Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif auto pentru laptop Robigus DRA

460.35 RON
91000301
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seif laptop pentru auto Robigus DRA

Seif auto mecanic de dimensiuni mici pentru depozitarea laptop-urilor, cu nivel de siguranta 2 impotriva furtului conform NCP-Olanda. Seiful Robigus este prevazut cu inchidere mecanica, avand iala cu barbie dubla, rezistenta la efractie. Aceste seifuri sunt livrate cu o placa de ancorare. Seifurile de calitate  vor fi intotdeauna un instrument eficace pentru diminuarea pagubelor.

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse si sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro isi propune sa aduca o contributie insemnata pentru o societate mai sigura, motiv pentru care furnizeaza numai produse de inalta calitate, certificate dupa standardele europene. 

COD: 91000301

 

Date tehnice seif laptop pentru auto Robigus DRA

Seifurile NCP 1, 2, 3, 4 – Aceste seifuri rezistente la efractie sunt proiectate si construite pentru a proteja continutul lor impotriva furtului. Rezistenta seifului este determinata de mai multi factori, cum ar fi grosimea metalului, tipul de blocare si materialele utilizate in pereti si usi. Aceste calitati sunt utilizate pentru a clasifica seifurile in clase de siguranta de la 1 la 4. Aceasta clasificare este facuta de catre Centrul de Prevenire Olanda (NCP). Aceste seifuri nu sunt testate in mod oficial, dar construite in conformitate cu reglementarile. 

 

Detalii seif laptop pentru auto Robigus DRA

  • Asigura protectie impotriva furtului (Nivel de siguranta 2 conform NCP-Olanda);
  • Potrivit pentru depozitarea laptop-urilor in autoturisme;
  • Sistem de inchidere mecanic, iala cu barbie dubla (2 chei incluse);
  • Livrat cu placa de ancorare;
  • Culoare: negru.

 

Cod

Model

Dimensiuni exterioare (mm)

I x L x A

Dimensiuni interioare (mm)

I x L x A

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Numar de rafturi

91000301

 

Robigus DRA

180 x 420 x 480

170 x 410 x 415

18

29

-

 

Un seif laptop pentru auto, necesar in calatoriile de afaceri

Printre obiectele pe care le luam cu noi in calatorii se numara fara doar si poate laptopul personal. Fie ca ne referim la o calatorie de afaceri sau pur si simplu o excursie, laptopul face parte din bagajul nostru cu care pornim la drum.

Datorita datelor personale sau cele ale unei firme ce se gasesc in laptop este indicata achizitionarea unui seif laptop pentru auto. Acesta faciliteaza depozitarea si transportarea in deplina siguranta a laptopului si astfel se preintampina situatiile in care laptopul ar putea fi obiectul unei spargeri sau ar putea suferi pagube.

Laptopul unei persoane de afaceri contine date importante

Pe hard discul unui laptop se pot gasi foarte multe date personale importante. De la documente importante, la fotografii, contracte sau informatii strict personale. Acestea trebuie protejate de orice fel de pericol, iar pentru a face lucru, un seif laptop pentru auto reprezinta solutia ideala.

Acest seif Robigus DRA este un seif auto mecanic de dimensiuni mici, ideal pentru depozitarea si transportarea laptop-urilor. Se bucura de un nivel de siguranta de gradul 2 impotriva furtului, conform centrului de prevenire Oldanda (NCP).

Un seif laptop pentru auto este necesar pentru a garanta siguranta informatiilor private

Un seif laptop pentru atuo va reprezenta mereu un instrument eficace pentru depozitarea si transportarea in conditii de siguranta a laptopului personal. Astfel, datele personale si informatiile private vor fi departe de mainile si ochii persoanelor neautorizate.

De exemplu, acest seif Robigus DRA este prevazut cu inchidere mecanica, avand o iala cu barbie dubla, rezistenta la efractie. Totodata, un astfel de seif laptop pentru auto este livrat cu o placa de ancorare.

Alege un seif laptop pentru auto conform cu standardul NCP

Standardul NCP este unul dintre cele mai importante standarde de securitate, iar clasificarea seifurilor in functie de nivelul de securitate este realizata de catre Centrul de prevenire Olanda (NCP). Aceste seifuri sunt concepute si construite pentru a proteja continutul lor impotriva furtului.

Acest seif laptop pentru auto Robigus DRA asigura o protectie sporita impotriva furtului. Acesta reuseste sa atinga nivelul de siguranta 2, conform NCP Olanda. Laptopulul personal se va afla in deplina siguranta atat in calatoriile de afaceri, cat si alte situatii in care aveti nevoie de o protectie suplimentara a datelor personale.

 

Pretul a fost bun. Este calitativ. In 10 zile am primit seiful. Multumesc
un seif auto foarte util! pot pune in el 2 laptopuri si mai ramane loc pentru bijuterii sau ceva bani
Lasa o recenzie