Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Casa de bani si acte cu cheie mecanica Toscana 85

4,315.00 RON
T04686
in stoc
+
  • Pinterest

Datorita problemelor legate de acest produs, am decis inlocuirea lui cu unul superior care poate fi comandat aici

 

Descriere case de bani si acte cu inchidere mecanica Toscana 85

Actele reprezinta un document eliberat de o autoritate prin care se atesta un fapt, o obligatie, identitatea cuiva sau o intelegere. Fara ele nici o afacere nu ar putea functiona, nici o proprietate nu ar putea apartine cuiva si nici o vanzare nu ar putea fi realizata. Din fericire ele exista, insa in cazul in care acestea dispar din diferite motive, procesul de recuperare poate fi costisitor si se pot crea daune materiale iremediabile. Desigur, toate acestea se pot evita cu odata cu achizitia casei de bani si acte cu cheie mecanica Toscana 85. Aceasta casa de bani este dotata cu inchidere mecanica cu cheie de acces in dublu exemplar. Pentru a va asigura ca banii si actele dumneavoastra sunt ferite de orice pericol, casa de bani are o izolatie speciala antifoc pe intreg perimetrul corpului.

 

Certificari case de bani si acte cu inchidere mecanica Toscana 85

  • Conform cu CSN EN 1143-1+A1:2009 face parte din clasa EN-1 de securitate.

 

Detalii necesare despre case de bani si acte cu inchidere mecanica Toscana 85

  • Face parte din categoria seifurilor mecanice de siguranta, case de bani si valori;
  • Sistem de inchidere:  inchidere mecanica cu cheie de acces in duplicat;
  • Tip seif: seifuri antiefractie, corp format din perete dublu;
  • Grosime usa: 62 mm, grosime foaie usa 12 mm;
  • Rezistenta la foc: izolatie speciala antifoc pe intreg perimetrul corpului;
  • Inchidere: mecanica cu cheie;
  • Ancorare: posibilitate de ancorare in podea, chit de ancorare;
  • Culoare: antracit.

 

Tabel informativ despre case de bani si acte cu inchidere mecanica Toscana 85

Produs

Inchidere
cheie

Toscana 85 T04686 860 490 410 780 420 310 2 98 104 8

 

Case de bani si acte cu inchidere mecanica, solusia practica pentru bunuri sigure si de pres

Secole la rand, oamenii au folosit seifuri si case de bani si acte cu inchidere mecanica pentru a-si proteja banii, obiectele de valoare sau documentele importante de furturi, incendii sau ambele ameninsari. Seifurile din osel presat de astazi, mai puternice si mai avansate decat predecesoarele lor din fier, folosesc un cifru mecanic, chei sau incuietori electronice

Cum functioneaza incuietorile unor case de bani si acte cu inchidere mecanica?

n cazul casei de bani cu cifru, pentru ca o persoana sa poata deschide aceste case de bani si acte cu inchidere mecanica, cadranul trebuie apelat la numerele corecte ― numar care variaza de la 0 la 50 pe anumite cadrane, si 0-100 la altele ― in ordinea corecta. Unele necesita o serie de trei numere, in timp ce altele au nevoie de o serie de patru numere. In ceea ce priveste seifurile electronice, tot ce trebuie sa facesi pentru a deschide seiful este sa tastasi combinasia corecta de cifre.

Case de bani si acte cu inchidere mecanica, eficiensa securitasii bunurilor

Totusi, daca nu vresi sa folosisi nici unul din cele doua sisteme, cea mai buna alegere sunt case de bani si acte cu inchidere mecanica cu chei. Sunt usor de folosit si nu trebuie sa sinesi minte combinasii de numere, ca la seifurile cu cifru sau cele electronice. Pentru siguransa bunurilor dumneavoastra si pentru ca seturile de chei sunt usor de pierdut, pastrasi cheile acolo unde avesi nevoie de ele, intr-un loc sigur. Astfel, numai persoanele autorizate pot ajunge la ele. Si pentru ca aceste case de bani si acte cu inchidere mecanica sunt foarte usor de folosit, asi scapat de grija incuietoarelor incomode si costisitoare.

Case de bani si acte cu inchidere mecanica Toscana 85

Aceste case de bani si acte cu inchidere mecanica Toscana 85 ofera protecsie atat antifoc, cat si antiefracsie. Seiful are o inchidere mecanica cu cheie de acces in duplicat, un corp format din perete dublu si are o greutate de 104 kg. Mai mult, izolasia speciala antifoc pe intreg perimetrul corpului este siguransa ca orice asi alege sa pastrasi in interiorul sau, fie ca vorbim de bani sau de documente valoroase, aceste bunuri vor fi protejate in cazul unui incendiu.

 

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie