Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif valiza ignifug Halroyd VTB cu inchidere cu cheie

301.00 RON
Halroyd VTB
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descrierea seif ignifug tip valiza Halroyd VTB cu inchidere cu cheie

Ideal pentru pastrarea si depozitarea documentelor importante in conditii de inalta siguranta, seiful valiza ignifug Halroyd VTB cu inchidere cu cheie prezinta o rezistenta ridicata la cele mai inalte temperaturi de ardere. Disponibil sub forma unei valize, acest seif ignifug Halroyd VTB cu inchidere cu cheie prezinta o greutate destul de mica pentru un seif, de numai 7.2 kilograme, este rezistent la o temperatura maxima de 840 grade Celsius si poate rezista pana la 30 de minute la aceasta temperatura de ardere. Seiful valiza ignifug Halroyd VTB cu inchidere cu cheie asigura o protectie garantata a datelor impotriva oricarui pericol care ar putea ameninta bunurile si obiectele pretioase depozitate in acesta.

COD: Halroyd VTB

 

Caracteristici tehnice seif ignifug tip valiza Halroyd cu inchidere cu cheie

  • Temperatura maxima de rezistenta: 840ºC;
  • Timp de rezistenta la temperatura maxima: 30 minute;
  • Culori disponibile: gri/negru.

Dotari seif ignifug tip valiza Halroyd cu inchidere cu cheie

  • Sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta;
  • Sistem de inchidere cu cheie;
  • Rezistent la cele mai inalte temperaturi de ardere.

 

Cod

 Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

Greutate (kg)

Capacitate (l)

 Pret (lei)

08264

2017

145x410x320

70x335x220

7.2

5

301

08262

2012

155x365x280

80x295x180

6.2

4

235

 

Un seif ignifug tip valiza, necesar pentru transportul bunurilor de pret

In ceea ce priveste transportarea obiectelor de valoare  in deplina siguranta, un seif ignifug tip valiza este un aliat de nadejde. Capacitatea unui astfel de seif de a rezista in situatii extreme, precum sunt incendiile, reprezinta un avantaj important care trebuie luat in considerare in orice moment. 

Totodata, un seif ignifug tip valiza va oferi un plus de eleganta si posibilitatea de a camufla mult mai usor capacitatea lui de protectie si scopul propriu-zis. Datorita faptului ca un seif ignifug tip valiza arata precum un geamantan obisnuit de vacanta, nu va da niciodata de banuit in privinta continutului sau valoros. 

Transportul obiectelor de pret sau al banilor nu trebuie facut neglijent!

Cu totii ne-am lovit cel putin o data de nevoia de a transporta obiecte de valoare dintr-un loc in altul. Este recomandat ca aceasta operatiune sa fie realizata intr-un mod profesionist, fara a fi neglijat niciun aspect. Printre obiectele de valoare putem enumera documente importante, bani, bijuterii sau bunuri a caror valoare este una personala.

Una dintre cele mai mari temeri in astfel de situatii este reprezentata de faptul ca bunurile de pret pot fi distruse sau pot cadea prada hotilor. Insa cu ajutorul unui seif ignifug tip valiza, aceste temeri vor putea fi date uitarii pentru ca el ofera o protectie ridicata impotriva focului.

Cu un seif ignifug tip valiza transportul bunurilor se face in cele mai bune conditii

Un bun exemplu poate fi acest seif ignifug tip valiza Halroyd VTB prin caracteristicile impresionante pe care le ofera oricarui utilizator care pune pret pe calitate, siguranta si profesionalism. Cu o greutate de doar 7.2 kilograme, acest seif ignifug tip valiza poate fi usor de transportat.

Totodata, gratie tehnologiei de fabricatie, seiful Halroyd VTB se bucura de o rezistenta ridicata la incendii. Datele tehnice indica faptul ca poate rezista la temperaturi de pana la 840 de grade Celsius pentru o perioada de 30 de minute.

Care este timpul optim la care un seif ignifug tip valiza trebuie sa reziste in timpul unui incendiu?

Un seif ignifug tip valiza de calitate rezista la incedii timp de 30 de minute. In acest timp, pompierii vor putea interveni si pot stinge flacarile astfel incat continutul seifului poate fi recuperat in intregime.

Acest seif ignifug tip valiza Halroyd VTB este construit pentru a rezista celor mai critice situatii, astfel incat obiectele de valoare personale depozitate in interiorul lui sa ramana intacte.

 

multumitor, consiliere excelenta
un astfel de seif valiza ar prinde bine pentru cei care calatoresc mult, pentru bani, acte. il tii in masina.
Si daca ne gandim la un scenariu mai pesimist in caz de accidente rezista la foc pana ajung pompierii
Lasa o recenzie