Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif Subiaco VTB cu sistem de inchidere electronic

536.00 RON
Subiaco VTB
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seif rezistent la furt Subiaco VTB cu sistem de inchidere electronic

Un seif ofera protectie si siguranta bunurilor de valoare si fereste utilizatorul de pagubele pieredrii unor documente sau obiecte importante. Seiful Subiaco VTB cu sistem de inchidere electronica asigura o buna siguranta si rezistenta impotriva furtului sau distrugerii, iar pe langa protectia impotriva jafurilor, ofera si alte numeroase avantaje. Seiful electronic este o buna solutie de depozitare a obiectelor de valoare sau a actelor valoroare si datorita aspectului sau compact si dimensiunilor reduse poate fi amplsat in mod discret in dulap sau chiar in masina. Locatia de amplasare a seifului Subiaco VTB cu sistem de inchidere electronica este un alt parametru important, un tip de seif bine ascuns intr-un loc cunoscut doar de catre posesorul lui este mult mai putin probabil de a fi jefuit.

COD: Subiaco VTB

 

Caracteristici tehnice seif rezistent la furt Subiaco VTB cu sistem de inchidere electronic

•  Grosimea totala a usii: 2 mm;
•  Grosimea peretelui: 2 mm;
•  Culori disponibile: negru.

Dotari seif rezistent la furt Subiaco VTB cu sistem de inchidere electronic

•  Sistem de inchidere electronic;
•  Sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta;
•  Cod de la 1 la 12 cifre;
•  Prezinta 2 suruburi cu diametrul de 16 mm.

 

 Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Pret (lei)

Subiaco VTB

Subiaco

80x420x260

60x320x135

9

2

536

 

Un seif rezistent la furt protejeaza documentele si numerarul firmei

In orice firma, indiferent de domeniul de activitate, siguranta trebuie sa fie unul dintre cele mai importante elemente in jurul caruia se desfasoara intreaga activitate. Astfel, un seif rezistent la furt poate fi privit ca un element de siguranta ce contribuie la dotarea in mod inteligent a mediului de lucru.

Un seif rezistent la furt este perfect pentru protejarea documentelor ce pot contine informatii vitale cu caracater confidential, precum si a numerarului firmei. In plus, unele firme au nevoie ca bunurile de valoare sa fi transportate intr-un regim de siguranta ridicat. Chiar si in acele situatii, un seif rezistent la furt poate face fata fara niciun fel de probleme si ofera fiabilitate.

In orice firma este nevoie de un seif rezistent la furt de inalta calitate

Firmele sunt medii de lucru in care activitatea de zi cu zi poate fi pusa in pericol daca documentele, banii sau anumite obiecte de valoare sunt sustrase sau distruse de catre persoane rau intentionate. De aceea, este important ca in orice firma sa se gaseasca cel putin un seif rezistent la furt.

Un seif rezistent la furt este proiectat astfel incat sa ofere firmelor exact siguranta de care au nevoie pentru obiectele de pret ce stau la baza unei bune desfasurari a activitatii zilnice. In plus, un seif rezistent la furt poate fi folosit cu incredere si la transportarea obiectelor de la o locatie la alta in conditii de siguranta ridicata. Transportul de bunuri de pret intr-o alta maniera decat cu un seif rezistent la furt poate avea consecinte grave.

Cu un seif rezistent la furt pentru documente si bani firma este echipata inteligent

Un seif rezistent la furt ofera o durabilitate mare in caz de efractie si reduce riscul ca hotii sa aiba succes in cazul in care planuisc sa dea o spargere. Acest aspect se aplica fara doar si poate si in cazul firmelor sau cladirilor de birouri, medii de lucru din care nu trebuie sa lipseasca un seif rezistent la furt.

Ce incuietoare trebuie sa aiba un seif rezistent la furt de calitate?

Incuietoarea unui seif rezistent la furt trebuie sa ofere utilizatorului atat avantajul sigurantei, cat si cel al unei deschideri rapide. Din punct de vedere al gradului de protectie, un seif rezistent la furt cu incuietoare electronica si un seif rezistent la furt cu incuietoare mecanica sunt aproximativ egale.

Avantajul unui seif rezistent la furt cu incuitoare electronica este acela ca nu necesita cheie pentru dechidere. Un seif rezistent la furt electronic are se acceseaza prin introducerea unui cod unic ales de catre utilizator si ofera rapiditate in manuire.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie