Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri cu fanta pentru mobila Patrocle MKST 350AR DBR

4,369.14 RON
DBR MKST 350 AR
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere succinta seif cu fanta pentru mobila MKST 350AR DBR

Rezistent in caz de efractie

Structura monolitica speciala din otel, cu o grosime de 10 mm pe toate cele 6 parti. Similara cu seria 350 insa cu o incuietoare electronica operata prin intermediul unui motor cu intarziere programabila a deschiderii (1-5-10-20 min.) Timp de stand-by 1 min. Fanta de 10 x 180 mm si deschizatura de siguranta cu dinti de fierastrau. Sunt prevazute cu orificii pentru fixare pe podea sau pe perete (4+4).
Culoare: finisare cu antracit uscat in cuptor.

Acest seif face parte din gama de seifuri cu deschidere temporizata fiind apreciat de catre institutiile bancare.

 

Caracterisitici specifice seif cu fanta pentru mobila Patrocle

Art. Nr. Descriere
MKST 352 ARK Seif mobila 360 360 320 340 340 266 49
MKST 356 ARK Seif mobila 424 490 500 404 470 446 103

 

 

Afla ce presupune o casa de bani cu deschidere temporizata cu acest seif cu fanta pentru mobila Patrocle

E absolut normal si chiar obligatoriu sa cautam cat mai multe informatii inainte sa cumparam ceva pentru noi sau pentru cei dragi, indiferent de produs. Totusi, cand vine vorba de seifuri, e cu atat mai important sa aflam cat mai multe lucruri despre acest seif cu fanta pentru mobila care urmeaza sa ne pastreze in siguranta valorile.

In functie de nevoile noastre, piata dispune de numeroase modele si stiluri de case de bani, unele mai putin sigure, altele cu sisteme de deschidere extrem de sigure sau cu un corp foarte rezistent. Cu atatea optiuni, e de inteles ca alegerea unui seif potrivit pentru noi poate fi, aparent, un pic mai dificila.

Diferenta dintre un seif cu fanta pentru mobila de calitate si o simpla cutie de metal

Ei bine, nu e deloc greu sa alegi un seif cu fanta pentru mobila. Desigur, nu il veti gasi peste noapte, dar nici nu va va lua mult timp daca respectati cativa pasi recomandati de expertii in sisteme de siguranta.

E destul de simplu — daca vreti sa protejati acte importante, bani sau fotografii de familie aveti nevoie de un seif cu fanta pentru mobila cu protectie antifoc. In cazul in care doriti sa va stiti in siguranta actele stocate pe suport video, o casa de bani pentru suport media e alegerea cea mai buna si, in sfarsit, colectiile rare, sumele mari de bani si bijuteriile au nevoie de o casa de bani cu protectie antiefractie.

Siguranta unui seif cu fanta pentru mobila e data, de cele mai multe ori, de capacitatea usii sale de a rezista la atacuri si la alte amenintari, cum sunt incendiile sau exploziile. Pana si cele mai grele teste se axeaza pe rezistenta usilor si, de aceea, sistemul de inchidere al unui seif face diferenta dintre un seif cu fanta pentru mobila cu adevarat bun si o simpla cutie de metal.

Un seif cu fanta pentru mobila cu deschidere temporizata ofera un plus de siguranta

Un seif cu fanta pentru mobila cu deschidere temporizata au un mare avantaj, si anume ca dispun de inchidere electronica echipata cu un temporizator de intarziere care amana deblocarea seifului pentru o perioada aleasa de catre utilizator (1-5, 10-20 minute) de cele mai multe ori pentru mai putin de o ora. In acest mod, infractorul nu va avea suficient timp sa sparga casa de bani.

Acest seif cu fanta pentru mobila Patrocle are un sistem electronic de inchidere si e echipat cu deschidere temporizata de 5, 10 sau 20 de minute, in functie de preferintele dumneavoastra.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie