Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap certificat EN 14450 pentru acte si documente Saimaa DKS 1107 DBR

7,538.58 RON
SaimaaDKS1107DBR
Momentan Indisponibil
 • Pinterest

Descriere dulap certificat EN 14450 pentru acte si documente DKS 1107 DBR

Dulapul pentru acte si documente este acel seif in care se pot pastra in siguranta arhive de dosare in institutii sau in firme, pastrand caracteristicile seifului. Acest dulap a fost testat antiefractie, fiind un seif certificat EN 14450 S1, standard de calitate si garantia calitatii. Fiind testat antiincendiu, dulapul securizat se incadreaza in categoria seifului antifoc, obtinand un certificat EN 15659 LFS 30 P. Precum seiful mecanic, acest dulap este securizat cu ajutorul unei chei. Va recomandam ca acest dulap sa fie achizitionat impreuna cu materialele de fixare indicate de producator, care garanteaza un montaj sigur si durabil. Ca alternativa, va prezentam dulapul electronic certificat EN 14450 pentru acte Peipus DKS 1107 EGB DBR.

 

Caracteristici specifice dulap certificat EN 14450 Saimaa DKS 1107 DBR

 • Dulapul pentru acte si documente este testat antiefractie si antiincendiu;
 • Dulapul cu acte si documente a fost supus celor mai grele teste de cate 30 minute la 840°C (hartie);
 • Usa si intregul corp are mai multi pereti;
 • Inchizatoare cu 4 parti pentru o protectie optima a balamalei;
 • Dulapul are 4 rafturi;
 • Usa se deschide la 180° datorita balamalelor exterioare;
 • Dulapul este echipat standard cu o broasca securizata dublu zimtata Clasa 1;
 • Dulapul este echipat standard cu doua gauri in sol pentru fixare;
 • Garnituri si balamale de 60 mm;
 • Culoare: RAL 7035 (gri deschis).

 

Tabel informativ pentru acest dulap certificat EN 14450 pentru acte si documente Saimaa

 

Model dulap Inaltime exterior (mm) Latime exterior (mm) Profunzime exterior (mm) Inaltime interior (mm) Latime interior (mm) Profunzime interior (mm) Volum (l) Greutate (kg)
Saimaa DKS 1107 DBR 1870 700 510 1729 565 348 340 221

 

Protejeaza-ti actele de incendii cu un dulap certificat EN 14450

Documentele vitale si de neinlocuit cum sunt actele de proprietate, registrele fiscale, informatii despre clienti si certificate de inmatriculare sunt cruciale pentru supravietuirea intreprinderilor si au nevoie de protectie, nu doar de la furt, ci, de asemenea, de incendii.

Actele importante merita o protectie completa impotriva incendiilor cu un dulap certificat EN 14450

Parca nu trece zi in care sa nu fim asaltati de canalele de stiri care relateaza despre incendii mari care au avut loc in firme, cladiri sau centre comerciale. Pagubele sunt colosale, de cele mai multe ori, iar victimele sunt aproape nelipsite.

Daca aruncam o privire peste datele Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, aflam ca numai in anul 2009, in Romania, au avut loc peste 15.000 de incendii provocate de diferiti factori, in care au murit 233 de persoane. Cu alte cuvinte, aproximativ 43 de cladiri au ars in fiecare zi, in acel an.

Alegeti un dulap certificat EN 14450 si pentru protectia datelor importante, nu asigurari

Nepasarea, chiar indolenta pare sa fie principala cauza, de cele mai multe ori. In ciuda faptului ca in Romania exista institutii si o legislatie menite sa previna aceste evenimente nefericite, rezultatele raman dezamagitoare.

In prezent, multe firme au sediul in cladiri care nu respecta conditiile legale privind securitatea la incendii si, ca si cum nu ar fi fost de ajuns, institutiile si firmele sunt dezinteresate de sistemele si echipamentele de prevenire si de securizare impotriva incendiilor. Este necesar sa se investeasca intr-un dulap certificat EN 14450.

Dincolo de victime si pagubele materiale, in incendiile care au loc in institutii sau la sediile de firme, acte importante si irecuperabile sunt pierdute definitiv. De aceea, institutiile si companiile trebuie sa se straduiasca mai mult, sa protejeze documentele lor sensibile in loc sa investeasca in asigurari, care nu ofera, de multe ori, o protectie suficienta. Alegeti un dulap certificat EN 14450.

Un dulap certificat EN 14450 pentru acte si documente Saimaa ofera protectie reala antifoc

Un dulap certificat EN 14450 antifoc pentru documente este proiectat sa mentina o temperatura interna mai mica de 177°C, pentru evita deteriorarea documentelor sau a banilor. La temperaturi mai mari, aceste valori vor fi distruse. Acest dulap certificat EN 14450 pentru acte si documente Saimaa ofera documentelor o protectie completa impotriva incendiilor, deoarece a fost supus celor mai grele teste de cate 30 de minute la 840°C (hartie).

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie