Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri cu sistem de blocare digital cu display Trivor VTB

516.00 RON
Trivor VTB
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seif cu blocare digitala cu display Trivor VTB

Seifurile cu sistem de blocare digital cu display Trivor VTB prezinta 2 suruburi pivotate cu diametrul de 20 milimetrii si detin si un sistem de inchidere digital si cu buton. Aceste seifuri cu sistem de blocare digital utilizeaza un cod unic de deschidere de 8 cifre si un cod de urgenta de pana la 8 cifre. Incuietoarea electronica a acestora permite deschiderea efectiva la un interval de timp programabil de la introducerea codului corect. Seifurile cu sistem de blocare digital cu display Trivor VTB sunt cutii de depozitare excelente pentru mentinerea in siguranta a tuturor obiectelor de mare valoare si ajuta utilizatorii sa economiseasca timp la folosire si ii scapa de umplerea buzunarelor cu o multime de chei.

COD: Trivor VTB

 

Caracteristici tehnice seif cu blocare digitala cu display Trivor VTB

•  Grosimea totala a usii: 6 mm;
•  Grosimea peretelui: 1.5 mm;
•  Culori disponibile: gri inchis.

Dotari seif cu blocare digitala cu display Trivor VTB

•  Sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta.
•  Sistem de inchidere cu tastatura digitala;
•  Sistem de inchidere cu buton;
•  Cod de pana la 8 cifre;
•  Cod de urgenta de pana la 8 cifre;
•  Prezinta 2 suruburi pivotate cu diametrul de 20 mm;
•  Alimentare cu 4 baterii AA de 1.5 V incluse;
•  Avertizare descarcare baterii;
•  Display monocromatic;
•  Sursa de alimentare externe de urgenta prin suport si jack.

 

 Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

 Greutate (kg)

Capacitate (l)

 Rafturi (nr.)

 Pret (lei)

10788

Trivor 2625

262x352x250

238x328x212

11.2

16

1

516

110789

Trivor 2625-B

262x352x250

238x332x212

11.2

16

1

552

 

Adu beneficiile secolului 21 la tine acasa cu un seif cu blocare digitala cu display

Specialistii incurajeaza utilizatorii sa investeasca in solutii profesionale de protejare a bunurilor de valoare personale. In acest fel, obiecte de valoare, precum sunt banii, cardurile de credit, bijuteriile sau documentele personale nu vor mai cadea prada atacatorilor si vor fi pastrate intr-un mod organizat si special gandit sa ofere protectie sporita.

O astfel de solutie de securitate este reprezentata de catre un seif cu blocare digitala cu display. In cazul unui astfel de seif, tehnologia de fabricare moderna reuseste sa imbine placutul cu utilul, oferind utilizatorilor o solutie de siguranta practica, dar care se bucura in acelasi timp si de un design modern.

Un seif cu blocare digitala cu display, modern si eficient

Principalele avantaje pe care un seif cu blocare digitala cu display le ofera sunt reprezentate de nivelul ridicat de siguranta asigurat pentru obiectele de valoare depozitate in interiorul acestuia, dar si de designul modern care permite incadrarea acestuia in orice tip de incapere.

In plus, sistemul de inchidere in cazul unui seif cu blocare digitala cu display joaca un rol important in ecuatia pastrarii intacte a obiectelor din interior. Astfel, pentru deschiderea seifului, utilizatorul va trebui sa tasteze un cod ales anterior. Lungimea codului poate avea chiar si 8 cifre, existand in acest fel o multime de solutii din care utilizatorul sa o aleaga pe cea mai potrivita.

Bunurile de valoare se afla la loc sigur intr-un seif cu blocare digitala cu display

Siguranta trebuie sa faca parte din orice standard de viata. Prin asigurarea unui mediu special proiectat si construit apoi in care se pot pastra in siguranta obiectele de valoare personale, se da dovada de maturitate si profesionalism.

Un seif cu blocare digitala cu display este fara indoiala o solutie excelenta si la indemana prin care orice familie se poate bucura de faptul ca bunurile de valoare reprezentate de bani, bijuterii sau fotografii sunt in siguranta si departe de mainile atacatorilor.

Cu un seif cu blocare digitala cu display scapi de buzunarele pline cu chei inutile

Este bine de stiut faptul ca un seif cu blocare digitala cu display ofera si un plus de libertate cand vine vorba de manevrarea acestuia. Pentru ca beneficiaza de un sistem de inchidere modern, digital, acesta poate fi deschis prin simpla introducere a codului, fara a mai fi nevoie de descuierea cu ajutorul unei chei. Cu alte cuvinte, un seif cu blocare digitala cu display este o solutie perfecta in orice imprejurare si pentru orice casa.

E destul de dragutzel.
Lasa o recenzie