Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif electronic cu card de hotel Aesculapius DRA

550.20 RON
121000181
in stoc
+
  • Pinterest

Descriere produs

Seifuri electronice de calitate pentru hoteluri, ce vin pregatite pentru a fi ancorate la perete sau podea de dimensiuni mici, potrivite pentru depozitarea bunurilor si obiectelor personale. Seifurile Aesculapius sunt prevazute si cu iala mecanica, pentru deschiderea de urgenta. Seifurile de calitate Aesculapius sunt livrate impreuna cu un cod Master si, de asemenea au un user cod programabil. Seifurile de hotel sunt recomandate tuturor hotelurilor inepand cu rangul de 2 stele, pentru a oferi confort interior si intimitate clientilor. 

Seifurile.ro este unul dintre cei mai activi distribuitori de produse si sisteme de stocare sigure, rezistente la incendii, din Europa. Seifurile.ro isi propune sa aduca o contributie insemnata pentru o societate mai sigura, motiv pentru care furnizeaza numai produse de inalta calitate, certificate dupa standardele europene. 

Cod: 121000181

Date tehnice

Problema securizarii valorilor clientilor va mai reduce numarul de griji pe care le are un manager de hotel, iar clientii dvs vor avea un sejur mai linistit. Seifurile de camera sunt recomandate a fi achizitionate incepand cu hotelurile de 2 stele, pentru a le oferi oaspetilor sentimentul de siguranta. Cele mai sigure seifuri de hotel sunt cele electronice, deoarece hotelierii pot depista orice interventie neautorizata. 

Seifurile Aesculapius DRA 

Asigura protectie impotriva furtului• Potrivite pentru depozitarea bunurilor personale

Inchidere electronica si iala mecanica pentru deschiderea de urgenta (1 cheie pe 5 piese furnizate)

User Cod programabil

Livrat cu un Cod Master

Pregatite pentru ancorarea la podea sau perete

Culoare: crem

Cod

Model

Dimensiuni exterioare in mm

I x L x A

Dimensiuni interioare in mm

I x L x A

Greutate (kg)

Capacitate (l)

Numar de rafturi

121000181

Aesculapius DRA

250 x 350 x 250

224 x 345 x 224

10

17

-

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie