Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif electronic Bunbury VTB permite amplasarea in locuri discrete

497.00 RON
Bunbury VTB
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seif electronic usor de ascuns Bunbury VTB

Cu un sistem de inchidere de inalta siguranta, seiful electronic Bunbury VTB permite accesul la bunurile de valoare din interior prin introduceree unui cod unic cuprins in 4 si 6 cifre. Acest seif electronic este deosebit de eficient deoarece protejeaza valorile si bunurile personale ale utilizatorilor, impiedicand in acest fel atacurile hotilor si oferind o foarte buna protectie impotriva distrugerilor provocate de socuri mecanice sau fortari agresive. Seiful electronic Bunbury VTB prezinta dimesniuni compacte, special formatate pentru a putea fi amplasat in locuri discrete precum dulapuri, sertare sau spatii cu acces limitat.

COD: Bunbury VTB

 

Caracteristici tehnice seif electronic usor de ascuns Bunbury VTB

•  Grosimea totala a usii: 3 mm;
•  Grosimea peretelui: 2 mm;
•  Culori disponibile: negru.

Dotari seif electronic usor de ascuns Bunbury VTB

•  Sistem de inchidere electronic;
•  Sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta;
•  Cod de la 4 la 6 cifre;
•  Prezinta 2 suruburi cu diametrul de 16 mm;

 

 Cod

 Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

 Greutate (kg)

 Capacitate (l)

 Pret (lei)

Bunbury VTB

Bunbury

128x302x354

80x295x345

6.8

8

497

 

Acces rapid la un seif electronic usor de ascuns

Unul dintre aspectele esentiale pentru un seif este reprezentat de posibilitatea de a putea obtine un acces rapid la obiectele personale depozitate in interior. Astfel, un seif electronic usor de ascuns poate fi privit atat din perspectiva unei sigurante optime oferite, dar si din cea referitoare la accesul rapid pe care utilizatorii il pot avea.

Datorita unor dimensiuni reduse, un seif electronic usor de ascuns se poate potrivi in diferite medii de lucru si poate fi amplasat in diverse locatii pentru a putea fi ferit de privirile curioase ale persoanelor rau intentionate.

Incuietoarea electronica faciliteaza accesul la o casa de bani usor de ascuns

Pe piata solutiilor de securitate exista o multime de alternative, fiecare dintre acestea fiind prevazute cu un anumit tip de sistem de inchidere. De la cele mecanice cu cheie si pana la cele electronice, toate sunt proiectate si concepute apoi pentru a oferi utilizatorilor o experienta sigura si eficienta indiferent de moment.

In ceea ce priveste tipul de incuietoare electronica ce se poate regasi la un seif electronic usor de ascuns, aceasta are avantajul major ca nu necesita o cheie pentru a putea deschide usa seifului. In acest fel, utilizatorul poate elimina grija purtarii unei chei si poate obtine accesul la bunurile personale cu ajutorul unui cod unic ales de acesta.

Cu un seif electronic usor de ascuns banii sunt la loc sigur

Banii reprezinta unul dintre bunurile cele mai de pret pentru oricine, iar datorita valorii pe care banii o au in general, au nevoie si de un loc pe masura in care sa fie depozitati. In acest fel pot fi evitate situatii neplacute in care pagubele pot cunoaste cote alarmante, situatii rare folosind un seif electronic usor de ascuns.

Cu ajutorul unui seif electronic usor de ascuns, banii vor fi in permanenta intr-un loc sigur, departe de orice pericol. Constructia solida a unui astfel de seif electronic usor de ascuns, dar si posibilitatea de ascundere in spatii cu acces limitat, contribuie in mod decisiv la obtinerea unei securitati optime.

Un cod de la 4 la 6 cifre bine ale pentru un seif electronic usor de ascuns garanteaza protectie impotriva hotilor

Cand vine vorba de personalizarea unui seif electronic usor de ascuns, alegerea unui cod unic reprezinta o etapa importanta. Utilizatorul isi poate alege un cod format din 4 pana la 6 cifre pentru acest seif electronic usor de ascuns, iar cu ajutorul acestuia poate obtine acces la bunurile personale in orice moment.

De asemenea, pentru hoti va fi aproape imposibil sa deschida un seif electronic usor de ascuns daca nu stiu codul unic ales de catre utilizator. Acest aspect isi aduce aportul la oferirea unui grad de siguranta necesar in orice locatie.

este o casa de bani de care aveam nevoie. imi place foarte mult si recomand cu incredere. arata mai bine in realitate
Lasa o recenzie