Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulapuri cu tratament antibacterian pentru spitale Cepheus1 33101 TRZ

1,246.44 RON
33101 TRZ
in stoc
+
  • Pinterest

Prezentare dulap cu tratament antibacterian pentru spitale Cepheus1 TRZ

Acest tip de dulapuri cu tratament antibacterian este recomandat pentru farmacii, spitale, policlinici sau furnizorilor de produse farmaceutice. Datorita tratamentului special de suprafata, bacteriile sunt tinute la departare. Cutiile sunt suflate cu lac Antibac, astfel ca pe suprafata lor nu se inmultesc bacteriile daunatoare dar si flora bacteriala aplicata ulterior a fost indepartata de pe suprafata vopsita. A fost testata cu succes impotriva a 6 bacterii daunatoare sanatatii.

 

Caracteristicile tehnice ale dulapului cu tratament antibacterian pentru spitale Ceăheus1 TRZ

Aceste dulapuri pentru substante chimice confectionate din materiale ce nu corodeaza in contact cu acizii si substantele chimice, au o durata de exploatare mult mai mare si nu prezinta riscuri, avand toate componentele din materiale ce nu corodeaza in timp. Au o foarte buna rezistenta la coroziune, design si aspect placut, manevrabilitate. Pentru pastrarea in siguranta a substantelor periculoase fata de persoane neautorizate, dulapul cu tratament antibacterian pentru spitale este prevazut cu o usa intarita si broasca certificata.

 

Caracteristicile tehnice secundare ale dulapului cu tratament antibacterian pentru spitale Cepheus1 TRZ

 

IDH

Denumire  seif

Dimensiuni exterioare (mm)

IxAxL

Greutate

(kg)

33101


Cepheus1 - TRZ

500x400x350

10

 

Alte detalii despre dulapul cu tratament antibacterian pentru spitale Cepheus1 TRZ

Caracteristici:

  • Dulapul pentru substante periculoase este prevazut cu o usa intarita si broasca certificata, care face si mai sigura pastrarea in siguranta a acestora fata de persoane neautorizate;
  • Datorita gaurilor din fabricatie de pe spatele cutiei, aceasta poate fi foarte usor fixata oriunde; 
  • Echipat cu rafturi ajustabile, pe care pot fi aranjate medicamentele;
  • Marginea dulapului impiedica rostogolirea medicamentelor;
  • Pe usa dulapului este o pictograma distinctiva care face referire la functia dulapului.

Accesorii:

  • 2 chei de siguranta;
  • 2 rafturi ajustabile;
  • Suruburi si dibluri pentru fixare.

Tratament de suprafata:

  • Acoperire cu vopsea ANTIBAC cu tehnologie ecologica.

 

Un dulap cu tratament antibacterian, ideal in domeniul sanatatii

Igiena este un aspect deosebit de important pentru fiecare dintre noi. Bacteriile si virusurile sunt principalii factori care cauzeaza diverse afectiuni de sanatate. Pentru a impiedica dezvoltarea acestora, trebuie sa acordam o atentie sporita dezinfectarii.

In farmacii sau spitale trebuie intrerupt procesul de inmultire al bacteriilor

In domeniul sanatatii fiecare greseala poate fi fatala. Daca nu este curatat mediul adecvat, riscurile la aparitia afectiunilor sunt ridicate. De exemplu, daca in saloanele unui spital nu se pastreaza o curatenie deplina, bolnavii se pot imbolnavi mai rau. Si in farmacii trebuie sa se puna pret pe igiena, caci medicamentele date din mana in mana pot fi purtatoare de bacterii.

Un dulap cu tratament antibacterian, o investitie inteligenta

Substantele medicale sau medicamentele mai "sensibile" trebuie pastrate in conditii speciale. Tocmai de aceea exista dulapuri cu tratament antibacterian. Aceste dulapuri sunt recomandate pentru farmacii, spitale, policlinici sau furnizori de produse farmaceutice. Principalul rol al acestor dulapuri este acela de a păstra medicamentele in deplina siguranta, la loc ferit de pericole si de mainile persoanelor neautorizate. 

Dulapurile cu tratament antibacterian impiedica raspandirea diverselor tipologii de bacterii. Exista numeroase medicamente care pot fi usor influentate de actiunea bacteriilor, asa ca acestea trebuie pastrate intr-un astfel de dulap cu tratament antibacterian.

Alege un dulap cu tratament antibacterian pentru spitale Cepheus1 33101 TRZ

Aceasta gama de dulapuri este destinata domeniului sanatatii. In interiorul unui dulap cu tratament antibacterian pentru spitale Cepheus1 33101 TRZ se pot pastra medicamente sau substante importante. Datorita usii intarite si a broastei certificate, acest dulap are un grad sporit de siguranta si impiedica accesul persoanelor neautorizate.

Lacul Antibac este cel care face dulapurile sa impiedice dezvoltarea bacteriilor daunatoare. Datorita acestui tratament special aplicat la suprafata, bacteriile sunt tinute departe. Acest dulap a rezistat cu succes la 6 teste impotriva celor mai comune 6 bacterii daunatoare sanatatii. Pe usa dulapului poate fi observata o pictograma diferita, care face referire la functia dulapului; in acest caz, crucea rosie semnifica fapul ca acest dulap cu tratament antibacterian este construit pentru a fi folosit in domeniul sanatatii.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie