Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seifuri portabile pentru substante inflamabile Vanemuine BRD

4,553.28 RON
CSF500
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere seif portabil pentru substante inflamabile Vanemuine BRD

Seifurile portabile pentru substante inflamabile Vanemuine BRD sunt seifuri destinate pentru a pastra in siguranta substrantele inflamabile, fiind testate si certificate antifoc in acord cu standardul BS EN 14470-1, avand o rezistenta la foc de 30 de minute. Seifurile pentru substante inflamabile din seria Vanemuine BRD au un cadru suport sudat electric intr-o tabla de otel galvanizat electrostatic.

Seifurile pentru substante inflamabile sunt securizate cu ajutorul unei incuietori cu cheie si are proprietatea ca la inchidere se auto-etanseaza, iar balamalele usilor sunt anti-scanteiere, ceea ce face din aceste niste seifuri sigure si potrivite pentru pastrarea si chiar transportarea de substantele inflamabile, periculoase.

 

Detalii tehnice seif portabil pentru substante inflamabile Vanemuine BRD

  • Inchidere automata a usii atunci cand temperatura trece pragul de 50°C;
  • Inchidere cu cheie;
  • Auto-entansare;
  • Balamale anti-scanteiere;
  • Sistem automat de inchidere a porturilor de ventilatie.

Tabel seif portabil pentru substante inflamabile Vanemuine BRD

 

Cod Model Dimensiuni exterioare HXWxD (mm) Dimensiuni interioare HxWxD (mm) Greutate (kg) Volum (l) Nr. sticle 1 l Rezistenta la test
CSF500 Vanemuine SAFETY FIRE CASE BRD 400 x 340 x 340 265 x 200 x 200 18 11 4 30'

 

Tabelul accesoriilor pentru seif portabil pentru substante inflamabile Vanemuine BRD

 

Cod Accesorii Pret (Lei)
CSF550 Sistem de fixare pe perete 401.76
CSF560 Carucior 937.44

 

Vanemuine BRD, un seif portabil pentru substante inflamabile usor de transportat

Laboratoarele de stiinta in care se lucreaza cu anumite substante inflamabile prezinta un risc foarte mare pentru persoanele care intra in contact cu acestea. Trebuie sa existe in orice moment un sistem special conceput de depozitare al materiilor periculoase, pentru protectia angajatilor.

Transportarea substantelor periculoase sau inflamabile, o adevarata provocare

Pentru a fi pastrate in siguranta, substantele care se pot aprinde singure trebuie pastrate in seifuri speciale. Un seif pentru substantele periculoase, precum Vanemuine BRD, este esential intr-un laborator.

Pe de alta parte, nu doar depozitarea acestor lichide ridica probleme, ci si transportarea lor. Este foarte dificil sa se transporte substantele periculoase, inflamabile, daca nu exista un seif special pentru aceasta deplasare. Fara un asemenea seif, substantele se pot aprinde si pot declansa o nenorocire.

Conteaza greutatea seifului pentru substante periculoase?

Categoric! Este foarte dificil sa se transporte substantele periculoase de la un laborator la altul intr-un seif foarte greu. Seiful cu trasaturi speciale nu poate sa lipseasca din procesul de deplasare, asa ca avem nevoie de un seif calitativ, eficient si cu o greutate mica sau medie.

Un seif pentru substante periculoase cu o calitate superioara si o greutate acceptabila este si Vanemuine BRD. Cu un numar de 18 kilograme si un volum de 11 litri, seiful Vanemuine BRD poate fi transportat destul de usor dintr-un loc in altul.

Alege un seif Vanemuine BRD pentru a transporta usor substantele periculoase

Seria de seifuri Vanemuine BRD este excelenta pentru pastrarea in siguranta a substantelor periculoase sau inflamabile. Aceste seifuri au inchidere cu cheie, insa usa se inchide automat auto-etans atunci cand temperatura depaseste pragul de 50°C. Balamalele sunt anti-scanteie, tocmai pentru a impiedica aprinderea materiilor din interior.

Acest seif portabil pentru substante inflamabile are o greutate de 18 kg, fiind destul de usor de transportat. Luand in calcul ca acest seif nu este la fel de greu ca cele destinate protectiei bunurilor de valoare, putem sa deplasam usor substantele de laborator.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie