Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif de perete cu broasca mecanica Acropole III – 51101 TRZ

829.90 RON
51101 TRZ
in stoc
+
 • Pinterest

Descriere seif ancorat in perete cu broasca mecanica Acropole III – 51101 TRZ

Seifurile zidite in perete permit stocarea in siguranta a documentelor, obiectelor de valoare. Fixate in fier beton si apoi cimentate pentru a forma un tot unitar cu peretele, exclud posibilitatea de ridicare a seifului cu totul si permit astfel accesul doar la usa din fata. Trebuie avuta in vedere ca la fata locului urmeaza sa se execute o adevarata lucrare de fixare a seifului in zid. Chiar daca aveti o locuinta izolata de comunitate, cei mai multi hoti se lasa pagubasi deoarece timpul de actionare este foarte mare si necesita foarte mult zgomot. Telul dvs va fi atins: pastrarea in siguranta a obiectelor de valoare. Ca si seifurile "de mobilier", seifurile "de perete" au feroneria incorporata si sunt prevazute cu o balama de-a lungul usii.

 

Optiuni seif ancorat in perete cu broasca mecanica Acropole III – 51101 TRZ

 • Senzor pentru deschidere sau gaurire;
 • Cheie suplimentara (nu poate fi copiata);
 • Instalare profesionala;
 • Culoare conform paletei de culori RAL.

 

IDH

Model seif

Inaltime exterior (mm)

Latime exterior (mm)

Profunzime exterior (mm)

Inaltime interior (mm)

Latime interior (mm)

Profunzime interior (mm)

Greutate (kg)

51101

Acropole III – TRZ

270

330

250

180

270

220

11

 

Alte detalii seif ancorat in perete cu broasca mecanica Acropole III – 51101 TRZ

Certificare:

 • Categoria A MABISZ.

Descriere:

 • Poate fi zidit in perete sau podea;
 • Fabricat din otel de cea mai buna calitate;
 • Usa cu perete dublu, intarita;
 • Placa intarita cu marginile indoite de pe spatele seifului asigura o fixare sigura in beton;
 • Incuietoare seif certificata conform normelor EN 1300, categoria A.

Accesorii:

 • 2 chei.
Tratament de suprafata:
 • Acoperire cu vopsea sintetica cu tehnologie ecologica.

 

Un seif ancorat in perete, ideal pentru obiectele de valoare

Un seif ancorat in perete se dovedeste a fi o investitie necesara pentru oricine doreste o solutie sigura de depozitare a obiectelor de valoare. Faptul ca un seif poate fi ancorat in perte reprezinta un atu fata de un seif clasic, care ii confera acestuia un plus de siguranta.

Un seif ancorat in perte permite stocarea in siguranta a documentelor si obiectelor de valoare. In plus, fixare in perete a seifului va face mult mai usoara camuflarea acestuia astfel incat sa poata fi trecut cu vederea mult mai usor de persoanele rau intentionate.

Cat de simplu este sa se ancoreze un seif in perete?

Fata de un seifurile traditionale, seifurile care ofera posibilitatea ancorarii in perete pentru un plus de siguranta si eleganta. Procedura, desi este una complexa, merita investitia de timp si rabdare pentru a obtine in final o solutie de securitate optima.

Procedura de fixare in perete a unui seif ancorat in perete presupune fixarea in fier beton, iar apoi seiful va fi cimentat pentru a forma un tot unitar cu peretele in care a fost fixat. Astfel se exclude posibilitatea sustragerii seifului cu totul de catre hoti in cazul unui eventual atac.

Un seif ancorat in perete pune hotii la grele incercari

De-alungul timpului hotii au reusit sa se adapteze chiar si celor mai dificile situatii. Au existat momente, cand datorita faptului ca nu au reusit sa sparga seiful, au ales sa il fure cu totul, profitand astfel de metodele de fixare precare.

In cazul unui astfel de seif ancorat in perete Acropole III – 51101 TRZ, posibilitatea sustragerii cu totul este anulata inca de la inceput. Odata fixat in perete, seiful nu mai poate fi scos cu usurinta. In plus, seiful poate fi camuflat astfel incat sa treaca neobservat. Un exemplu ar fi agatarea unui tablou exact in fata lui.

Alege un seif ancorat in perete cu broasca mecanica pentru bunurile de valoare

In momentul alegerii unui seif ancorat in perete trebuie privit in ansamblu si astfel pot fi observate toate caracateristicile necesare unui seif sigur si de incredere. In cazul acestui seif ancorat in perete Acropole III – 51101 TRZ, sistemul de inchidere joaca un rol deosebit de important. Acesta este reprezentat de o broasca mecanica certificata conform normelor EN 1300, categoria „A”.

La capitolul siguranta isi pune amprenta si constructia solida realizata din otel de cea mai buna calitate, precum si usa formata dintr-un perete dublu si intarita suplimentar.

un seif de perete care mi se potriveste, se instaleaza usor si in el incap dosarele mele
Lasa o recenzie