Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif cilindric cu cheie ancorat in podea Petina CSF

792.00 RON
A09037P001
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere seifuri ancorate in podea cilindrice cu Petina CSF

Seifurile existente in comert se diversifica printr-o serie de caracteristici, acestea putand fi alese in functie de forma pe care o au, calitatea, dimensiunea, sistemul de inchidere sau gradul de securitate pe care il ofera, precum si multe alte insusiri. Deosebit de important in alegerea unei cutii de valori mecanice este nivelul de siguranta pe care aceasta il ofera. Avand protectie de inalta calitate si rezistenta impotriva focului, seiful cilindric cu cheie ancorat in podea Petina este ideal pentru ascundere si camuflare, avand dimensiuni mici. Seiful cilindric cu cheie ancorat in podea Petina poate fi instalat pe podea, prin fixare sau pe perete si are blocare de securitate semi-cilindrica. Acest tip de seif poate deservi cu succes la pastrarea banilor sau a bijuteriilor.

COD: A09037P001

Caracteristici tehnice seifuri ancorate in podea cilindrice cu Petina CSF

Constructie:

  • Permite instalarea pe podea prin fixare sau pe perete;
  • Ideal pentru ascundere si camuflare;
  • Protectie de inalta calitate si rezistenta impotriva focului.

Configuratie de baza:

  • Finisaj lacuit gri deschis.

Blocare:

  • Blocare de securitate cu semi-cilindrica (inclus 3 chei).

 

Echipamente optionale seifuri ancorate in podea cilindrice cu Petina CSF

  • Blocare Basic Line - 993 RON cu TVA;
  • Combinatie electronica T6530+EM2020 VdS Cl. 2 EN 1300 Classe B - 491 RON cu TVA.

 

COD

Dimensiuni externe (mm)

Greutate (kg)

Nr. cilindrii aluminiu

Pret (lei)

A09037P001

161 x 63

2

1 (Ø 45 mm)

792

A09037P002

241 x 63

2,5

2 (Ø 45 mm)

848

A09037P003

331 x 63

3

3 (Ø 45 mm)

943

 

Cu seifuri ancorate in podea ai siguranta pentru bunuri si economisesti spatiu

Sunt anumite situatii in care spatiul reprezinta o problema, astfel ca pentru depozitarea bunurilor de valoare trebuie gasita o solutie care sa ofere siguranta necesara, dar sa si permita economisirea spatiului din incapere.

Pentru astfel de situatii exista solutii la indemana oricui si care ofera siguranta de care obiectele de valoare au nevoie. Aceste solutii sunt reprezentate de seifuri ancorate in podea, care in functie de forma si dimensiuni, permit depozitarea banilor si bijuteriilor in deplina siguranta.

Seifurile ancorate in podea sunt mai sigure si ne ajuta sa economisim spatiu

La o buna siguranta ajung sa contribuie o serie de elemente ce trebuie luate mereu in calcul atunci cand alegem un seif pentru bunurile de pret. Printre acestea se numara forma pe care o au, calitatea materialelor, dimensiunea, sistemul de inchidere sau gradul de securitate pe care il ofera.

Cand vine vorba de seifuri ancorate in podea, siguranta reprezinta elementul in jurul caruia acestea au fost concepute si construite. In functie de dimensiune si forma, acestea pot fi ancorate in podea si totodata pot fi camuflate astfel incat sa treaca neobservat de privirile celor neautorizati.

Cu seifuri ancorate in podea ai siguranta pentru bunurile personale sau ale firmei

Astfel de seifuri ancorate in podea se preteaza spre uz personal pentru propria locuinta, dar pot reprezenta o solutie si pentru firme. Cu totii stim ca in cadrul unei firme sunt rulati bani zi de zi si ca exista anumite perioade in care acestia trebuie depozitati in siguranta.

Pentru a putea intreprinde aceasta actiune, se poate apela la seifuri ancorate in podea care sa permita depozitarea in deplina siguranta a banilor sau a altor obiecte valoroase. Faptul ca seifurile pot fi ancorate in podea reprezinta un plus ce puncteaza atat la capitolul stabilitate, cat si la cel reprezentat de siguranta.

Un seif cilindric ancorat in podea Petina CSF este potrivit pentru bunurile de mici dimensiuni

De exemplu, aceste seifuri ancorate in podea Petina CSF au constructie robusta, iar gratie dimensiunilor reduse pot fi ascunse sau camuflate usor. Sunt ideale pentru depozitarea banilor si a bijuteriilor.

Un astfel de seif poate fi montat atat in podea prin fixare, cat si pe perete si beneficiaza de un sistem de blocare de securitate semi-cilindrica. In plus, seifurile Petina CSF au o rezistenta ridicata chiar si impotriva incendiilor, fapt pentru care pot reprezenta un aliat de nadejde in orice situatie.

l-am montat la vedere si nimeni nu a sesizat din familie ce este
un seif cilindric original si foarte interesant!
Lasa o recenzie