Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Casa de bani cu sertar superior seif certificat antiefractie Pro Guard DT CHUBB

8,311.00 RON
1001002630
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere casa de bani cu sertar superior seif certificat antiefractie Pro Guard DT CHUBB

Casa de bani cu sertar superior seif certificat antiefractie Pro Guard DT CHUBB este fabricata dintr-un material compozit care asigura un nivel ridicat de protectie pentru bunurile care urmeaza a fi stocate in interiorul sau. Perfecta pentru comercianti, aceasta casa de bani are o greutate mica pentru a fi usor de transportat si instalat, insa ofera o siguranta ridicata, datorita sistemelor de blocare cu care este dotata. Atat sistemul de blocare mecanica, precum si cel de blocare electronica sunt sigure in ceea ce priveste protejarea bunurilor introduse in casa de bani cu sertar superior seif certificat antiefractie Pro Guard DT CHUBB. Cutia pentru depozitarea banilor are un volum suficient de mare in partea de jos si un spatiu de stocare mai mic, in partea de sus, de forma unui sertar suplimentar. Ambele spatii dispun de sistem de inchidere individual.

Cod: 1001002630

Caracteristici casa de bani cu sertar superior seif certificat antiefractie Pro Guard DT CHUBB

•  Seifuri certificate EN 1143-1, grad D1 si D2 de protectie antiefractie;
•  Ofera confort sporit, datorita manerului ergonomic, soft-touch;
•  Materialul compozit din care este realizat asigura niveluri ridicate de protectie;
•  Dispune de dispozitiv anti-pescuit pentru a preveni indepartarea bunurilor odata depozitate;
•  Au o greutate mica si dimensiuni compacte pentru costuri mai mici de transport si de instalare;
•  Sistem de blocare cu cheie sau blocare electronica (la alegere);
•  Incuietoare mecanica certificata EN 1300 clasa A;
•  Incuietoare electronica certificata EN 1300 clasa B.

 

 

Este o casă de bani cu certificat EN 1143-1 eficientă pentru protejarea valorilor?


Casele de bani sunt o variantă foarte eficientă și ușor portabilă a seifurilor clasice. Putem transpune toate caracteristicile de bază ale unui seif puternic, așa cum ar fi duritatea, rezistența la șocuri și la foc sau o închidere puternică într-o casă de bani de dimensiuni mult mai mici.


O casă de bani cu certificat EN 1143-1 e mai mică decât un seif, dar nu face rabat de la calitate


Știm cu toții că un seif sau un dulap antiefracție pot ajunge să cântărească mult peste cinci sute de kilograme, în timp ce o casă de bani este mai ușoară, deci se montează mai rapid și este mai lesne de transportat. Asta nu înseamnă însă că aceasta face rabat de la calitate! O casă de bani cu certificat EN 1143-1 are toate elementele care o vor face potrivită pentru siguranța valorilor unei locuințe, a unui birou sau a unor instituții mari.


Păstrează valorile într-o casă de bani cu certificat EN 1143-1 la domiciliu


Materialul din care este compusă o casă de bani cu certificat EN 1143-1, mai ales cele din gama Pro Guard DT Chubb, este de înaltă calitate și asigură protecția bunurilor ce sunt păstrate la interior. Pentru cei ce doresc să își păstreze economiile acasă, o astfel de casă de bani certificată antiefracție este o soluție eficientă și la îndemână.
Datorită compartimentarii caselor de bani, avem avantajul de a depozita într-un spațiu mic un volum cât mai mare de valori. Unele seifuri conțin mai multe sertare cu închidere separată, ce asigură atât o organizare mai bună, cât și un grad mai mare de siguranță. Cu cât mai multe obstacole în calea hoților, cu atât șansele de a rămâne fără valori sunt mai mici.


O casă de bani cu certificat EN 1143-1, ideală pentru comercianță


Comercianții ce dispun de sume mari de bani cash au nevoie de o soluție sigură de depozitare. O casă de bani cu certificat EN 1143-1 este o variantă perfectă datorită siguranței și compartimentării. O astfel de casă ce dispune atât de sistem de închidere mecanic, cât și electronic ne oferă avantajul dublei protecții.
Seifurile certificate EN 1143-1 sunt reprezentele unei clase înalte de securitate, ele protejând la interior bani, bijuterii, carduri, cecuri, documente sau alte bunuri de valoare. Rezistența unei case de bani certificate EN 1143-1 constă în căptușeala cu un material special împotriva focului și a șocurilor în caz de efracție.