Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Casa de valori Stirling VTB cu tastatura digitala

413.00 RON
Stirling VTB
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere casa de bani si valori cu tastatura digitala Stirling VTB

Casa de valori Stirling VTB cu tastatura digitala ofera utilizatorilor posibilitatea de a scapa de grija cheilor si garanteaza siguranta pastrarii obiectelor pretioase si a banilor. Incuietoarea cu care aceasta casa de valori este prevazuta ofera siguranta impotriva efractiei cu ajutorul bolturilor in trei directii. Casa de valori Stirling VTB cu tastatura digitala detine, pe langa sistemul de inchidere electronic si un sistem de inchidere cu maner rotativ si premite alegerea unui cod de inchidere personalizat de la 4 pana la 6 cifre si un cod de urgenta de la 3 pana la 8 cifre, utilizatorii avand controlul absolut asupra acestui sistem de depozitare a bunurilor valorice.

COD: Stirling VTB

 

Caracteristici tehnice casa de bani si valori cu tastatura digitala Stirling VTB

•  Grosimea totala a usii: 5 mm;
•  Grosimea peretelui: 2 mm;
•  Culori disponibile: gri.

Dotari casa de bani si valori cu tastatura digitala Stirling VTB

•  Sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta.
•  Sistem de inchidere cu tastatura digitala;
•  Sistem de inchidere cu buton;
•  Cod de la 4 pana la 6 cifre;
•  Cod de urgenta de la 3 pana la 8 cifre;
•  Prezinta 2 suruburi pivotate cu diametrul de 20 mm;
•  Alimentare cu 4 baterii AA de 1.5 V incluse;
•  Avertizare descarcare baterii.

 

Cod

 Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

Greutate (kg)

 Capacitate (l)

Rafturi (nr)

Pret (lei)

00985

ST-30W

230x330x200

190x290x180

9

10

1

413

00986

ST 40W

320x430x250

280x400x210

15.5

24

1

502

 

Care sunt sansele ca un hot sa deschida o casa de bani si valori cu tastatura digitala?

La ora actuala, in domeniul solutiilor de securitate este folosita o gama larga de sisteme de inchidere. De la inchiderea mecanica cu cheie sau cea mecanica ce foloseste cifru si pana la un sisteme de inchidere cu tastatura digitala, toate sunt proiectate sa liverze un nivel optim de rezistenta si siguranta.

In ceea ce priveste o casa de bani si valori cu tastatura digitala, usurinta folosirii casei de bani cunoaste o imbunatatire semnificativa. Utilizatorul isi poate alege un cod personal de 4 pana la 6 cifre, iar cu ajutorul acestuia poate capata acces la bunurile depozitate in interior. In cazul unui hot, posibilitatea ca acesta sa deschida usa seifului fara a sti codul utilizatorului este exclusa.

Mare atentie la alegerea cifrului pentru o casa de bani si valori cu tastatura digitala!

Alegerea unui cod personalizat care va garanta accesul la interiorul unei case de bani reprezinta o procedura extrem de importanta. Este recomandat ca alegerea codului sa fie una bine gandita, iar cifrele alese sa nu fie usor de ghicit pentru persoanele rau neautorizate.

Aceasta casa de bani si valori cu tastatura digitala Stirling VTB, de exemplu, ofera posibilitatea utilizatorilor sa isi aleaga un cod cuprins intre 4 si 6 cifre, precum si un cod de urgenta alcatuit din 3 pana la 8 cifre.

O casa de bani si valori cu tastatura digitala este potrivita pentru firme si hoteluri

Indiferent de domeniul in care activati, o casa de bani si valori cu tastatura digitala poate reprezenta o alegere inteleapta in ceea ce priveste depozitarea in conditii optime de siguranta a banilor.

Astfel, o casa de bani si valori cu tastatura digitala se poate preta fara probleme firmelor si hotelurilor. Aceste domenii utilizeaza in fiecare zi sume importante de bani, iar din cauza faptului ca sunt tranzitate de o multime de persoane, pot aparea situatii neplacute daca banii nu sunt protejati cum trebuie.

Ce se intampla daca proprietarul uita cifrul unei case de bani si valori cu tastatura digitala

Se poate intampla ca la un moment dat, din pricina anumitor factori, sa uitati cifrul pe care l-ati ales. In astfel de situatii este bine de stiut ca o casa de bani si valori cu tastatura digitala precum este cea din gama Stirling VTB ofera posibilitatea alegerii unui cod de urgenta compus din 3 pana la 8 cifre.

In acest fel, utilizatorul sau utilizatorii pot avea controlul total asupra sistemului de inchidere si inclusiv asupra bunurilor depozitate in interiorul casei de bani. In plus, casa de bani si valori cu tastatura digitala Stirling este dotata si cu un sistem de inchidere cu maner rotativ.

 

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie