Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri de birou Hamilton VTB cu incuietoare electronica

413.00 RON
Hamilton VTB
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seif de birou cu inchidere din taste Hamilton VTB

Seifurile de birou Hamilton VTB cu incuietoare electronica sunt seifuri standard adecvate pentru utilizarea la birou. Pentru a deschide seifurile este necesara setarea unui cod cuprins intre 3 si 8 cifre pe care utilizatorul il alege, fiind in acest fel mult mai uosr de amintit. Cand codul secret al utilizatorului este introdus, suruburile monitorizate se retreg si usa se deschide in mod automat. Alimentarea seifurilor de birou Hamilton VTB cu incuietoare electronica se face cu 4 baterii AA de 1.5V ce sunt incluse in pachetul de achizitionare al produselor si acestea detin functia de avertizare a descarcarii bateriilor. Bateriile sunt amplasate pe partea exterioara a cutiei seifurilor de birou, facilitand astfel reinnoirea acestora.

COD: Hamilton VTB

 

Caracteristici tehnice seif de birou cu inchidere din tasteHamilton VTB

•  Grosimea totala a usii: 5 mm;
•  Grosimea peretelui: 2 mm;
•  Numar de orificii de fixare: 4 perete/4 sol;
•  Culori disponibile: gri.

Dotari seif de birou cu inchidere din taste Hamilton VTB

•  Sistem de inchidere electronic;
•  Sistem de inchidere digital si cu buton;
•  Sistem de inchidere de urgenta de inalta siguranta;
•  Cod de la 3 la 8 cifre;
•  Cod de urgenta de la 3 la 8 cifre;
•  Prezinta 2 suruburi pivotate cu diametrul de 20 mm;
•  Alimentare cu 4 baterii AA de 1.5 V incluse;
•  Avertizare descarcare baterii.

 

Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Rafturi (nr.)

Pret (lei)

01717

250 -P

250x350x250

240x340x200

11.5

16

0

413

01718

300 -P

300x380x300

290x370x250

15

27

1

485

01720

300 -L

300x380x300

290x370x250

15

27

1

519

 

Tu stii ce avantaje are un seif de birou cu inchidere din taste?

De-a lungul timpului, tehnologia a avansat atat de mult incat s-a extins in foarte multe ramuri ale industriei moderne. Astfel, solutiile moderne de securitate inglobeaza o multime de elemente menite sa ofere siguranta garantata obiectelor de valoare depozitate in interior.

Un exemplu excelent care reprezinta o astfel de metoda de protejare a bunurilor de valoare este reprezentata de catre un seif de birou cu inchidere din taste. Acesta se bucura de o constructie robusta, un sistem de inchidere eficient, dar si de un design modern.

Un seif de birou cu inchidere din taste este sigur si eficent impotriva efractiei

Hotii pot fi extrem de inventivi cand vine vorba de spargerile pe care le pun la cale, iar din cauza acestui aspect suparator, utilizatorii sunt nevoiti sa preintampine orice fel de actiune a acestora, pentru a putea mentine integritatea bunurilor de valoare personale.

Astfel, un seif de birou cu inchidere din taste reprezinta fara indoiala un element care nu ar trebui sa lipseasca din niciun mediu de lucru. Materialele de calitate folosite la fabricarea seifului constitutie un avantaj major in ceea ce priveste capacitatea acestuia de rezistenta impotriva efractiei.

Design-ul modern al unui seif de birou cu inchidere din taste este usor de integrat in biroul tau

In momentul achizitionarii unui seif de birou cu inchidere din taste, tot mai multi utilizatori acorda o atentie sporita designului. Acest aspect se dovedeste a fi extrem de important in momentul in care un seif de birou cu inchidere din taste trebuie integrat intr-o incapere.

In cazul unui seif de birou cu inchidere din taste din gama Hamilton VTB, aspectul se dovedeste a fi unul modern si poate fi asortat unei game largi de tipuri de arhitectura. Culoare gri este potrivita pentru orice mediu de lucru si astfel seiful se poate integra cu usurinta fara prea mari batai de cap.

Organizarea este mai usoara, iar docmentele importante nu mai sunt ratacite cu un seif de birou cu inchidere din taste

Un mare avantaj de care utilizatorii beneficiaza atunci cand isi depoziteaza obiectele de valoare intr-un seif de birou cu inchidere din taste este acela ca obiectele respective, pe langa faptul ca sunt in siguranta, pot fi si mai usor organizate.

In acest fel, banii, bijuteriile, documentele sau actele dintr-un seif de birou cu inchidere din taste vor putea fi tinute departe de atacatori si organizate intr-un mod corespunzator care sa permita accesarea lor si gasirea lor intr-un mod facil.

Nu e un seif cu pretentii dar pentru a nu avea chiar la indemana oricui lucrurile de valoare, este bun
L-am luat acum 2 zile. Este micut, cochet si se integreaza perfect in birouri. Recomand, pret bun si transport rapid.
Lasa o recenzie