Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif pentru birou electronic pentru laptop Portunus DRA

872.70 RON
91000681
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere seif electronic pentru birou Portunus DRA

Seif electronic de dimensiuni mici dar cu o largime mare pentru depozitarea unui laptop dar si a altor bunuri persoanle, cu nivel de siguranta 1 impotriva furtului conform NCP-Olanda. Seiful Portunus este prevazut cu inchidere electronica, cu master cod si cod programabil pentru utilizator si este de asemenea prevazut cu iala pentru deschiderea de urgenta. Aceste seifuri vin pregatite pentru ancorarea la podea sau perete si sunt recomandate pentru birouri si locuinte

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse si sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro isi propune sa aduca o contributie insemnata pentru o societate mai sigura, motiv pentru care furnizeaza numai produse de inalta calitate, certificate dupa standardele europene

COD: 91000681

 

Date tehnice seif electronic pentru birou Portunus DRA

Seifurile NCP 1, 2, 3, 4 – Aceste seifuri rezistente la efractie sunt proiectate si construite pentru a proteja continutul lor impotriva furtului. Rezistenta seifului este determinata de mai multi factori, cum ar fi grosimea metalului, tipul de blocare si materialele utilizate in pereti si usi. Aceste calitati sunt utilizate pentru a clasifica seifurile in clase de siguranta de la 1 la 4. Aceasta clasificare este facuta de catre Centrul de Prevenire Olanda (NCP). Aceste seifuri nu sunt testate in mod oficial, dar construite in conformitate cu reglementarile.

 

Detalii seif electronic pentru birou Portunus DRA

Asigura protectie impotriva furtului (Nivel de siguranta 1 conform NCP-Olanda)

Seif cu extra-largime pentru stocarea unui laptop si a altor bunuri personale

Sistem de inchidere electronic cu master cod, cod programabil pentru utilizatori si de asemenea cu o iala pentru deschiderea de urgenta (1 cheie inclusa)

Deschiderea usii: 154 x 415 mm

Pregatatite pentru ancorarea la podea sau perete

Culoare: argintiu

Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm) IxLxA

Dimensiuni interioare (mm) IxLxA

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Numar de rafturi

91000681

Portunus DRA

200 x 508 x 370

195 x 504 x 309

16

30

-

 

Cum sa descoperi un seif electronic pentru birou de calitate

Traim intr-o era tehnologizata in care informatiile sunt stocate in mod digital. Laptopurile sunt adevarate agende care de foarte multe ori contin informatii fie personale, fie confidentiale in legatura cu firma la care lucrati. Un seif electronic pentru birou este in mod cert o solutie de protejare a acestor informatii indiferent metoda in care sunt stocate.

Un seif electronic pentru birou este o solutie viabila din mai multe puncte de vedere: de la o constructie solida, la care sunt folosite materiale de calitate inalta, si pana la un tip de incuietoare sigura, toate acestea contribuie la o excelenta siguranta oferita de un seif electronic pentru birou.

Un seif electronic pentru birou trebuie sa aiba o incuietoare sigura

Fara doar si poate, in momentul in care un utilizator doreste sa se orienteze catre un seif electronic pentru birou sigur, trebuie sa tina cont de tipul de incuietoare cu care seiful este dotat. O incuietoare electronica va oferi mereu un plus de flexibilitate cand vine vorba de actionarea seifului.

Fata de un sistem de inchidere mecanic in cazul caruia utilizatorul trebuia sa foloseasca o cheie de fiecare data cand isi dorea sa obtina acces la bunurile personale, la un sistem de inchidere electronic accesarea este diferita. Pentru deschiderea unui seif electronic pentru birou, utilizatorul nu trebuie decat sa introduca un cod ales tot de acesta fara a mai avea nevoie de cheie. Simplu, modern si eficient.

Acorda atentie nivelului de siguranta al unui seif electronic pentru birou

Nivelul de sigurant pe care un seif electronic pentru birou il ofera joaca un rol important in batalia cu efractia. Conform Centrului de prevenire Olanda, seifurile se clasifica in 4 clase de siguranta.

Astfel, un seif electronic pentru birou ce se bucura de un nivel de siguranta 1 va putea sa ofere un nivel optim de securitate. Obiectele de valoare pot fi pastrate fara nicio grija in interiorul unui astfel de seif electronic pentru birou, acestea aflandu-se in afara oricarui pericol.

Ancorarea in podea sau perete a unui seif electronic pentru birou, un avantaj in mediul de afaceri

Mediul afacerilor este in fiecare zi tranzitat de un numar impresionant de oameni, iar tocmai de aceea siguranta bunurilor de pret joaca un rol important. Un seif electronic pentru birou care permite ancorarea in podea sau perete va creste si mai mult nivelul de siguranta.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie