Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap metalic seif mecanic cu sertare rabatabile Divio CSF

3,488.00 RON
A09058P004
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descrierea dulapului metalic cu sertare rabatabile Divio CSF

Dulapul metalic seif mecanic cu sertare rabatabile Divio disponibil pentru a fi incastrat in perete, este asemanator unui dulap metalic de dimensiuni mici, alcatuit din cinci sertare, fiecare dintre acestea dispunand de blocare de securitate cu dublu bit si cheie. Sertarele dulapului metalic seif mecanic Divio pot fi scoase din doua parti si sunt prevazute cu cursoare telescopice de greutate mica. Acest dulap de siguranta din gama Divio poate fi folosit in cladirile de birouri, sedii de firme, societati comerciale sau hipermarketuri, deservind atat la pastrarea in conditii de siguranta a bunurilor sau a obiectelor valoroase, cat si a documentelor.

COD: A09058P004

 

Caracteristici tehnice ale dulapului metalic cu sertare rabatabile Divio CSF

Constructie:

  • Corp incastrat in perete - 3 mm;
  • Usa cu sertare dublu incastrata in perete - 60 mm;
  • Sertarele pot fi scoase din doua parti.

Configuratie de baza:

  • Sertare cu cursoare telescopice de greutate mica;
  • Finisaj lacuit gri deschis.

Blocare:

  • Blocare de securitate cu dublu bit pentru fiecare sertar (inclus 2 chei pentru fiecare sertar).

 

Echipamente optionale ale dulapului metalic cu sertare rabatabile Divio CSF

  • Blocare mecanica a sertarelor centrale - 1629 RON cu TVA.

 

COD

Dimensiuni externe (mm)

Greutate (kg)

Nr. rafturi

Pret (RON)

A09058P001

412 x 550 x 600

63

1

3488

A09058P002

696 x 550 x 600

107

2

4447

A09058P003

981 x 550 x 600

151

3

5870

A09058P004

1266 x 550 x 600

196

4

7834

A09058P005

1550 x 550 x 600

240

5

10546

 

Ce dulapuri metalice cu sertare sa alegem pentru firma?

In cadrul unei firme, indiferent de domeniul de activitate se gasesc documente importante care stau la baza unei bune functionari. Acestea trebuie depozitate si pastrate in siguranta pentru a se evita situatiile neplacute cand ele se pot pierde sau se pot distruge.

O buna modalitate de depozitare a documentelor de valoare din cadrul unei firme este constitutita de achizitionarea unor dulapuri metalice cu sertare. Acestea permit o buna organizare si totodata ofera siguranta de care orice firma are nevoie.

Un dulap metalic este ideal pentru bunurile sau documentele firmei

Fie ca ne referim la o firma nou infintata sau la una deja consacrata, aceasta are nevoie de o buna organizare a bunurilor de valoare sau a documentelor sale. Un dulap metalic cu sertare este ideal pentru a face acest lucru in mod profesional si elegant in acelasi timp.

Aceste dulapuri metalice cu sertare pot fi folosite in cladiri de birouri, sedii de firme, societati comerciale sau hipermarketuri, fiind ideale atat pentru pastrarea in conditii de siguranta a bunurilor valoroase, cat si a documentelor importante.

Pentru o mai buna organizare alegeti dulapuri metalice cu sertare

Aceste dulapuri metalice cu sertare rabatabile Divio CSF permit o excelenta organizare a documentelor si bunurilor de pret. Ele pot fi incastrate in perete pentru o mai usoara integrare indiferent de mediul de lucru.

Dulapurile sunt alcatuite din cinci sertare, fiecare dintre acestea dispunand de blocare de securitate separata cu dublu bit si cheie. De asemenea, pentru mai usoara manevrabilitate din partea utilizatorului, sertarele sunt proiectate in asa fel incat pot fi scoase din doua parti.

Alege dulapuri metalice cu sertare rabatabile si constructie solida

Tot mai multe firme opteaza pentru buna organizare indiferent de departament. Acest aspect reflecta in primul rand o dovada de profesionalism si o atentie sporita chiar si la cele mai mici detalii. Principalele elemente in jurul carora aceste dulapuri metalice cu sertare rabatabile Divio CSF se invart sunt reprezentate de calitate si siguranta.

Cele cinci sertare cu care aceste dulapuri metalice sunt dotate pot fi scoase din doua parti si sunt prevazute cu cursoare telescopice de greutate mica. Aceste detalii contribuie la o constructie solida si fiabila, la care au fost folosite doar materiale de inalta calitate.

Functioneaza si dulapul mecanic si cheile, usile se blocheaza deci totul este bine!
Lasa o recenzie