Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif Gosford VTB cu incuietoare electronica antiefractie

536.00 RON
Gosford VTB
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere seif cu sistem inchidere electronic Gosford VTB

Un seif electronic este intarit in asa fel incat sa fie un aparator impotriva unei manevre nedorite si nepoftite. Seiful Gosford VTB cu incuietoare electronica prezinta o multitudine de avantaje, acesta este dotat cu tastatura pentru a scrie cifrul ce permite deschiderea acestuia. Acest lucru constituie un avantaj deoarece un cifru poate avea milioane de combinatii posibile, fiind foarte greu de spart si datorita acestui aspect, seiful Gosford VTB cu incuietoare electronica este unul dintre cele mai des folosite in industria hoteliera. Incuietoarea electronica este alimentata de o baterie alcalina de 1.5V. In cazul in care bateria se descarca complet, seiful Gosford VTB cu incuietoare electronica va putea fi deschis utilizand o baterie conectata la bornele de urgenta aflate la exterior.

COD: Gosford VTB

 

Caracteristici tehnice seif cu sistem inchidere electronic Gosford VTB

•  Grosimea totala a usii: 6 mm;
•  Grosimea peretelui: 2-3 mm;
•  Numar de orificii de fixare: 4 perete/4 sol;
•  Culori disponibile: negru.

Dotari seif cu sistem inchidere electronic Gosford VTB

•  Sistem de inchidere electronic;
•  Sistem de inchidere cu motor;
•  Sistem de inchidere cu tastatura digitala;
•  Cod de la 3 la 12 cifre;
•  Cod de urgenta de la 3 la 12 cifre;
•  Prezinta 2 suruburi pivotate cu diametrul de 20 mm;
•  Alimentare cu 5 baterii AA de 1.5 V incluse;
•  Avertizare descarcare baterii;
•  Display incorporat.

 

Cod

 Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

 Greutate (kg)

Capacitate (l)

 Pret (lei)

01058

E25

255x350x300

225x340x270

8

21

536

01076

Granada

195x400x410

176x396x380

12

26

591

 

Putem avea incredere intr-un seif cu sistem inchidere electronic?

Pe piata solutiilor de securitate exista tot mai multe variante care vin in intampinarea nevoilor unei game cat mai largi de utilizatori. Este imbucurator faptul ca tot mai multi oameni pun accentul pe siguranta obiectelor de pret personale si opteaza pentru solutii bine gandite, precum un seif cu sistem inchidere electronic.

Un seif cu sistem inchidere electronic ofera numeroase avantaje care se vor reflecta in fiecare zi si care pot face diferenta in situatii critice. Pe langa asta, posibilitatea ca utilizatorul sa aleaga un cod unic ce va fi necesar deschiderii usii unui seif cu sistem inchidere electronic creste si mai mult nivelul de incredere si siguranta.

Din nefericire, multe persoane se tem ca un seif cu sistem inchidere electronic nu este la fel de sigur precum un seif mecanic

Fata de un seif mecanic, un seif cu sistem inchidere electronic ofera o serie de avantaje care se pot preta anumitor utilizatori sau unor anumite medii de lucru. Principalul element in jurul caruia un seif, fie mecanic, fie cu sistem de inchidere electronic este construit este reprezentat de siguranta. Exista insa cateva diferente care ar putea face ca un seif cu sistem inchidere electronic sa fie mai potrivi anumitor situatii sau medii de lucru.

Un seif cu sistem inchidere electronic fata de unul mecanic are avantajul ca nu necesita o cheie pentru a putea fi deschis de catre utilizator, ci doar de un cod ales de acesta. Cu alte cuvinte, elimina grija unei chei si o inlocuieste cu memorarea unui cod unic. In plus, accesul de obiectele personale din interiorul seifului se face mai rapid si mai eficient in unele cazuri.

Un cifru ales cu grija pentru un seif cu sistem inchidere electronic asigura o buna protectie impotriva hotilor

Hotii pot deveni extrem de creativi in anumite situatii, iar din cauza acestui aspect este bine ca etapa reprezentata de alegerea unui cod necesar actionarii pentru un seif cu sistem inchidere electronic trebuie sa fie luata foarte in serios.

Specialistii recomanda ca alegerea codului pentru un seif cu sistem inchidere electronic sa fie facuta cu grija astfel incat combinatia de cifre aleasa sa poata fi usor de retinut de catre utilizator, dar in acelasi timp sa nu fie usor de ghicit sau de intuit de catre atacatori.

Un seif cu sistem inchidere electronic poate fi amplasat in diferite locuri: hoteluri, birouri sau chiar in propria locuinta

Pe langa aspectul siguranta, un seif cu sistem inchidere electronic puncteaza si la capitolul fiabilitate. Un astfel de seif poate fi amplasat cu incredere in locatii precum hoteluri, cladiri de birouri sau chiar locuinta personala. Aspectul modern, dar si capacitatea de protectie sunt doar doua atuuri ce recomanda un seif cu sistem inchidere electronic benefic pentru orice situatie.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie