Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulapuri de prim ajutor vopsite antibacterian D TRZ

1,607.00 RON
22007 TRZ
Momentan Indisponibil
 • Pinterest

Prezentare dulap antibacterian pentru spital de prim ajutor vopsite antibacterian D TRZ

Dulapul de prim ajutor vopsit antibacterian este obligatoriu in mici organizatii, firme, birouri, magazine, restaurante, hoteluri. Daca aveti in dulapul de prim ajutor instrumentele necesare puteti sa tratati un caz de urgenta la momentul potrivit. Acesta trebuie sa contina provizii si medicamente pentru boli sau accidente neasteptate, este prevazut cu suruburi si dibluri pentru prinderea pe perete si fabricat din tabla de otel rezistenta.

 

Caracteristicile tehnice ale dulapului antibacterian pentru spital de prim ajutor vopsite antibacterian D TRZ

Dulapul de prim ajutor vopsit antibacterian D este echipat cu broasca de siguranta de metal si cu rafturi ajustabile, pe care pot fi aranjate medicamentele. Faptul ca este realizat din tabla de otel ii confera longevitate si pastrarea in siguranta a medicamentelor. Este acoperit cu vopsea ANTIBAC pentru a tine la departare bacteriile si flora bacteriala si inscriptionat cu o pictograma distinctiva care atrage atentia copiilor asupra materialelor periculoase din dulap.

 

Caracteristicile tehnice secundare ale dulapului antibacterian pentru spital de prim ajutor vopsite antibacterian D TRZ

 

IDH

Denumire  seif

Dimensiuni exterioare (mm)

IxAxL

Greutate

(kg)

22007

D - TRZ

1500x376x260

25

 

 

Alte detalii despre dulapul antibacterian pentru spital de prim ajutor vopsite antibacterian D TRZ

Caracteristici:

 • Fabricat cu tehnologie traditionala;
 • Realizat din tabla de otel;
 • Echipat cu broasca de siguranta, cu chei care pot fi comandate ulterior pe baza numerotarii;
 • Poate fi fixata pe perete;
 • Echipat cu rafturi ajustabile, pe care pot fi aranjate medicamentele;
 • Pe usa dulapului este o pictograma distinctiva care face referire la functia dulapului;
 • Marginea dulapului impiedica rostogolirea medicamentelor;
 • Dulapurile de prim-ajutor sunt vopsite cu vopsea speciala, numita ANTIBAC, care tine la departare bacteriile de pe suprafata exterioara;
 • Calitatea materialelor ii confera longevitate.

Optiuni:

 • Inchizatoare mecanica cu cifru numeric;
 • Culoare la cerere;
 • Marime la cerere;
 • Interior la cerere.

Accesorii:

 • 2 chei numerotate;
 • 21 rafturi fixe si 3 ajustabile; 
 • Suruburi si dibluri pentru fixare.

 

Tratament de suprafata: 

 • Acoperire cu vopsea ANTIBAC cu tehnologie ecologica.

 

Protejeaza substantele si medicamentele intr-un dulap antibacterian pentru spital

Spitalele sau policlinicile trebuie sa puna pret in fiecare moment pe igiena. Dezinfectarea este esentiala pentru a tine departe bacteriile daunatoare care pot provoca afectiuni grave pacientilor. Pe de alta parte, anumite medicamente nu trebuie sa intre in contact cu bacteriile, asa ca acestea trebuie pastrate in conditii speciale.

Un dulap antibacterian pentru spital, o unealta indispensabila in domeniul medical

O casa sau o firma are nevoie de un seif antiefractie si antifoc certificat cat mai rezistent. Pe de alta parte, un laborator de chimie trebuie sa aiba un dulap pentru substante periculoase. Cand vorbim despre farmacii, spitale sau policlinici, de nelipsit este un  dulap cu tratament antibacterian. Un astfel de dulap este ideal pentru a pastra ferite de bacterii medicamentele importante ale pacientilor. Pe de alta parte, un asemenea dulap cu inchidere rezistenta impiedica furtul medicamentelor sau administrarea lor de catre persoane neautorizate.

Dulapul de prim ajutor vopsit antibacterian D TRZ este un dulap antibacterian pentru spital de inalta calitate. Acesta se adreseaza farmaciilor, spitalelor, policlinicilor sau furnizorilor de produse farmaceutice. 

Un dulap suflat cu lac Antibac protejeaza impotriva bacteriilor

Lacul Antibac este secretul acestui dulap antibacterian pentru spital. Atunci cand acest lac este suflat peste un material, dezvoltarea bacteriilor este imposibila. Aceasta tehnologie a dulapurilor de prim ajutor vopsire antibactrian D TRZ determina o eficienta sporita. Un astfel de dulap pentru substante chimice este confectionat din substante care nu vor coroda in contact cu acizi sau alte substante chimice. Astfel, durata de viata este prelungita si persoana care manevreaza substantele nu va fi supusa niciunui risc.

Usa intarita si broasca certificata tin persoanele neautorizate departe

Intr-un astfel de dulap antibacterian pentru spital pot fi pastrate medicamente, acizi sau substante chimice periculoase. Accesul unor persoane neautorizate poate duce la raniri grave, daca au loc accidente. Ba mai mult, exista riscul ca anumite esente sa fie sustrase de catre persoane raufacatoare. Pentru a se impiedica acest lucru, acest dulap antibacterian pentru spital are o usa intarita si o broasca certificata. Deschiderea usii se poate face doar de catre persoanele responsabile de continutul dulapului.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie