Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri antiefractie cu rafturi cu inaltime reglabila Messana CSF

11,858.00 RON
A03017P001
in stoc
+
 • Pinterest

Descrierea seifuri cu sertare cu cheie antiefractie Messana CSF

Seifurile antiefractie cu rafturi cu inaltime reglabila Messana faciliteaza depozitarea in conditii de siguranta maxima a bunurilor de valoare dintr-o locuinta, companie sau institutie, precum banii, actele, bijuteriile sau dispozitivele electronice care contin fisiere importante. Datorita faptului ca sunt prevazute cu izolatie antifoc de inalta calitate pe intreg corpul, seifurile antiefractie cu rafturi cu inaltime reglabila Messana pastreaza intacte toate obiectele depozitate in interior, chiar si in cazul unor incendii devastatoare. Seifurile antiefractie cu rafturi cu inaltime reglabila Messana au un sistem multiplu de blocare cu bolt si dispun de accesorii pentru fixare pe perete sau ancorare in podea. La interior, aceste seifuri mecanice antiefractie sunt prevazute cu rafturi reglabile pe inaltime, care fac posibila ordonarea tuturor obiectelor valoroase.

COD: A03017P001

Caracteristici tehnice seifuri cu sertare cu cheie antiefractie Messana CSF

Constructie:

 • Usa cu perete dublu 80 mm;
 • Blat de usa 6/12 mm;
 • Izolatie antifoc de inalta calitate pe intreg corpul;
 • Sistem multiplu de blocare cu bolt;
 • Accesorii pentru fixare pe perete sau ancorarea in podea.

Configuratie de baza:

 • Unghiul de deschidere al usii de 90 de grade;
 • Rafturi cu inaltime reglabila;
 • Finisaj lacuit gri deschis.

Blocare:

 • Blocare de securitate cu dublu bit (inclus 2 chei).

 

Echipamente optionale seifuri cu sertare cu cheie antiefractie Messana CSF

 • Disc combinatie mecanica - 993 RON cu TVA.

 

COD

Dimensiuni externe (mm)

Dimensiuni interne (mm)

Greutate (kg)

Volum (l)

Nr. rafturi

Pret (lei)

A03017P001

700 x 640 x 530

330 x 475 x 360

300

56

1

11858

 

Organizare eficienta in seifuri cu sertare cu cheie

Toata lumea apreciaza o organizare exemplara, iar datorita acestui aspect, foarte multi utilizatori apeleaza la seifuri cu sertare cu cheie pentru depozitare obiectelor de valoare in siguranta.

Imaginati-va, de exemplu, ca intr-un sertar puteti depozita obiecte de valoare, precum actele personale sau banii, iar in alt sertar pastrati bijuterii sau obiecte de o valoare sentimentala ridicata. Toate aceste operatiuni poti fi posibile atunci cand alegeti sa pastrati bunurile de pret in seifuri cu sertare cu cheie.

Sertarele, un accesoriu ideal pentru o mai buna organizare

Cu ajutorul sertarelor, obiectele pot fi aranjate intr-un mod eficient astfel incat utilizatorilor sa le fie mult mai usor sa le identifice sau sa le organizeze in functie de propriile criterii. In plus, sertarele cu cheie separata aduc si un plus siguranta.

Sertarele pot fi privite precum un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca din locuinta sau biroul nimanui. Acestea permit aranjarea in mod eficient a bunurilor de valoare si contribuie la un plus de discretie

Seifurile cu cheie sunt sigure si usor de utilizat

O serie de seifuri cu sertare cu cheie au drept scop facilitarea depozitarii in deplina siguranta a bunurilor de valoare din cadrul unei locuinte sau a unui birou din interiorul unei firme. Seifurile sunt usor de utilizat, iar datorita sertarelor cu cheie separata, organizarea nu va mai reprezenta o problema.

Asadar, fie ca ne referim la obiecte precum sunt actele, banii sau bijuteriile, fie ca vorbim despre dispozitive electronice care contin date importante, toate acestea pot fi depozitate cu incredere in interiorul unor seifuri cu sertare cu cheie.

Cu seifuri cu sertare cu cheie protejate antiefractie si antifoc siguranta este garantata in orice mediu

Din pacate pericolele pandesc la orice pas, astfel ca cea mai buna metoda pentru a putea limita eventuale pagube care ar putea surveni in urma unui furt este reprezentata de prevenirea acestora. Cu ajutorul unor seifuri cu sertare cu cheie, bunurile de valoare vor ramane in siguranta chiar si in cazul celor mai extreme conditii.

De exemplu, seifurile cu sertare cu cheie Messana CSF ofera o protectie antiefractie ridicata multumita constructiei robuste. In plus, seifurile sunt prevazute cu izolatie antifoc de inalta calitate pe intreg corpul.

In acest seif antiefractie poti pastra orice fara frica - e antifoc si certificat antiefractie. E mare si comod datorita raftului si sertarului care il are.
Lasa o recenzie