Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri compacte certificate antifoc Kotys BRD

2,816.72 RON
AI-PK43/E
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere amanuntita seif certificat NT 017 antifoc compact Kotys BRD

Seifurile compacte din seria Kotys BRD sunt seifuri ce au fost testate si mai apoi certificate antifoc in conformitate cu stadardul NT 017, avand o rezistenta de 60 de minute, atat pentru hartie, cat si pentru suporturi media. Aceste seifuri compacte certificate antifoc au o greutate mica, sunt seifuri usoare care pot fi plasate pe o masa sau un obiect de mobilier, foarte usor de utilizat la domiciliu.

Seifurile compacte certificate antifoc din seria Kotys BRD se inchid cu o inchizatoarele electronica si sunt disponibile pe culoare RAL7035 (gri deschis). Pentru a veni in intampinarea necesitatilor clientilor, seria Kotys BRD este disponibila in 4 variante de dimensiuni, in conformitate cu tabelul de mai jos. Sunt seifuri destinate pentru pastrarea in siguranta de acte, documente, dar si pentru siguranta de materiale media.

 

Detalii tehnice – seif certificat NT 017 antifoc compact

  • Clasa de rezistenta la foc 60 de minute la hartie si 60 de minute la suport media (NT FIRE 017);
  • Fiabele, cu o inchizatoare electronica usor de utilizat;
  • Inchidere cu 4 carlige pe usa;
  • Echipament standart: 1 raft detasabil.

 

Tabel pentru seif certificat NT 017 antifoc compact din seria Kotys BRD

Cod Model
Tip doc. Tip inchizatoare Dimensiuni exterioare HxWxD (mm) Dimensiuni interioare HxWxD (mm) Greutate (kg) Volum (l) Rafturi (nr.) Rezistenta testare antifoc
AI-PK43/E Kotys PK43/E BRD Hartie Electronica 260 x 320 x 235 260 x 320 x 235 31 19 1 60'
AI-PK44/E Kotys PK44/E BRD Hartie Electronica 320 x 350 x 435 320x x 260 x 305 36 25 2 60'
AI-PK45/E Kotys PK45/E BRD Hartie Electronica 410 x 300 x 300 410 x 300 x 300 55 36 2 60'
AI-PK45/E-MEDIA Kotys PK45/E-MEDIA BRD Media Electronica 315 x 405 x 440 315 x 200 x 200 65 12 1 60'

 

Fereste-ti bunurile de flacari intr-un seif certificat NT 017 antifoc

Nu exista persoana care sa nu se teama de un incendiu. Fiecare dintre noi suntem vulnerabili in calea nimicitoare a flacarilor, iar viata noastra poate fi intr-un mare pericol daca ne aflam in mijlocul unui incendiu.

Fie ca incep din cauze spontane (un scurtcircuit, o defectare a unui aparat electric etc.), fie ca sunt declansate de persoane rau-voitoare, incendiile nimicesc zilnic sute de mii de case si vieti omenesti peste tot in lume.

Bunurile protejate in caz de incendiu cu un seif certificat NT 017 antifoc

De obicei, cand se petrece o asemenea tragedie, salvarea oamenilor aflati in primejdie are intaietate. Bunurile sunt lasate la final, iar de cele mai multe ori nu mai ramane timp si pentru evacuarea lor. Tocmai din acest motiv trebuie sa aveti in locuinta un seif antifoc rezistent, care sa mentina in siguranta bunurile pana ce flacarile vor fi stinse.

Pentru ca un seif antifoc sa fie calitativ, el trebuie sa treaca anumite teste si sa primeasca o certificare. Aceasta atestare ne demonstreaza faptul ca beneficiem de un produs calitativ, care poate sa ne satisfaca nevoile, cum ar fi un seif certificat NT 017 antifoc.

Seria de seifuri Kotys BRD se caracterizeaza prin calitate, eficienta si durabilitate. Aceasta serie a fost testata si supusa la teste lungi, pentru a se stabili rezistenta seifurilor si puterea lor de protectie asupra bunurilor noastre de pret. In urma acestor obstacole, seifurile au primit certificarea NT 017, demonstrandu-se o siguranta excelenta in caz de incendiu.

Seif certificat NT 017 antifoc - 60 minute pentru hartie si suport media

Alege un seif certificat NT 017 antifoc si toate bunurile de pret vor ramane intacte in timpul incendiului. Acest standard presupune o rezistenta de 60 de minute pentru hartie si suporturi media, timp in care lucrurile vor fi neafectate de flacari.

Seif certificat NT 017 antifoc – seifurile din seria Kotys BRD sunt ideale pentru a depozita documente, contracte, acte importante, dar si materiale media valoroase (CD-uri, DVD-uri etc). Acest seif certificat NT 017 antifoc nu este destinat bunurilor de dimensiuni foarte mari, pentru aceste nevoi putandu-se apela cu incredere la un dulap antifoc.

Cel mai mare seif certificat NT 017 antifoc din aceasta serie este Kotys PK45/E BRD, cu dimensiunile interioare 410x300x300, fiind ideal pentru acte, suporturi media si alte bunuri mici. Cu toate acestea, seiful este de calitate, certificat antifoc si compact.

Este foarte important sa alegeti un seif certificat NT 017 antifoc care sa fie rezistent la flacari, pentru ca este bine sa prevedeti din timp asemenea evenimente nefaste. Un seif certificat NT 017 antifoc Kotys BRD este ideal pentru casa sau pentru firme, deoarece ne ofera un timp de 60 de minute de protectie a bunurilor in caz de incendiu, timp in care vom putea salva persoanele din cladire, fara sa stam cu gandul la bunuri. Actele, suporturile media sau alte bunuri vor fi in siguranta si nu vor fi avariate.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie