Ultimele Comentarii Ultimele Comentarii

Dulap blindat mecanic Olympia G1-55101 TRZ

6,596.90 RON
55101 TRZ
Momentan Indisponibil
 • Pinterest

Scurta descriere dulap blindat mecanic Olympia TRZ

Dulapurile blindate sunt greu de patruns si robuste, se regasesc in locatiile cu nevoi ridicate de securitate a valorilor, masive cu inchidere mecanica. Au feroneria din otel de calitate, se inchid in 4 directii si 12 puncte, usa are un invelis din otel de 12 mm cu perete triplu. Reprezinta un instrument eficace pentru diminuarea pagubelor, corpul si usa fiind rezistente foc. De multe ori sunt ultimul obstacol pentru impiedicarea furturilor, a pagubelor provocate de incendii catastrofale cat si a folosirii abuzive a informatiilor in urma furtului. Practic, acestea sunt un raspuns permanent la nevoia de siguranta a firmelor de orice fel, rezistente in caz de efractie si rezistente la foc.

 

Caracteristicile tehnice dulap blindat mecanic Olympia TRZ

Este un dulap mecanic de calitate superioara avand feroneria din otel masiv, proiectarea labirintica a usii ii sporeste rezistenta la foc. Cantareste 228 kg, se fixeaza in podea si este rezistent in caz de efractie. Incuietorile sunt special intarite contra spargerilor prin gaurire, dispune de chei in dublu exemplar, usa are un invelis din otel de 12 mm cu perete triplu.

 

Caracteristicile tehnice secundare dulap blindat mecanic Olympia TRZ

 

IDH

Denumire seif

Dimensiuni exterioare (mm) IxAxL

Dimensiuni interioare (mm) IxAxL

Greutate (kg)

55101

Olympia G1 - TRZ

610x435x435

505x330x270

228

 

 

Alte detalii dulap blindat mecanic Olympia TRZ

Certificari:

 • Certificare "G" MABISZ;
 • EN 14450;
 • Conform EN 1143-1,EU II.

Caracteristici:

 • Dulap de calitate superioara, cu pereti dubli, din otel de calitate, corpul dulapului intarit cu asa numitele ”depozite sandwich”, care in caz de spargere isi schimba structura;
 • Usa cu perete triplu, cu invelis  din otel de 12 mm;
 • Inchidere in 4 directii si 12 puncte, cu bolturi de otel de 30 mm diametru;
 • Proiectarea labirintica a usii ii sporeste rezistenta la foc;
 • Izolatie ignifuga intre pereti;
 • Incuietorile intarite special contra spargerilor prin gaurire;
 • Pregatire alarma pentru instalare;
 • Pregatire pentru fixare in podea;
 • ... si mai are o caracteristica ascunsa.

Accesorii:

 • 2 suruburi de 12 pt fixare.

Optiuni pentru incuietori:

 • Incuietoare mecanica;     
 • Electronica cu cifru.

 

Un dulap blindat mecanic, o investitie in siguranta

Siguranta este foarte importanta pentru fiecare persoana in parte. Fie ca vorbim despre bunurile familiei sau ale unei firme, trebuie sa ne asiguram ca acestea sunt in siguranta. Pentru a le putea proteja de eventuale pericole trebuie luate masuri din timp. Un dulap blindat mecanic poate reprezenta solutia ideala pentru apararea obiectelor de pret.

Un dulap blindat are un grad sporit de siguranta

Bunurile de valoare vor fi in siguranta intr-un dulap blindat mecanic datorita constructiei sale solide. Un astfel de dulap este foarte greu de patruns si este extrem de robust, avand in compozitia sa materiale de cea mai inalta calitate. Peretii dubli din otel de calitate vor spori capacitatea de a proteja obiectele de valoare ce se afla intr-un astfel de dulap.

Un dulap blindat mecanic de calitate superioara va garanta siguranta bunurilor depozitate inauntrul sau. Feroneria din otel masiv, precum si proiectarea labirintica a usii ii va spori rezistenta acestuia la conditii extreme, asa cum sunt incendiile.

Un dulap cu inchidere mecanica este perfect pentru uzul privat sau pentru firme

Un dulap blindat cu inchidere mecanica va fi mereu mai usor de folosit decat unul cu cifru. Nu va fi nevoie de memorarea unui cod pentru a-l putea deschide, astfel ca puteti avea acces la bunurile depozitate inauntru mult mai usor.

Incuietorile sunt special intarite pentru a putea preveni spargerile prin gaurire, iar inchiderea se face in 4 directii si 12 puncte, usa avand un invelis de 12 mm cu perete triplu. Acest lucru garanteaza calitatea si siguranta bunurilor familiei sau ale firmei.

Olympia G1-55101 TRZ, un dulap blindat mecanic de calitate inalta

Dulapul blindat mecanic Olympia G1-55101 TRZ este un dulap ce impresioneaza prin calitatea sa deosebita. Feroneria este din otel masiv, iar proiectarea labirintica a usii ii sporeste capacitatea de rezistenta impotriva focului. Acesta cantareste 228 de kg, se poate fixa oriunde in podea si are o protectie sporita impotriva cazurilor de efractie.

Dulapul Olympia G1-55101 TRZ este un dulap blindat mecanic certificat  "G" MABISZ precum si EN 14450, conf. EN 1143-1,EU II. Aceste certificari sunt acordate doar dulapurilor ce indeplinesc cele mai stricte conditii. Faptul ca dulapul blindat mecanic Olympia G1-55101 TRZ se bucura de aceste certificari garanteaza calitatea acestuia si siguranta bunurilor noastre de valoare.

Nici o postare găsită

Lasa o recenzie