis, armele trebuie transportate in casete speciale pentru a se evita situatii neprevazute si neplacute.

Acest dulap cu compartimente pentru pistoale Centaurus TRZ permite depozitarea sau transportul pistoalelor. Pastreaza in deplina siguranta casetele pentru pistoale, care pot fi scoase cu o simpla miscare cu ajutorul cheii. Astfel, caseta respectiva sau casetele pot fi transportate la poligonul de tragere sau in alte locuri, respectandu-se legea in vigoare.

Acest model de dulap metalic pentru pistoale Centaurus TRZ permite depozitarea sau transportul a 8 bucati casete cu fixare. Pastreaza in siguranta casetele pentru pistoale, care pot fi scoase cu usurinta folosind cheia speciala cu care acesta este prevazut.

Alege un dulap metalic pentru pistoale compartimentat si cu incuietoare sigura

Proiectarea acestui dulap metalic pentru pistoale a fost orientata spre siguranta si confort. Siguranta este oferita de structura solida a dulapului ce are la baza tabla din otel.

Sinele de fixare si alunecare a casetelor ofera confortul de care aveti nevoie in momentul in care manevrati armele si in momentul in care transportati armele spre alte locatii.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie