Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Seif pentru laptop pentru camere de hotel Danu BRD

948.60 RON
91000101
Momentan Indisponibil
  • Pinterest

Descriere generala seif pentru laptop Danu BRD

Seiful pentru laptop din seria Danu BRD este special conceput pentru a pastra in siguranta informatiile, documentele si toate datele personale care se pot stoca intr-un astfel de dispozitiv. Acest seif pentru laptop a fost special conceput pentru a fi montat in camerele de hotel, pentru a spori siguranta oaspetilor cazati. Impreuna cu laptopul, in acest seif pentru camere de hotel se mai pot depozita si alte lucruri de valoare pe care nu doriti sa le lasati fara supraveghere, cat timp parasiti incaperea, cum ar fi acte, documente sau bijuterii.

Precizam ca seiful pentru laptop este disponibil cu inchizatoare cu cheie sau cu inchizatoare electronica, avand o deschizatoare mecanica in caz de urgenta, doua chei pentru deschidere de urgenta, functie de supraveghere vizuala si acustica si trei pana la opt coduri de utilizare.

 

Detalii tehnice seif pentru laptop

  • Grosime usa: 8 mm;
  • Gauri standard in panoul din spate, pentru ancorare;
  • Disponibil cu cheie sau cu inchizatoare electronica plus cheie de urgenta (parola);
  • Culoarea RAL9004 – negru.

 

Tabel pentru seria de seifuri pentru hotel Danu - seif pentru laptop

Cod Model Tip inchizatoare Dimensiuni exterioare HxWxD (mm) Dimensiuni interioare HxWxD (mm) Greutate (kg) Volum (l) Rafturi (nr.)
91000101 Danu/C BRD Cheie 260 x 500 x 410 250 x 480 x 340 23 41 -
91000281 Danu/E BRD Electronic + cheie 260 x 500 x 410 250 x 480 x 340 23 41 -

 

 

Descopera avantajele unui seif pentru laptop in camera de hotel

Cu totii adoram calatoriile, explorarea unor locuri noi si relaxarea totala din timpul vacantelor. Concediul reprezinta o perioada pe care o asteptam cu drag, asa ca trebuie sa chibzuim cu atentie locul calatoriei si perioada in care vom fi plecati.

Laptopul, indispensabil intr-o calatorie pentru cei care muncesc mult

Vacantele nu sunt mereu doar prilej de „reincarcarea a bateriilor”. Multe persoane ocupate, cu functii importante, trebuie sa se deplaseze impreuna cu gadgeturi care sa ii mentina conectati la viata lor de birou. Laptopul unui om de afaceri poate contine multe fisere importante, proiecte in lucru sau informatii confidentiale.

Desi poate parea usor sa transporti laptopul in vacanta, trebuie sa ii asiguram acestuia siguranta de care are nevoie. Un laptop pierdut, furat sau deteriorat nu este un lucru pe care cineva sa si-l doreasca atunci cand pleaca in vacanta.

Atentie la hotelul ales, sa abia un seif pentru laptop!

Atunci cand faceti rezervarea pentru vacanta, analizati toate ofertele de pe piata. Cititi parerile altor oaspeti cazati in locul respectiv din timp si veti putea face cea mai buna alegere. Informati-va in legatura cu politica hotelului cu privire la bunurile dumneavoastra personale, deoarece trebuie sa aveti garantia ca puteti lasa in siguranta deplina in camera diverse bunuri de valoare, eventual sa dispuna de un seif pentru laptop in camera. Calitatea trebuie sa aiba intaietate, asa ca decat sa alegeti un hotel ieftin, fara siguranta pentru lucrurile personale, mai bine platiti putin mai mult si beneficiati de conditii superioare si securitate (existenta unui seif pentru laptop in camera).

Opteaza pentru hotelurile cu seif pentru laptop in camera

Pentru a intampina toate nevoile turistilor, din ce in ce mai multe hoteluri si pensiuni pun accent pe sentimentul de siguranta pe care il pot oferi. Un seif pentru laptop, asa cum este si seiful Danu BRD, montat in fiecare camera a unui asemenea spatiu turistic este o alegere excelenta. Turistii care vor beneficia de acest serviciu vor fi incantati de faptul ca proprietarul s-a gandit la toate aspectele privind siguranta, iar increderea in hotel va creste. Detaliile fac diferenta, asa ca o asemenea optiune pentru vizitatori poate fi motivul pentru care ei se vor intoarce in viitor si poate chiar vor recomanda serviciile si altor prieteni.

Un seif pentru laptop – esential pentru hoteluri

Asadar, este esential sa puneti pret pe securitatea oferita de hotelul unde va veti petrece clipe de neuitat. Un seif pentru laptop in camera pe care ati platit-o este un avantaj enorm, putand depozita in el laptopul sau alte lucruri de valoare care necesita o ingrijire speciala.

Am reamenajat hotelul si am luat 10 seifuri de acest gen. Multumesc pentru discount si seriozitate.
Un seif calitativ recomandat hotelurilor pentru a pastra lucrurile in siguranta!!
Lasa o recenzie