Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif Melton VTB cu cifru mecanic dotat cu doua coduri de deschidere

2,427.00 RON
Melton VTB
in stoc
+
 • Pinterest

Descrierea seifuri cu fanta si deschidere temporizata Melton VTB

Seiful Melton VTB cu inchidere mecanica ofera siguranta banilor, bunurilor, documentelor confidentiale si personale si obiectelor de valoare depozitate datorita sistemului de inchidere cu cifru mecanic si de deschidere prin tastarea combinatiei de cifre alese pentru codul secret. Acest seif cu cifru mecanic este dotat cu doua coduri de deschidere expandabile la 7 utilizatori. Seiful Melton VTB cu cifru mecanic prezinta o placa frontala din otel inoxidabil si este disponibil in modele cu fanta pentru introducere rapida si la indemana a numerarului sau a documentelor. Acest seif cu cifru mecanic poate fi incorporat in dulap sau poate fi asezat pe sol in case, birouri sau hoteluri.

COD: Melton VTB

 

Caracteristici tehnice seifuri cu fanta si deschidere temporizata Melton VTB

 • Grosimea totala a usii: 12 mm;
 • Grosimea peretelui: 3 mm;
 • Culori disponibile: negru.

Dotari seifuri cu fanta si deschidere temporizata Melton VTB

 • Sistem de inchidere cu cheie;
 • Sistem de inchidere de urgenta cu maner;
 • Sistem de inchidere electronic;
 • Dotat cu 2 coduri de deschidere expandabile la 7 utilizatori;
 • Intarziere programabila de la 0 la 99 minute;
 • Prezinta 3 suruburi pivotate cu diametrul de 32 mm;
 • Alimentare cu 4 baterii AA de 1.5 V incluse;
 • Avertizare descarcare baterii;
 • Placa frontala din otel inoxidabil;
 • Unele modele prezinta fanta.

 

 Cod

 Model

Dimensiuni exterioare (mm)

Dimensiuni interioare (mm)

 Greutate (kg)

Capacitate (l)

 Pret (lei)

10490

T-51

508x355x355

215x347x280

42

21

2427

10491

C-51

508x355x355

215x347x280

42

21

2651

10492

C-68

686x355x355

390x347x280

55

38

3292

 

Siguranta si rapiditate in utilizare cu seifuri cu fanta si deschidere temporizata

Timpul necesar manevrarii unor seifuri cu fanta si deschidere temporizata reprezinta un element pe care s-a pus accentul de multa vreme. Astfel, pe langa o siguranta in manevrare, fanta special conceputa a unui seif va ajuta utilizatorul sa depoziteze mult mai usor banii sau documentele.

O astfel de caracteristica se poate dovedi a fi extrem de importanta mai ales intr-un mediu in care se lucreaza intr-un ritm alert. In hoteluri sau la birou, va fi scutit timpul necesar deschideri usii de fiecare data cand se doreste introducerea banilor sau a documentelor in seif.

Seifurile cu fanta ofera un avantaj enorm: rapiditatea in utilizare

Faptul ca o serie de seifuri cu fanta si deschidere temporizata ofera posibilitatea reducerii timpului de manevrare al acestora reprezinta un aspect pe care orice utiliator trebuie sa il ia in considerare.

Indiferent ca astfel de seifuri cu fanta si deschidere temporizata sunt folosite in cadrul unui hotel, cladiri de birouri sau chiar in locuinta personala, acestea ofera utilizatorului doua mari avantaje: rapiditatea in utilizare si un plus de siguranta, deoarece nu este necesara deschiderea usii de fiecare data cand se doreste introducerea unor elemente, precum sunt banii, iar hotii care stau la panda nu pot sa profite de deschiderea seifului.

Deschiderea temporizata, un ajutor de nadejde in obtinerea unui grad mare de siguranta

De exemplu, aceste seifuri cu fanta Melton VTB au de partea lor o serie de avantaje ce le recomanda chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. In primul rand, ofera un nivel ridicat de securitate, gratie peretilor de 3 mm grosime si a usii de 12 mm grosime.

De asemenea, un alt aspect extrem de important in cazul seifurilor Melton VTB este reprezentat de deschiderea temporizata. Seifurile sunt dotate doua coduri de deschidere expandabile la 7 utilizatori, iar intarzierea poate fi programabila de la 0 la 99 de minute.

Compartimentarea unor seifuri cu fanta si deschidere temporizata dn gama Melton VTB, un avantaj in ceea ce priveste organizarea

Organizarea obiectelor de valoare in interiorul unor seifuri cu fanta si deschidere temporizata Melton VTB se va realiza intr-un mod eficient si rapid datorita interiorului spatios si a separarii seifului in doua parti, cu incuietori diferite.

Seifurile din gama Melton VTB pot fi incorporate cu succes intr-un dulap sau pot fi asezate pe podea, in functie de spatiul de care dispuneti.

am ales seiful acesta http://www.seifurile.ro/case-de-bani-si-valori-tip-seif/seifuri-cu-fanta-pentru-bani-cu-yala-mecanica-si-electronica-manen-dra.html pentru ca a fost mai ieftin si suntem foarte multumiti
Am vazut asa seif prin non-stopurile de pe langa benzinarii, in locurile unde se lucreaza 24/24 e necesar un seif de genul asta
Lasa o recenzie