Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri pentru bani pentru transport orizontale A TRZ

890.93 RON
24002 TRZ
in stoc
+
  • Pinterest

Seifuri pentru bani pentru transport orizontale A TRZ

 

Prezentarea produsului

Seifurile pentru bani pentru transport orizontale A sunt recomandate acelor firme de logistica sau de transport marfa care manipuleaza lichiditati si doresc sa pastreze banii in siguranta, pana la destinatie. Aceste tipuri de seifuri sunt usor de transportat, de mici dimensiuni si servesc la securitatea valorilor pe perioada deplasarii. Un avantaj foarte mare il constituie faptul ca modelul acesta de seif functioneaza ca si o caseta de valori, astfel banii sunt scosi numai de catre persoana indreptatita in acest sens o data ajuns la destinatie seiful.

 

Caracteristicile tehnice

Datorita dimensiunilor sale mici si formei dreptunghiulare, seiful pentru bani pentru transport orizontal poate fi ascuns foarte usor sub scaun sau chiar fixat de podeaua camionului. Are fanta pentru introdus banii si se goleste doar la destinatie de catre persoanele indreptatite. Este ideal pentru firmele de transport marfa sau cele de logistica, se inchide mecanic, pereti simpli si este acoperit cu vopsea sintetica.

 

Caracteristicile tehnice secundare

 

IDH

Denumire

 seif

Dimensiuni

exterioare (mm)

IxAxL

24002

Seifuri pentru bani pentru transport orizontale A - TRZ

186x240x355

 

Descriere:

• Datorita formei dreptunghiulare seiful de camion poate fi ascuns foarte usor sub scaun sau chiar fixat de podeaua camionului. 

• Dupa introducerea banilor in seif, acesta functioneaza ca si o caseta de valori iar continutul ei poate fi golit doar la destinatie, numai de catre persoana indreptatita in acest sens. 

• Deschiderea fantei pt. introdus banii: 120 x 27 mm.  

 

Accesorii:

• 2 x 2 buc chei numerotate 

 

Optiuni: 

• marime unicat, la cerere

 

Tratament de suprafata: 

• acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica 

Culoare:

• RAL 9010 (alb) 

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie