Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif electronic special conceput pentru comertul cu amanuntul Lemuren DRA

2,153.30 RON
101001981
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seif cu fanta pentru comert in magazine Lemuren DRA

Seifuri electronice pentru bani si valori, cu nivel de siguranta 2 conform NCP-Olanda, oferind protectie impotriva efractiei, special concepute pentru comertul cu amanuntul. Seifurile Lemuren vin in varianta cu sistem de inchidere electronic programabil de la 0 la 99 min. Seifurile vin pregatite pentru a fi ancorate la podea sau la perete iar banii de intrare pot fi depozitati in siguranta, pana cand acestia vor fi mutati intr-o locatie mai sigura. 

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse si sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro isi propune sa aduca o contributie insemnata pentru o societate mai sigura, motiv pentru care furnizeaza numai produse de inalta calitate, certificate dupa standardele europene

COD: 101001981

 

Date tehnice seif cu fanta pentru comert in magazine Lemuren DRA

Seifurile NCP 1, 2, 3, 4 – Aceste seifuri rezistente la efractie sunt proiectate si construite pentru a proteja continutul lor impotriva furtului. Rezistenta seifului este determinata de mai multi factori, cum ar fi grosimea metalului, tipul de blocare si materialele utilizate in pereti si usi. Aceste calitati sunt utilizate pentru a clasifica seifurile in clase de siguranta de la 1 la 4. Aceasta clasificare este facuta de catre Centrul de Prevenire Olanda (NCP). Aceste seifuri nu sunt testate in mod oficial, dar construite in conformitate cu reglementarile. 

 

Detalii seif cu fanta pentru comert in magazine Lemuren DRA 

Asigura protectie impotriva furtului (Nivel de siguranta 2, conform NCP-Olanda);

Special conceput pentru comertul cu amanuntul;

Seifurile au inchidere cu iala cu combinatie electronica programabila 0-99 minute;

Deschidere de urgenta cu cheie, iala cu barbide dubla;

Deschiderea depozitului: 170 x 8 mm;

Pregatite pentru ancorarea la podea sau la perete;

Bateriile nu sunt incluse;

Include un adaptor;

Culoare: albastru inchis.

 

Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm) IxLxA

Dimensiuni interioare (mm) IxLxA

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Numar de rafturi

101001981

 

Lemuren 4P DRA

280 x 400 x 350

270 x 390 x 295

34

31

-

101002281

 

Lemuren 6P DRA

430 x 490 x 350

420 x 480 x 295

53

59

-

 

Pentru protectia banilor, solutia este un seif cu fanta pentru comert in magazine

Mediile de lucru active, precum sunt magazinele, trebuie echipate in mod inteligent din absolut toate punctele de vedere. De asemenea, este important ca veniturile unui magazin reprezentate de sume importante de bani sa fie si ele protejate intr-un mod resposabil, folosindu-se solutii de securitate optime.

Una dintre aceste solutii de sigurata este reprezetntata de un seif cu fanta pentru comert in magazine. Un astfel de seif cu fanta pentru comert in magazine este proiectat pentru a livra un nivel de securitate ridicat printr-o rezistenta sporita la atacurile hotilor.

Un seif cu fanta pentru comert in magazine cu grad de siguranta 2 are protectie ridicata antiefractie

Pentru a putea spune despre un seif cu fanta pentru comert in magazine ca este rezistent impotriva efractiei trebuie sa privim cu atentie la tipul constructiei. Prin folosirea de materiale de inalta calitate, in mod clar se obtine un seif cu fanta pentru comert in magazine cu o constructie robusta si extrem de eficienta antiefractie.

In cazul in care un seif cu fanta pentru comert in magazine beneficiaza de un grad de siguranta 2 atuci in mod cert se poate spune ca seiful respectiv intruneste o serie importanta de aspecte care in final vor inclina balanta in favoarea utilizatorului si nu in favoarea hotilor.

Intr-un seif cu fanta pentru comert in magazine numerarul sau actele se introduc rapid

In magazine, rapiditatea si eficienta sunt doua aspecte extrem de importante. In momentul in care intr-un seif cu fanta pentru comert in magazine trebuie depozitata o anumita suma de bani, timpul necesar operatiunii joaca un rol important.

Cu ajutorul fantei pentru introducerea banilor, numerarul poate fi introdus cu usurinta intr-un seif cu fanta pentru comert in magazine fara a mai fi nevoie de deschiderea usii seifului, scutindu-se in acest fel timp pierdut.

Incuietoarea electronica a unui seif cu fanta pentru comert in magazine contribuie la accesul rapid la banii din interior

Un sistem de inchidere eficient va ridica si mai mult nivelul de siguranta pe care un seif cu fanta pentru comert in magazine il poate oferi. O incuietoare electronica fata de una mecanica cu cheie ofera avantajul rapiditatii in accesare. In cazul sistemului de inchidere electronic pentru un seif cu fanta pentru comert in magazine, utilizatorul nu are nevoie decat de un cod ales de el insusi pentru a putea obtine accesul in interior.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie